Jeg er SÅ Vred !!!

Jeg er SÅ Vred !!! Lilli
I foråret blev jeg student, og som alle andre, skulle jeg jo have en hue og lidt tøj til omkring 6-700 kr.
Til min sidste eksamen, ligger der kun én æske med med hue. Da tøjet ikke også ligger der, tænker jeg, at det måske ville komme senere eller at det måske ville blive sendt hjem til en. Nå, men dagen hvor vi skal ud og kører i vogn, ser jeg at flere fra min klasse går i deres bestilte tøj, og får afvide at man skal hente det på skolen. Det får jeg ikke nået, og får først fat i dem da skolen åbner igen! Nu har jeg så snakket med dem, og de siger at de ikke har tøjet mere. Jeg er så vred!! Jeg tror heller ikke på, at andre kunne havde taget det. Nu går jeg og er sur og meget vred, og ved ikke hvad jeg skal eller kan gøre! Jeg kan heller ikke bare acceptere at det er væk og så er det ude af verdenen.. det er jo trodsalt tøj til flere hundrede kr. Kan jeg overhoved gøre noget end bare at lade det være ??

du skal da icarus
ikke betale for noget du ikke har modtaget??

nedren ikke at have det på når man netop er på studenterturen, er der man får skrevet under i hatten osv

...... Lilli
Ja, desværre har jeg betalt for det.. Det blev leveret til skolen, men de har det ikke mere. Jeg mener, at skolen havde ansvaret for tøjet, indtil det blev hentet ! Eller tager jeg fejl ?

næhhh icarus
tror ik du tager fejl... hvis det er betalt skal de da sørge for at udlevere til den rette person. men kan være de har sendt det retur da de troede ingen hentede det inden ferien?

.... Lilli
Nej, skolen har ikke sendt det retur. De siger bare, de ved hvor det er blevet af. Og at det måske er blevet taget af en anden. Men det tror jeg bare ikke på. Der var ingen elever deroppe i de to sidste dage vi havde eksamen, bortset fra dem som skulle aflevere bøger.

de kan vel også icarus
have taget det?? enhver der er på skolen kan have taget det...

ved ikke hvem du kan snakke med om det, er synd, er mange penge... og surt ikke at have tingene.

men jo de burde sku sørge for at holde det til dig...men er også meget at forvente af dem efter flere måneder??

....... Lilli
Ja, selvfølgelig kunne de have taget det, men det har jeg bare svært ved at tro. Og ja, det er lang tid siden, men prøvede også at kontakte dem i starten af sommerferien men har først fået fat på dem nu..