jeg er så bange

jeg er så bange bange
Jeg har en søn på 9 måneder. Ved fødslen blev han hørescreenet og alt var fint. For nogle uger siden havde vi sundhedsplejersken på besøg. Hun bemærkede at han ikke reagerede som han burde når hun lavede boel-testen. Sidn hen har jeg været på hospitalet med ham. De har sagt at han har et høretab, men at der også er væske i ørene. De er overbevist om at dette er grunden til hørenedsættelsen. I næste sk han under fuld narkose have taget væsken ud og lagt et dræn i.....

Jeg håber virkelig at han derefter kommer til at høre normalt. Jeg er så bange for det modsatte. Høretabet er foreløbigt vurderet til at være mild til moderat således at han i værste tilfælde skal gå med høreapparater.


Jeg er så bange, helt ulykkelig...

er der andre der har prøvet det samme...

bare rolig allan
min lille søster har gennemgået det samme og høre fint :-)

Nu kommer påsken så hjælper det. sukki
Go bedring.
Kærlig hilsen
fra sukki :=)

svar vedrørende dræn fisk48
Hej ulykkelige
det behøver ikke at være så galt, min søn havde det samme, han fik lagt dræn i 4 gange, det var også væske i ørene, han havde også nedsat hørelse, men dengang kunne man først sætte dræn i når de var 3 år, så det er godt for din søn af han allerede kan få det nu. jeg kan fortælle at min er 28 år og har en god hørelse, han er ved at uddanne sig som sanger.........

mange forårs hilsner
fra en som også har været ulykkelig

Ta det roligt! mohia
Begge mine tøser fik lagt dræn da de var omkring et år gamle (i fuld narkose som du skriver). Det er "kun" en maske med narkose og altså ikke noget de skal stikkes for, bare så du ikke tror det.
Min den mindste troede vi slet ikke kunne høre og var til tjek med hende på øreklinikken på østerbro. Senere viste det sig at hun havde så meget væske i mellemørerne at det var som at befinde sig under vand konstant hvor det jo er meget svært at høre. Da først drænene var på plads og mellemøret kunne blive tørt igen, kom hørelsen tilbage for fuld flor. Hvis det ikke er tilfældet for din dreng og han kommer til at skulle bruge høreaparat pga. hørenedsættelse, så tænk på (uden at lyde for dum) at det slet ikke det værste man kunne fejle. Apparaterne er ganske små og sindsyg gode, og har man bare lidt hørelse i dag, kan man lære at snakke så folk overhovedet ikke kan høre at man har en hørenedsættelse. Håber det trøster lidt, og så op med humøret, det skal nok gå alt sammen.

tak for jeres svar bange
Til Mohia og I andre

tak for Jeres svar. Når selv overlægen på hospitalet siger at hun er overbevist om at hørenedsættelsen skyldes væsken og hun vil blive skuffet hvis hun ikke har ret, må er jo være noget om det. Og jo du har ret Mohia, det er ikke det værste at fejle. han kunne jo også have været helt døv. Og det er han ikke, lægen har også fortalt mig at han med hørapparater vil kunne fungere normalt. Det er bare mig, der ikke kan slappe af. Jeg er så irriteret på mig selv fordi jeg ikke kan tage det roligt. De dårlige tanker kommer op hele tiden.
Jeg bliver så ked af det, når jeg kalder på ham og han ikke reagerer. Men nej nu må jeg virkelig tage mig sammen. Det er lige før jeg er ved at få personlighedsspaltning af det her. ( ha ha)...
I øvrigt pludrer han flot og siger "mama" i stavelser...

høreapparat bange
har du så brugt høreapparat? Hvordan har det været? Jeg vil godt høre lidt nærmere om skolegang´, venner osv, hvis du har lyst til at fortælle om det.