Jeg er så bitter og vred

Jeg er så bitter og vred Anonym
over at min voksne datter på 24 år, hele tiden skraber og bukker, for min x mand, når han er en stor afgant psykopat, og har kørt mig psykisk og fysisk ned, været voldelig og alt det har min datter selv oplevet, men nu forsvare hun ham.
Jeg ringede til ham den anden dag, og spurgte hvad han gik og lavede, han var på ferie med hans kæreste i en ny campingvogn, jeg spurgte ham om han aldrig tænkte på mig og det vi havde sammen , Nej det gjorde han ikke, vi har 2 store børn sammen, og har kommet sammen i 25 år, han var min ungdoms kæreste fra jeg var 16 år og han var 20 år. Nu er der jo så lige det at jeg har betalt så meget økonomisk,hver månedet at han har købt 3 huse 2 byggegrunde. Da vi gik fra hinanden fik jeg ikke en krone, fordi vi ikke var gift. Så er det at min datter siger selvfølgelig tænker han ikke på dig, hvorfor skulle han det og hun syntes også det er almindeligt at hans familie igonere og ser den anden vej når jeg hilser på dem. Jeg er bare sådan en sur jaloux kone.

DU har problemet! Happy girl
Deal with it! Det er dig, der har problemet. Dig der er bitter og vred - gør noget ved det selv i stedet for at prøve at forpeste din datters liv med din bitterhed!
Det er lige lovligt egoistisk at forsøge at prakke DINE følelser for din eksmand over på din datter - det kan du sgu da ikke være bekendt!

Utak er verdens løn Holger
og unge piger opdager først de gode dyder på et senere tidspunkt i dag end deres mødre gjorde.

pas på... icarus
din datter hvis du ikke også vil miste hende.

jeg er selv skilsmissebarn, og det kan godt være du synes det er hårdt at være forældre der går fra hinanden men så skulle du prøve at være barn.

at stå i midte og ikke vide hvem man skal "holde med" men hvorfor skal man tvinges til at vælge? mange får et super godt forhold til begge forældre (men det bliver afgjort af hvor large man er, om man lader være med at smide alle ens forældres frustrationer og skænderier i hovedet.

jeg snakkede selv ikke med min far i knap et år, det var ikke fedt, men jeg hoppede på mors side, istedet for at holde mig neutral. hvordan tror du det er pludslig ikke at have en far?

prøv at komme videre, find noget glæde i livet, få dig en ny mand.

jeg kan se han var din første store kærlighed, men alle har ret til at finde en ny og få de følelser igen.

så ud og kig ;)

btw. hvad mener du med du betaler til hans huse/byggegrunde??? bor jeres børn ved ham?? eller hvad er det for penge du betaler ham.

og ja, det med ikke at få nogle penge efter "skilsmissen" det er desværre risikoen ved ikke at være gift eller have en slags kontrakt imellem sig.
men du har vel dine egne penge??