jeg føler mig som en taber!

jeg føler mig som en taber! Sur sur sur
Kender i det? Jeg har ikk lyst til noget som helst... ingen overskud...
Jeg kan knap nok komme igang med at arbejde. Jeg har haft to forskellige jobs i løbet af de sidste to måneder. Jeg var ked af at arbejde 8 timer dagligt. Det jo en helt normal arbejdtid, men jeg magter det simpelthen ikke og græder over det... Det er eftehånden ved at være lidt pinlig og jeg føler jeg er en stor skuffelse overfor min familie.
hvordan fanden får jeg sparket mig selv igang? det virker så utrolig håbløst. Jeg har haft depression(har det nok stadig) men for dælen der er jo folk med depression som arbejder, så hvorfor har JEG så den der angst for at arbejde?
Jeg føler mig som den største taber! Hjælp mig til at få mig ud af vagten!!!!

Det er bare... elway
Med at komme igang, og prøve at se lidt positivt på tingene :)
Som regel hvis jeg har det sådan der.. Det er nemlig noget de fleste prøver en gang i mellem, så er det bare med at se en masse mennesker, og få oplevet nogle ting :) Nu ved jeg godt du arbejder en del, men hvis du sidder der hjemme og hænger når du har fri, så vil jeg helt klart anbefalde dig at komme ud af døren, og få set nogle mennesker.

Det klassiske ved sådan en depression, er at man har skide ondt af sig selv, og følger ikke rigtig man kan gøre noget ved det.. Men det kan man godt, det handler også om at tvinge sig selv til at se lidt positivt på livet. Og få overblik over hvorfor man har det sådan.

Selvfølgelig er du ikke en taber :) Og det må du også lige få fortalt dig selv !

En konsultation hos en psykolog kan også skabe mirakler :) Har selv prøvet det.. Mener ALLE burde prøve at gå til psykolog, men kan få meget godt ud af det, og behøver ikke være deprimeret hvis man spørger mig, det kan både være oplysende, og forebyggende..

Så se at kom i gang :) Og op med humøret !

For at møde en mand skal man finde ud af hvor han befinder sig! NLP
Og du skriver intet om dig selv, alder-arbejde-uddannelse-kontanthjælp-familieforhold-ryger/små drikker-kostvaner-boform/leje lejlighed/eget hus- alt dette skal være med i en helheds opfattelse for at kunne sætte fornuftigt ind!

Lægerne skriver gerne vanedannende lykkepiller ud til dig, men er det dér der skal sættes ind?? NEJ meget andet skal overvejes først og (evt) gøres om!

skriv lidt om det hele, så er der sikkert gode råd her at få?

Overskud. Linef
Hej med dig.
Jeg synes du har fået et rigtig godt svar i det forrige. Jeg vil også gi' det råd at leve sundt, at du indtager en del friske økologiske grøntsager hver dag, får købt nogle gode vitaminpiller, eks. spektro, hvor der er sporstoffer i, så kroppen nemmere kan optage næringsstoffer fra mad og drikke. De er naturfremstillede og et must for at kroppen optager vitaminer og mineraler ordentligt.
Det er også alfa omega at få motion, evt. en længere gåtur hver dag, uanset vejr.
Et andet godt råd er at få fat i en farvemeditation eller en anden guidet meditation på cd, hvor du 20-30 min hver dag kan ligge el. sidde og lytte til den, for at regenerere krop, sind og ånd. Simpelthen et herligt og givende/afslappende middel til at finde ind til sig selv, på en fantastisk måde.
Endvidere kan du anskaffe dig en bog hvor du kan skrive drømme og tanker ned i hverdagen. Skriv hvad du tænker, føler, evt. stil uret på 10 min og så bare skriv også selvom det umiddelbart er vulapyk. Det er en rigtig go' selvterapi og en måde at få afløb for vrede, glæde, sorger, 'ligegyldige' hverdagstanker/følelser osv.
Og til sidst så ønsk dig hen hvor du har lyst, og i princippet er der ingen begrænsninger her og kan være ligesom at være et healende sted i virkeligheden.
Visualiser det du gerne vil med dig selv og dit liv og send ud i universet at tingene sker når de skal ske.
Se din nuværende situation som noget du skal lære af, noget som vil gøre dig godt i det lange løb. Spørg indad om det du vil lære og blive bedre i stand til, på et personligt plan, i dette forløb. Hvad er det din krop, sind og ånd vil have dig til at mærke, føle, tænke over i dit liv?
Se dit liv som en gave hvor du kun kommer igennem det du kan klare og som du bliver et mere helstøbt menneske af.
Knus.

