jeg er træt

jeg er træt allina
af at høre silikone bryster blive hakket ned på, samtidig med at folk er åååh så forstående hvis nogle vælger at få lavet plastisk operationer grundet grimme næser, skæve ører mv.

Hvad fanden er forskellen!

forskellen ? kasser
det ved jeg ik ... men det gør det ikke iorden

Forskellen adagio_
Forskellen er de adjektiver du tilføjer før "næser" og "ører". Jeg tror ikke, der er nogen, der har de store problemer med, at en kvinde får opereret brysterne, hvis de f.eks. er så store, at hun får ondt i ryggen, eller hun har mistet et til brystkræft.

Når du bare siger silikonebryster uden at nævne, hvorfor man får dem, får jeg umiddelbart associationer til pornoudseende, og det finder jeg personligt særdeles utiltrækkende.

Bortset fra det, er det jo et frit land, og dem der vil have større bryster kan jo bare købe dem. Hvorfor er det så et problem, at andre ikke bryder sig om dem?

... jgjl
Det ses tydeligt hvis der er noget galt (og jeg mener noget galt) med tuden eller ørerne, og jeg mener altså ikke hvis det bare er et eller andet pladder, nogen har fundet på, og det er det ofte når det drejer sig om gummipatter. Hvis man ingen bryster har, så forstår jeg det godt, men meget tit er det jo bare fordi folk skal have opmærksomhed, så brysterne ikke kan blive store nok, selv om de faktisk var udmærket i forvejen, det er sådan noget jeg ikke kan klare! Jeg kan da heller ikke klare hvis nogen skal have ordnet en næse der slet ikke fejler noget.