Jeg føler Fullrate tager røven på mig, hvad gør jeg???

Jeg føler Fullrate tager røven på mig, hvad gør jeg??? Brian H.
Hejsa...

For lidt tid siden bestilte jeg fullrate bredbånd... Fik et installations brev som bekræftede at det ville virke d. 26/10... Da jeg i forgårds ikke havde modtaget noget udstyr. Skrev jeg til dem, jeg fik så det svar at de desværre ikke kan levere før d. 1/12

Til gengæld har de opsagt mit nuværende internet pr. d. 26/10 Så nu har jeg ikke noget internet....

Jeg har ringet og brokket mig, men de er pænt lige glade!

Burde det ikke være deres problem, at skaffe mig noget internet?

Kablerne tilhører TDC simon-says
(Kender intet til nævnte udbyder du nævner)

- Men er det ikke TDC, så er leveringstiden på installation lang, da TDC skider på konkurenterne, og vælger deres egne kunder først. Samtlige udbydere har gang på gang klaget til Telestyrelsen over TDC's manglende vilje på samarbejde, men intet positivt er sket.

Det er TDC der ejer samtlige kabler, og al monteringsarbejde skal derfor også udføres af deres teknikere. At de så ofte er underbemander, og lejer andre firmaer til at udfører arbejdet, er en anden sag.

*FB*

Er det mit problem? Brian H.
Kan slet ikke se at det er mit problem! De har lovet mig internet d. 26/10 De har oven i købet været så flinke at opsige mit eksisterende internet... Jeg mener klart at de skal tilbyde mig et eller andet!

Svineri fynsland
Det er lang tid du har skulle undvære internet. Lyder ikke til de helt har haft styr på hvad de lovede dig.
Kender flere der har Fullrate, men har ellers ikke hørt noget dårligt om det.

Hmmmm.... Solonumsen
Det er rigtigt at kablerne tilhører TDC, men udstyret som Brian H. skal have fra hans netudbyder har vel intet med TDC at gøre.

Hvilket monteringsarbejde er det du tænker på FB? Det som en installations pakke normalt indeholder, er noget man selv skal sætte op, og så skal der eventuelt ændres på centralen, så det virker. Det er sandsynligvis det der sker den 26/10.

Lige til Kontant Kleirt
på DR, men det skaffer dig selvfølgelig ikke en forvindelse hurtigere.

Sikke da nogle platugler!

Fede har ret Computer/Internet
Jeg skiftede til Cybercity og havde Telia før da. Altså stik og hele molevitten men nej nej der skulle en tekniker ud og hvad stod der på arbejdstøjet TDC.

JEG HADER TDC

vh. Jane