Jeg er vammel

Jeg er vammel sækken
Jeg var en lækker dame,en hot babe før i tiden,det var før mit 3. barn.Har altid oplevet at mænd har drejet hovedet af led når de så mig.Har altid kunne tryllebinde mænd og jeg har fået rigtig mange hede blikke...den tid er forbi nu,jeg har mistet min værdi og jeg ikke længere attraktiv.Jeg gør mig pæn og passer på mig selv,dyrker sport,men alt dette ændrer ikke på at mine bryster hænger og mine kønslæber hænger også(meget endda)Jeg vil prøve at genvinde terræn ved at få lavet mine bryster store og faste igen og få opereret kønslæberne til normal størrelse.Men nogengange tænker jeg at det slet ikke kan betale sig og hvad jeg overhovedet skal være her for når ingen tænder på mig,føler mig afdanket og udskidt allerede nu som 35årig.Det eneste jeg er,er at være mor.Så kan jeg ligeså godt ta en kartoffelsæk på.Det første jeg tænker på om morgenen er hvor vammel jeg føler mig.

Mere end det? Anonym
Lyder som om hele dit omdrejningspunkt i livet har været at være "lækker". Du har ikke udviklet andre værdier og haft mere indhold i livet end det at være "hot".
Men livet er mere end at være krop.

Jeg tror du skal arbejde med dig selv. Lær at se at du er mere end et stykke kød. At du har andre talenter end udseendet.

Der er intet mere charmerende og tiltrækkende end en person der får det bedste ud af det de endnu engang har. Som har noget på hjertet, er passioneret og kan holde en konversation. Hellere det end en person uden indhold, men den "rette" indpakning.

Sexede kvinder bære deres alder med ynde. De prøver ikke at løbe fra den, men får det bedste ud af det.

Ja, føj for fanden. Anonym
Du er sgu da en superegoist !........ "det eneste jeg er, er mor" !!!, så vær sgu da det og gør dine børn stolte af dig i stedet, og få et selvværd ved at være noget for dine nærmeste end dig selv, dine børn har ikke bedt om at blive sat i verden for at høre deres mor sidde og hyle over at hun ikke synes hun er attraktiv længere..... det kan være det er derfor du ikke er det.

problemet bulderfnis
er vist ikke dit ydre, men dit indre, det kan en plastickirrurg ikke hjælpe dig med.

Hvorfor tror du ikke mænd kigger efter dig mere? Jeg er ret sikker på at det ikke handler om for store kønslæber, jeg går da ud fra at du er påklædt på gaden! hvis ikke er jeg da ret sikker på at mænd vil kigge efter dig.

Prøv at kigge ind i dig selv, der finder du nok grunden til at du er så utilfreds med dig selv og kan så ændre på det, uden brug af skalpel.

held og lykke

m.v.h.
Bulderfnis

overskygger alt sækken
nej mænd kan ikke se mine kønslæber men jeg kan heller ikke date nogen,for jeg er bare så grim forneden at jeg slet ikke tør at skabe nogen kontakt mere..de sidste 2 fyre har sagt til mig at jeg ikke er ret pæn dernede.Hele dette forfald angriber hele mit sind og selvfølgelig elsker jeg mine børn,men hvordan skal jeg leve når jeg har det sådan?

Mødre er sgu hotte nok... LoppensPhar
Jeg er en ung fyr på 23 år, og begår mig hovedsageligt blandt andre unge.

Jeg kan forsikre dig om at 35 årige kvinder bliver tjekket ud!!!! Tror jeg taler for en stor del af de unge danske mænd, når jeg skriver at mange af os sagtens kan tænde på en i din alder.

Nauturligvis begynder kroppen at hænge lidt, so fucking what??? Selvfølgelig er 18 årige pigers kroppe attraktive, men det kan voksne kvinders også sagtens være.

Som tidliger nævnt, er skalpellens vej nok ikke den rigtige. Man kan gribe et kropsligt problem an på 2 måder: Gøre noget ved kroppen, el. noget ved tanken om at der er et problem...-som tidliger nævnt.

Vil da foreslå dig at begynde at dyrke noget motion hvis du har tid (prioritere det!), ikke for at stramme op, men for velværet der følger med ved jævnlig motion.
Vil godt vædde (skal vi sige 500 kr.?) med dig om, at hvis du begynder at motionere 3 gange i ugen, vil du have det LANGT bedre med dig selv...

JEG syns du lyder lækker store.stygge.ulv
En rigtig kvinde og mor huuummmm
se dig nu med de rigtige øjne, smil så bliver du smukkere uuhuuu
kvinder med slidmærker er rigtige kvinder i live uuhuuu
smaskkys

Hvis du har fået... Yoo
børn har du vel en mand? Hvis ikke vil du evt have en kæreste? Han skal kunne dreje sit hovede selvom du måske ikke er så "lækker" som du har været og se på de indre værdiger. Hvis du har en mand hvorfor skal folk så kigge efter dig da du burde have alt i din mand!

og det yoo
var så ikke dette jeg ville tilføje noget til.

min mand sækken
sir at han glæder sig til jeg er opereret

HALLO !! bulderfnis
Nu roder du da vist rundt i det. Hvem skal du date og hvem skal glo på dig?

Højere oppe i tråden skriver du at din mand glæder sig til at du bliver opereret!

Jamen tillykke så, håber at du har nydt at slå tiden ihjel med at lave sådan et fakeindlæg.

m.v.h.
Bulderfnis

En kartoffelsæk gør dig sexet Holger
lige som Jane i "Tarzan".

Selv hallo!!!! sækken
Selvom jeg har en mand,vil jeg da gerne beundres og ved du måske hvilket forhold vi har? måske har vi et åbent forhold,så jeg frabeder mig at blive kaldt for fake,TAK!!

Accepter tidens tand Manden med kanden
Vi kan ikke værd unge for evigt.

Accepter tidens tand og opfør dig som en på dig egen alder. Det er det mest værdige og tiltrækkende.

Det mest unkelige er at klæde og opføre sig som en der er 15-20 år yngre.

Hmm, du Annie30
kunne måske kikke dig selv i et spejl... Gad vide hvad du vill se der...
Det er ikke kun de ydre som tæller men det indre


Så kik på dig selv inden du råber sådan op

Hold da op ;o) Ic3y
Enig i at kvinder, såvel som mænd, KAN blive mindre attraktive med aldren, men... men men men *SS

Nogle oplever det modsatte. Det handler om velvære indefra og hvis du ER i harmoni og GØR noget ud af dig selv, vil din udstråling fascinere dem omkring dig.

Det handler slet ikke om alder i denne sammenhæng..

Jeg var ikke attraktiv som ung og var dess udenkaotisk i mit sind, nu er jeg ældre og lækker smækker :-P hehe

Det handler om at være i harmoni.