Jeg fik lyst til håndværkeren

Jeg fik lyst til håndværkeren den18årige
Jeg er en pige på 18, som stadig bor hjemme. Vi har igennem de sidste par måneder haft håndværkere rendende pga. en tilbygning. For en uge siden, dukkede en murer op for at lægge fliser i det nye badeværelse og han er bare så sød!

I begyndelsen bemærkede han ikke at jeg ikke kunne tage øjnene fra ham… den måde han bevæger sig på, den måde han smiler når min far og ham snakker sammen, hans næsten synkroniserede bevægelser når han arbejder som om han bare har styr på det hele, gør mig helt vild indvendig.

Han er noget ældre, omkring de 35 vil jeg tro. Han ænsede mig dårligt til at begynde med, selvom jeg er en meget pæn pige, men var venlig og smilende over for mig. Om natten begyndte jeg at drømme om at vi var sammen, og om dagen fantaserede jeg om ham imens jeg passede mine studier.

Men til morgen gjorde jeg det vildeste som jeg ikke troede jeg kunne finde på!

Begge mine forældre var tidligt ude af huset pga. nogle møder i København (vi bor i Odense), og min lillebror var på koloni med skolen så jeg pjækkede fra mine studier. Det var egentlig ikke rigtig meningen og alligevel var det (jeg ved det ikke rigtig), men efter morgenbadet havde jeg ladet mit håndklæde ligge på mit værelse. Da jeg trådte ud fra badeværelset stod mureren lige foran mig, med en pakke fliser i hånden. Jeg var ikke forberedt på han var der, selvom inderst inde var det det jeg ønskede!

Han gloede som om øjnene var ved at falde ud af hovedet på ham, og jeg nød hans stirren. Han sagde ”ups” og ”undskyld” og et eller andet og vendte sig for at gå, men så hørte jeg mig selv sige ”Vil du ikke være sød og tørre mig på ryggen?!” Nej nej nej… pinligt… det var som om det var en anden der sagde det!

Men han vendte sig om og sagde ligeså kækt ”Jo da… men skal jeg tørre dig med de bare næver, for du mangle vidst et håndklæde?”. Jeg tog ham i hånden og fulgte ham ind i mit værelse og vi begyndte at kysse. Han tog mig på sengen!

Nu sidder jeg med en lidt pinlig fornemmelse for han dukker jo op i morgen for at fortsætte sit arbejde. Hvad mon han vil tænke og hvordan vil jeg reagere når jeg ser ham? Min far er hjemme i morgen, så vi er nødt til at lade som ingenting, men jeg tænker hele tiden på ham!

Jeg har ingen kæreste, men ser en i ny og næ. Jeg kan se der er et barnesæde i hans bil.

Jeg er meget fortvivlet om hvordan jeg skal takle det hele nu! Hvad ville i gøre?
Har i andre piger nogensinde haft lyst til en håndværker i huset, eller har i ”fuldbyrdet” det som mig? Eller er jeg bare skør?

lystløgner Anonym
skrei dine fantasier under sexfantasier....klaphat

storsmiler... mancph
Jeg synes ikke Anonym skal ha' lov til at kalde dig lystløgner...(Men hvis det ER digt, så er det skide godt skrevet, og kan udmærket publiceres..) Nej kære pige, jeg tror du har fået en (dejlig) oplevelse, så glæd dig bare over det... Du behøver ikke at være flov, for han var jo osse med på det.... (Jeg sad og tænkte på om det var min søn... han ER faktisk murer og 33 år...SS) og han er knald(!)-hamrende god til flise-arbejde... KH mancph

En meget fantastisk håndværker Veninden
bare det at badeværelset kan bruges, inden han får lagt fliserne er imponerende.

Send den historie ind til en novelle konkurrence. Eller det er måske der du har fundet den?

En god Historie Anonym
Minder mig om alle dem man læser i noveller

Ikke en historie den18årige
Årsagen til at jeg kan bruge badeværelset er jo den at vi har et i forvejen.

Det nye badeværelse som mureren er ved at lave, er i den nye tilbygning, som håndværkerne er ved at lave. For at hente fliserne som står i garagen, skal mureren igennem bryggerset og passere så vores gamle badeværelse, hvor det jo så gik "galt". Hvis der havde været andre håndværkere tilstede den dag, havde jeg jo aldrig kunne finde på det!

Men min far blev ringet op til morgen af hans chef, og fik at vide at mureren nu først kommer på tirsdag, fordi han skal ud at lave noget andet.

Jeg har det sådan, at i perioder syntes jeg det er forkert og billigt det jeg gjorde, men så andre gange syntes jeg bare det er dejligt.

Mine studier vare ikke hele dagen, så jeg er lidt spændt på tirsdag, men jeg tror også malerne skulle komme der, så jeg ved ikke rigtig, hvordan jeg/vi takler det.

Men er der andre herinde der har prøvet noget lignende?

Sødt... SøsterSøs
men syntes ikke det behøver være forkert. Du vidste jo hvad du gjorde, og har nok ikke fortrudt det.

Men jeg er da meget spændt på at høre hvordan det fortsætter efter tirsdag.

Held og lykke og Knus!
Søs

Spam... Anonym
...bedes skrives på et stykke papir som efterfølgende bliver smidt i papirkurven, så vi andre kan læse og skrive seriøst her på chatten.
Her er en pige med en stor oplevelse som hun ikke ved hvordan hun skal takle, og så kommer du og nedgør hende på den måde, det synes jeg bare ikke er fair....

kønssygdomme ? anonym
ja ja, undskyld jeg ødelægger det for dig, men du vel næppe den føreste.. Håndværkere får rigtig mange tilbud at du ved det, så for din egen skyld, hvis ikke I brugte gummi. Så rund lige din læge.

Tak den18årige
og nej... jeg har ikke fortrudt, selvom følelserne jo er lidt blandede.
Men det er vel lige indtil vi ses igen?

Jeg tror nu heller ikke at han lagde så meget i det, som jeg selv, og han tænker nok heller ikke så meget over det, som jeg.

Man kan vel godt sige at det har været helt uforpligtende for os begge, og sikkert også sjovt og dejligt for ham... og så er det jo op til os, om vi vil nøjes med det?

Men jeg tænker da også af og til på "hvad hvis nu han havde afvist mig"? Så tror jeg det havde været sværere, at han stadig skulle komme her i huset! Så helt gennemtænkt har det ikke været.

Desuden Zenia
har håndværkere masser af tid til at besøge prostituerede, det er faktisk mere undtagelsen end reglen.

Så jo, det er nok en ide at blive kontrolleret for diverse kønssygdomme.

There u go girl.... Anonym
Det er sq godt gået. Respekt for at du turde gøre det. Lidt misundelse fra mig... &:-)