Jeg er så ensom og ulykkelig...

Jeg er så ensom og ulykkelig... sweetcomplicated28
Mit er en pige på 28, og er fra Sydamerika. Siden jeg ankom til Dk, for 8 siden, har jeg ikke kunne få rigtige venner. Det er nu 5 år jeg ikke har haft nogen veninder.... fyre venner er nemt at få, men veninder på et eller andet mærkeligt grund kan jeg ikke få.
Nu har jeg i mit liv kun en ven, som jeg heller ikke ser så tit, på grund af han rejser meget tit. Jeg føler mig så ulykkelig [:*(] for hver dag er jeg hel alene...... har heer ikke nogen familie. Synes min situation er for alvorlig, har haft selvmord tanker, for jeg kan ikke holde ud at leve sådan........ Jeg synes jeg er en sød pige, og give alt fra mig når jeg endelig møde nogen som kunne være min veninde, men de ringer aldrig eller skrive..... min eneste ven synes, at de fleste piger er jaloux, derfor gider de ikke kontakte mig....fordi jeg er flot. men hvad skal jeg gøre? skal jeg gøre mig grim? hvordan? [:*(] Jeg har prøvet at lede efter en gruppe for ensomme mennesker som mig, men der er ikke nogen, kun terapi eller psykologer.... men jeg har bruge for venner.... hvis dette forsætter sådan, sy´nes jeg bare, jeg vil helst dø..... for det gør jo ondt at leve sådan..... at stå op hverdag og indse at jeg bliver alene igen idag..... det er 3 uger siden jeg har snakket med nogen........ jeg savner at sidde på en cafe og snakke om livet og slags......... der må være nogen der føler sig som mig.......... nogle gange snakker jeg med min ex, men det gøre min endnu mere ked... for han ville kun skændes om de ting jeg gjorde forkert da vi var sammen, han prøver at ddelægger mibg endnu mere tror jeg.. Jeg misunder de piger som går sammen med deres veninder i byen, eller shopping....... jeg mødte en gang flere piger fra sydamerika, og jeg var så glad for at kontakte dem igen, vi tog i byen og drak og havde det super hyggeligt, men de forsvandt lige pludselig gad de ikke svare mine msn..... og det gjorde meget ondt.... meget...
er der nogen der kender et sted eller gruppe hvor der er flere mennesker i min situation? og hvis der er nogen som er så ensom som mig, er velkommen til at kontakte mig... især piger.....

fake julius1307
du sku' skamme dig !

Nå! HTH
Og det kan du konstatere fordi...?

Med hensyn til forslag Morgenfryd
Det ville være godt om du skrev, hvor i landet du bor.

kontakt tone
Der findes jo mange forskellige foreninger man kan melde sig ind i og derved få kontakt med andre. [:)]

Jo der er hjælp at hente a.rask
Det er trist at høre at du har det så dårligt, føler med dig. Nu skriver du jo desværre ikke hvor i landet du bor, men i mange store byer findes der centre med selvhjælpsgrupper, hvor man kan møde ligesindede og derigennem måske skabe nogle gode kontakter. Prøv at søge på www.selvhjælp.dk der finder du garanteret noget du kan bruge.
Jeg ønsker dig al mulig held og lykke.

nettet trunte1970
er da en rigtig god begyndelse. Der er mange steder, du kan chatte og møde folk. Da du har det svært lige nu, kunne jeg forslå www.sindnet.dk Her finder du garanteret flere som dig. Når du kommer lidt ovenpå, prøv dating.dk Her mødte jeg min kæreste, da jeg selv gik rundt og var ensom.
Det er noget sludder, din ven siger om pigers jalousi. Det er en skam, at din eneste ven på den måde kommer til at gøre dig mere bange for mennesker. For du har brug for at tage situationen i din egen hånd.
Tænk over, hvilke interesser du kunne tænke dig at dyrke, og meld dig ind i foreninger! Du må tage mod til dig, og så er der masser af muligheder, du kan prøve for at komme ud af din situation. Desværre er det sådan, at er du ensom, bliver du let mere ensom og mister handlekraften. Så tag mod til dig, så kan du vende din situation. Det er kun dig, der kan gøre det[:)]

bor du i en storby? Så kan du prøve en af disse adresser trunte1970
Transmogriffen
(København)
Ung-til-ung rådgivning
Mødestedsaktiviteter for unge mellem 15 og 30 år

Plexus
(Århus)
Ung-til-ung rådgivning
Mødestedsaktiviteter for unge mellem 15 og 30 år
Organisation: Ungdommens Røde Kors

BANEN - et mødested for unge voksne
(København)
Voksne, der er for unge til at kalde sig ældre og for gamle til at kalde sig unge har fået et sted at mødes, lave mad og hygge sig.
Mødestedsaktiviteter for unge voksne mellem 25 og 50 år
Organisation: Hovedstadens Røde Kors

www.alonelylife.com Bac
På www.alonelylife.com kan du finde mange mennesker med samme situation som dig, inkl mig selv.

Der er muligheder.. :-) Blomsterpige
Kære pige og alle andre i samme situation..

Jeg blev så glad idag.. jeg opdagede nemlig en ny side på nettet, hvor man kan finde venner.. Og det handler ikke om dating... !!! En ny side, hvor jeg allerede da jeg så forsiden kom til at smile fordi jeg blev helt glad..

Prøv at kigge på den og meld jer ind. Det har jeg gjort og jeg tror nu nok at jeg skal finde nogle søde venner og veninder på den side.

Den hedder enven.dk. Her er linket: http://www.enven.dk

Knus til jer alle sammen.. man skal aldrig give op..

Blomsterpigen

jamen Engodven
du kan prøve at opsøge nogle både via nettet og i diverse klubber og foreninger.
jeg vil da gerne være din ven...måske, vi kan da mødes og se

haha #1.000.000
det kan enhver idiot da se på den måde hun skriver (og nej jeg snakker ikke om at hun ikke kan stave)

Hvor i landet bor du? Anonym
Det ville hjælpe hvis du skrev hom du kom fra...?[:)]
Føler med dig, det må ikke være rart at være i din situation!

Hey Baremig :)
Hej hvad er din mail? Hvordan kontakter jeg dig? Jeg vil gerne lære dig at kende.. :)

Knus fra mig.

ensom... stephanie
hey jeg blev lettet og glad da jeg læste dit brev. du skal vide at jeg har det PRECIS LIGESOM DIG.... EN SAND VENINDE JEG ER AFRIKANER 24 ÅR HAR BOET I DK SIDEN JEG VAR 5 ÅR. HAR INGEN KONTAKT TIL MIN FAMILLIE OG DE ER OGSÅ HER I DK. DE LUKKER MIG UDE OG LIGEGLAD MED MIG. HAR SELV PROBLEMER NÅR JEG TIT MØDER ANDRE JALOUSIEN OPSTÅR DA JEG SELV ER KØN, JEG ER EN SØD PIGE MED KRUT I RØVEN MEN FANGET I MIN ENSOMHED RENT UD SAGT FÆNGSEL FØLES DET SOM... KAN VI KONTAKTES PÅ EEN ANDEN MÅDE VIL GERNE SKRIVE OG ENDDA MØDES MED DIG.. HEY

kontarkt .monik27
hej jeg er frask på en cafe tur hvis du havde tid