jeg er temmelig

jeg er temmelig anonym
sikker paa,at jeg er kommet ind paa den forkerte side,men alligevel : Hvordan virker et ouija braet?

Det virker anden anonym
ikke.

Suggestion Hemlig Nemlig
Et Ouija bræt virker efter alt sandsynlighed ved suggestion. Dvs. deltagerne i en sådan "seance" bliver bildt ind at det er ånder der bevæger markøren. Deltagerne vil så, såfremt de køber den med ånderne, helt ubevidst selv flytte markøren rundt på brættet og tolke denne bevægelse som værende af en overnaturlig karakter.
Det er naturligvis også muligt at markøren flytter sig fordi en eller flere deltagere helt bevidst forsøger at tage de andre deltagere ved næsen.

Det er der mange meninger om - jalmar
´


... Men det korte af det lange er, at man skal have evnen, men desværre er der alt for meget fup og svindel indblandet - Jeg har oplevet noget ala et ouija brædt, nemlig et trebenet bord - Bordet er mit eget, men jeg har ikke evnen - Min mor, mormor og oldemor henholdsvis har / havde evnen -

Hvad det er der sker eller ikke sker, skal jeg ikke kunne svare på, men det er noget skidt stads bare at "lege" med - netop fordi man kan suggerere sig selv til at Tro på at "Pilen" flytter sig, men det er faktisk en selv der gør det, netop fordi man inderligt ønsker den SKAL flytte sig - Kun dem der har evnen, ved når det er rigtigt - men jeg skal ærlig indrømme, at selvom jeg har været med til flere seancer, har jeg stadigt meget svært ved at Tro på det.

Men hvis du begynder at lege:
Er der Tre meget faste regler indenfor den "leg" man ikke må fravige:
- Spørg aldrig om Døden - aldrig om sygdom - og brug det aldrig til personlig vinding.


Ellers siges det at fungere ved, at "Mediet" lægger begge hånds fire fingre blødt mod pilen
på hver side af "Øjet" (Hvis der er et sådan) med tommelfingrene i let berøring med hinanden -

Men jeg vil tilføje, at jeg har aldrig selv
været til en seance hvor man har brugt et Ouija brædt.


Med venlig hilsen

jalmar

engang hvor jeg besøgte en veninde Matusalem
Prøvede hendes venner at lege med et Ouija bræt med et omvendt glas.
de ville ikke lade mig deltage fordi jeg var for pjattet af marihuana.
for at drille koncentrerede jeg mig om en kæmpe sandstorm og en drage inde i glasset som skubbede glasset hen på X 5 gange i træk uden at jeg rørte ved glasset bare ved at sidde og se på det og koncentrere mig dybt.
tilsidst måtte de stoppe fordi de ikke kunne få det til at fungere.
Jeg er iøvrigt imod enhver kontakt med ånder og parallelverdener da man aldrig ved om de er gode eller dårlige, utroværdige eller bare pjankede, jeg går ud fra at gode ånder aldrig lader sig udnytte til selskabslege.

Mange tak for anonym
alles svar.Jeg kunne stadigvaek godt taenke mig at proeve ogsaa for selv ar blive overbevist.

Et medie ved om det er en "drilleånd" elller jalmar
´


... en "ånd" med en reel besked - der findes forskellige spørgsmål der skal stilles - Og så er det ikke noget man bare skal lege med for sjov - det skal tages temmelig alvorligt.

Jeg tvivler en del på, at det drejer sig om "ånder", min egen teori er, at det er en form for telekinese som mediet kan udføre ubevidst - men jeg skal indrømme, at når man har siddet med et bordben mellem fødderne og alligevel har set en fastlimet bordplade dreje sig næsten en 1/4 omdrejning, bliver man lidt underlig tilpas, med hensyn til sådanne kræfter - Og som før skrevet Bordet er mit. - Og jo, jeg har fået meddelelse som er gået i opfyldelse, om at jeg ville komme til lidt penge, og derfor ville tage en ferie, samt et par andre utopier som det var da "spådommen" kom, som jeg derfor grinte af da de muligheder ikke umiddelbart var til stede, da vi hverken var arvinger eller spillede i lotteriet, men som alligevel gik i opfyldelse ud af den blå luft, så stoppede grinet [:O]Med venlig hilsen

jalmar

Jeg kan desværre ikke anbefale det ... jalmar
´


... Har du et rigtigt ouija brædt?

- Der skal være absolut ro - Et par hvide stearinlys som eneste lyskilde (aner ikke hvorfor) - Du skal koncentrere dig 100% om "pilen" dernæst sidder du og venter og med en 5-10 min. mellemrum spørger du: "Er her nogen?" - Hvis du har det der skal til, eller bare er lidt følsom i den retning, er det muligt at du slet ike behøves at spørge, for så kan du mærke en ændring i rummets atmosfære.

Så skal du få et spørgsmål af en anden som kun personen kender svaret på, som du starter med at stille - dernæst skal du selv stille et spørgsmål som kun du kender svaret på, som du formidler til brættet ... dernæst stiller du personens spørgsmål igen, og dit eget igen - dernæst spørger du personen, om spørgsmålet var sandt eller falsk, hvilket er det eneste du selv må vide - derefter kan I/du fortsætte - er der falsk ved et af spørgsmålene, løfter du hænderne og startyer forfra, du stiller spørgsmålene igen i samme rækkefølge og følgende samme mønster altså spørge x2 og vente på svar x2 - er der forskel igen, kan du lige så godt stoppe - Husk du må kun få at vide om det stillede spørgsmål var sandt eller falskt (og egentlig helst kun ved en nikken eller rysten på hovedet), ikke hvad svaret var.
Passer dit svar, skal du have en bekræftelse på den anden persons spørgsmål, viser begge sig at være rigtige kan I begynde - det kan tage et helt par timer inden der sker noget, skal du være klar over - Men når der først er gang i noget forsvinder tiden - så man skal virkelig have god tid. - Jeg har læst noget om, at det påstås at være nemmest ved fuldmåne, men jeg ved det ikke - Og så husk Sygdom, død og personlig vinding er forbudte spørgsmål, dem får I alligevel ikke et sandt svar på, og menneskesindet er skrøbeligt hvad sådanne oplysninger angår - Så stop hvis spørgsmålene ledes den vej!


Med venlig hilsen

jalmar