jeg er stresset arbejdsløs

jeg er stresset arbejdsløs anonym
jeg er vild træt jeg har været arbejdsløs i lang tid jeg kan ik finde arbejde jeg ved ikke hvorfor.
jeg har søgt mange steder, er altid på jobnet.dk jobindex.dk jobzonen.dk mm. og alle vikarbureauerne vil ikke have ufaglært, jeg hader at gå i skole, hvad skal jeg ellers gøre, er der nogen der kan hjælpe en ung pige på 23 år, jeg har ikke nogen som jeg kan snakke med om min situation ellers ville jeg blive til grin..
jeg er også dårlig til at snakke med folk jeg er stille hele tiden og er meget genert hvis der er nogen som taler til mig,,hvilke jobs kan passe mig tror i?????

Hvad er dit problem Bimmer ILP
Du bilder dig selv ind, at du bliver til grin. Men faktisk sidder
mange i din situation.

Hvis du har problemer med din selvtillid, så skal du kontakte
din socialrådgiver. Så du kan få nogle timer hos en psykolog.
Men det er ikke den bedste løsning. Det var bedre, hvis du
fandt nogle med det samme problem.

http://www.ensomung.dk/
http://www.ventilen.dk/

Når du har fået bygget din selvtillid op, så kan du sagtens
få et ufaglært job.

Vikarbureauer bruger faktisk en hel del ufaglært arbejdkraft, og
det gælder både inden for produktion, lager og køkken.

Held og lykke! [;)][s][l]

Vikarbureauer? 55+
Jeg er medlem af samtlige vikarbureauer. Ha Ha Ha Ha ! Har du hørt noget fra dem, så har jeg også. Jeg søger og søger, men ingenting. Skal lige sige jeg er nær de 56, så måske derfor. Jeg er også ufaglært og er blevet arbejdsløs i en alder af 55, og har ellers arbejdet alle mine dage fra jeg var 16 år, så Vikarbureauer Ha Ha.
Men husk. Selvom du er så heldig at få job i et Vikarbureau, skal du stadig søge 4 fuldtidsjob om ugen. Du skal stadig møde i jobnet og AF.

hej jeg kan prøve at hjælpe dig slim
hej man kan god have svært ved at finde job nu for vi er jo på vej ind i en økonomisket ned gang , så der er et par 1000 mensker der er blevet fyret fra ders arbejde,så jeg tro det bliver svært at finde en arbejde lige nu , jeg synes du skal vente ligt og se tiden an ,det kan da ikke være rigtig at du bliver til grin hvis du ikke har noget arbejde ?? så må du da bare sige at det er digt problem og hvis de ikke kan forstå det så kan de renge dig et hvis sted , du behøver jo ikke være flink når de stikker til dig vel,jeg har selv vædet genert det er ikke sjovt for så er men hele tiden rød i hovet og ved ikke vad for et ben man skal stå på og vad men skal sige , det er her jeg kan hjælpe dig jeg har noget mod generthed det ville hjælpe dig og jeg er sikker på så kan du også bæder se hvor du er på vej hen og vad du ville lave du kan skrive til mig på kim6216@gmail.com , eller ringe til 20731802 kan vi arbejde ligt med din genert ps held og lykke med job søgenning vh slim sp jeg arbejder som healier

Du kan ikke være medlem af et vikarbureau Bimmer ILP
Du er godt nok morsom!

Du blander tingene sammen Bimmer ILP
Når du er ansat i et vikarbureau, så skal
du ikke søge 4 fuldtidsjob om ugen. Med mindre
du er på supplerende dagpenge.

Ja undskyld. 55+
Nej ikke medlem, men står i samtlige vikarbureauers database. Men ved godt man ikke kan være medlem af et vikarburea, så undskyld jeg har formuleret mig forkert.

Men det jeg har fået at vide er, at når man er ansat ved vikarbureauerne, skal man tillige søget 4 job om ugen, ellers er der nogen der har givet mig forkert orintering. Jeg vidste heller ikke man ligefrem kan blive "fastansat" ved et vikarbureau. Der kommer man hen de steder der er brug for en, og det er ikke altid 37 timer om ugen. 1 uge 37 timer måske, og den næste er der måske 10 timer og så fremdeles. Men foreløbig er der ingen vikarbureauer der har haft brug for mig. Når jeg har ringet til dem og spurgt til en stilling de har annonceret med, har jeg altid fået svarret. Den har vi ikke mere. Nå, men hvorfor så annoncere med den. Det kan de ikke svare på???????
Jeg har gennemgået 4 ugers jobsøgningskursus, og de Ledere der var det har ligeledes undersøgt en del stillinger som vikarbureauer annoncerer, men de stillinger findes bare ikke. De vil have så mange i deres database som muligt, men de har ikke mange af de stillinger de annoncerer med. [:/]
Også god weekend til dig [:D]

glem dem have nissen
der griner af dig. du skriver at du hader at gå i skole og det fåstår jeg om nogen. men du skulle nu gøre det alligevel. du er så ung. 23 er igen alder så du har MANGE år på arbejdsmarked i nu. og sådan som vores samfund køre er der ingen fremtid i at være ufaglært.jeg ved det selv jeg er 38 og har arbejde siden jeg var 16 og det har jeg ikke haft noget ud af[:*(] held og lykke

Uddannelse skal du have Friend
Gider du ikke skole, så find en læreplads. Du kan ikke klare dig nu, som ufaglært og det bliver endnu værre om 5 og 10 år og du har mange arbejdsår tilbage. Så på med vanten.

Hvis dine omgivelser er så rådne at de griner, hvis du vil tale med dem om andet end pjat, så find en erhvervsvejleder at tale med. Og skift så omgangskredsen ud.

Helt i orden Bimmer ILP
Det virker ikke som om du har kontaktet de rigtige vikarbureauer.

Har du prøvet lave ansøgninger til nogle af de største?

Randstad, Kelly Services, Temp-Team, Addecco, Manpower mv.

Du kan sikkert finde flere her: http://puine.dk/vikarbureauer-126/

God weekend [;)]

Hvorfor er du genert? anonym
Jeg vil gætte på du er bange for at dumme dig
Alle dummer sig, du er jo ikke en robot og hvis en robot dummer sig så er det et menneskes skyld :)

Det er ikke for sent Klara-Louise
Hej. Du skriver, at du er 23 år og ufaglært. Jeg mener, at du stadigvæk har masser af tid, til at få dig en uddannelse. Selvfølgelig kan det godt være lidt små-kedeligt, at begynde i skole, men det er også det værd. Der må da være et eller andet som du specielt interessere dig for? Med bevis på nogle kompetencer og kvalifikationer vil du selvfølgelig være bedre stillet. Held og lykke fremover :)