Det er guld ! anon
det, der bliver skrevet i det foregående indlæg.
Kun lige en enkelt tilføjelse: Motion. Gå dig en tur i skoven 3 - 4 gange om dagen.

Måske har du set Matas-reklamen: "du er lækker lækker lækker" ?
Det hjælper faktisk også at fortælle dig selv, at du har noget at komme med :-)

tak Sur sur sur
tak for jeres opbakkende ord og råd... men jeg har virkelig prøvet alt muligt for at få det bedre men faktisk kan jeg slet ikke tillade mig at klage.
Jeg er en pæn pige på 22, med en sød kæreste der elsker mig overalt på jorden, venner og en dejlig familie. jeg hverken ryger eller drikker vildt meget(kun til fest)jeg ska starte i skole(min uddannelse) til næste år(det ser jeg frem til, men er bare bange for jeg ikke kommer igennem det og i værste tilfælde springer fra.)Jeg er ingen selvtillid overhovedet... men har været til psykolog og har fået piller men dette ser jeg også lidt som taberagtigt... er så skuffet over mig selv og til tider er jeg en virkelig heks overfor min kæreste(forstår ikke han vil være sammen med en som mig så jeg har tit sagt til ham at han sku ta og komme videre og finde en anden der er bedre for ham....
Jeg bor lidt udenfor en by og det kan godt være lidt ensomt, men jeg kan jo bare ta cyklen ind til byen, men det er sjældent jeg heller ikke altid orker DET. Jeg må se at komme igang med at meditere og få fornyet energi... KNUS HERFRA!

Du må lære elway
At holde lidt af dig selv, uden at blive selvglad selvfølgelig.
Det er i orden at kunne lidt sig selv, det er IKKE i orden at hade sig selv og være selv destruktiv.. du skal sgu ikke have piller af en psykolog som du siger.. Du skal bare komme ind i kampen :) Du virker som om du er heldigt stillet bortset fra det.
Din kæreste er sammen med dig fordi han har lyst, ikke fordi han skal :) Så vær dog OGSÅ glad for det.
Du kan sagtens klare det med uddannelsen, det bliver sikkert hårdt, men man kan hvad man vil ikke ? :D

Kom så ind i kampen tøsen ! Det kun dig der kan lave om på tingene.

ud af depressionen skjold20
Jeg kender til en behandlingsform, InJiva, som har rigtig gode resultater med depression. Det der er vigtigt er at finde årsagen til depressionen, og at få behandlet den/dem sådan at du kan blive fri af den en gang for alle.
Der kan være mange årsager til depression, og de faktorer kan være forskellige fra menneske til menneske. Følelsesmæssige og mentale blokeringer, fortrængte følelser og oplevelser kan være roden til tilstanden depression, og er ofte ting som du slet ikke selv er skyld i, men som er oplevelser du har haft igennem dit liv.
Jeg ved at mange med netop depression er blevet hjulpet gennem InJiva behandling, så der er lys forude!
Kh fra mig

depression acsetm
hej
jeg kan fortælle dig om en jeg kender som havde en depression i flere år.. både med lykkepiller og mange dårlige dage.. han er i dag hjulpet via Injiva behandling.. og han er i dag næsten medicin fri.. han begyndte at trappe ud af medicinen mens var var under behandling..dette var bare til orientering omkring min egen viden om behandling af depression.
hej fra acsetm

Vi føler med dig Superman
Ja hvis du har problemer og ser dig selv som en taber er der vel noget om snakken.