Jeg er vist alt for gammel....

Jeg er vist alt for gammel.... Anonym
til ikke at vide hvad jeg skal gøre i denne situation... (snart 25...)

Var i byen sidste weekend sammen med en venninde og vi skulle mødes med en af min venindes venner (+ co.). Det gik godt, endte med at tage med ham (vennen) hjem... ;-) Men nu er det så bare at jeg kun har hørt meget lidt fra ham siden (kun to smsér - hvor der ikke stod ret meget...). Jeg vil jo ikke virke desperat så skriver ikke igen hvis han ikke svarer. Han virkede ikke uinteresserede da jeg var der... ;-)

Kan man sende en "tak for weekenden sms" for sent?? Min veninde og jeg har begge haft meget travlt hele ugen og fik derfor først fat i hans nummer sidst på ugen. (men det ved han jo selvfølgelig ikke noget om)

Eller er han bare ikke interesseret....?? Hvad siger mændene?

Hvis han (stadig) er interesseret Fjotte
henvender han sig nok. Så du skal selvfølgelig ingenting gøre og slet ikke begynde med "tak for sidst" efter en uge. Den bemærkning falder dag - eller dagen efter dagen ikke senere.

Han fik hvad han gik efter. anonym
Hvis du havde sex med ham allerde første dag,skal du ikke regne med at se ham mere.
Nogle kvinder er for nemme at nedlægge,så du har bare været en af dem.
Forvent intet af ham.

Nej Anonym
Nej det var nok fjollet gjort - men kunne ikke skrive før jeg havde nummeret og kunne ikke få fat i min veninde før.... såh...

Er ikke mand, men.... påtværs
Kan da alligevel komme med mit synspunkt.

Han ved jo du er interesseret, du har skrevet, så er det op til ham. Man kan sagtens virke som om man rigtig gerne vil en person, men det er ikke sikkert man gider personen dagen efter. Sådan er det også for os kvinder.
Nu ved jeg jo godt nok ikke om I har haft sex, og jeg ved ikke om det ændre noget, da jeg aldrig har haft sex sådan første dag, men jeg kan ikke forestille mig det er specielt anderledes.
Altså du skal ikke tænke på hvordan han var den dag, for det er ikke ensbetydende at han stadig har det sådan.

Det bedste du kan gøre er at ringe til ham - ikke al det der sms, det er sådan en lidt bange for tæt kontakt agtig ting. Men ring til ham og spørg om han ikke vil med ud og gå en tur eller noget i den stil. Ikke noget med restaurant eller bif for det kan virke for meget date agtig, men noget helt nede på jorden.

så ring og sig Fjotte
Hej- jeg er så heldig at jeg lige har fået fat i dit nummer....hvis du altså er ligeglad med han ikke har vist samme interesse for at få fat i dit.

så ring og sif Anonym
Der kan jo være forskellige grunde til han ikke har vist samme interesse for at få fat i mig - så det er ikke det... Men er det ikke også lidt sent at invitere ud nu? Vi har jo sms'et lidt og der skete ikke noget... Det er jo en hel uge siden jeg mødte ham....

er ikke mand, men.... Anonym
Jeg er alt for genert til at ringe...

Fint nok påtværs
men så kan du heller ikke forvente at der kommer mere ud af det.
Og når du siger er for genert til at ringe, så er du jo også fuldkommen afklaret med at det ikke bliver til mere.

Ud og find en ny "fisk" [:)]