Jeg er på en måde fri i mit sind...

Jeg er på en måde fri i mit sind... FriUngMand
Jeg ved godt det kan lyde meget mærkeligt, men jeg ved hvordan jeg har det bedst med mig selv... Jeg har besluttet mig for ikke at vil have børn, selvom jeg ikke er særlig gammel. Og jeg syntes selv jeg har det bedre uden kæreste... Jeg føler jeg er fri til at gøre hvad jeg vil, fri til at flirte med piger og have sex partnere der kommer og går... Jeg er ikke ude på at udnytte piger men har bare ikke lyst til et forhold, men mere at have elskere omkring mig. Jeg tror jeg kan leve sådan til den dag jeg dør... Lyder jeg vildt underlig når jeg siger dette? Man af mine venner kan ikke forstå mig, men jeg har vel bare et andet livs syn... Tænk over det, Du har mere tid til dig selv og de ting du godt kan lide, du har mere tid til venner, mere tid til familie og mere tid til alt uden at du skal passe på at der er en anden der holder øje med dig...

Mvh FriUngMand

Friheden iq132
Jeg må skuffe dig med at du ikke har friheden som du "synger" så meget om, og tid til familie, hvilken familie ? Nu er du ung og har livet for dig, men en dag vil du savne det at være partner, at være én der er elsket og som kan elske den partner du har.
Ingen børn siger du, jeg er sikker på at på et tidspunkt i dit liv vil du have stor lyst til at have nogle børn som du kan give al din kærlighed.
Jeg har haft den holdning, at hvorfor lave børnene selv når der var så mange børn der ikke lige havde en "far" og ja jeg har været gift og havde børn på "gule plader" der i dag er voksne menesker der selv har børn. Og jeg kan love dig for at jeg har fortrudt at jeg ikke selv har "lavet" nogle dejlige unger.
Så en dag vil du også få lysten når du har mødt den eneste éne [:)]