Jeg forstår det ikke

Jeg forstår det ikke lia-j
Jeg har siddet og fulgt debatten vedr jalousi og utroskab, da jeg selv har nogle problemer vedr jalousi, og jeg må ærligt indrømme at jeg faktisk får det dårligere når jeg læser jeres svar. Jeg tænker især på indlægget. Jeg tror min kæreste er mig utro. Hun skriver ind for at få hjælp, men mange af jer sviner hende til, fordi hun er jaloux og gerne vil ha vished. Jeg lider også af jalousi, og jeg vil gerne ha lov at sige, at det er en følelse man ikk er stolt af at besidde. Men det har ikk en skid med besiddertrang og ejerfornemmelse at gøre. Det er en følelse man slet ikk ka styre. Heldigvis har jeg en kæreste der forsøger at hjælpe mig af med den, og har også søgt hjælp hos en hypnotisør, da det som sagt ikk er en følelse man er stolt over. Jeg vil bare sige. Tænk jer om før i svare. Det er ikke alle der er fuld af selvtillid, og de har ikke brug for at blive svinet til. De har brug for hjælp[:)]Ska lige tilføje for en ordens skyld. Jeg ku aldrig finde på at tjekke min kæreste på nogen måde, men snakker meget med ham om de ting der fylder.
Med ærlighed kommer man længest Lia-j

De "angreb" er dog forståelige... Tina B
Hejsa

Jeg har nu også læst den anden tråd, men modsat dig, så vil jeg sige, at "angrebene" på hende der går sin kæreste i bedene dog er forståelige.

Det er aldrig rart at følelsen af jalousi er i en og fylder ens tilværelse. Da jeg var 15 år var jeg konstant jaloux på de kærester jeg havde og mine veninder, som jeg hele tiden troede ville "stjæle" mine kærester. Det var grufuldt og jeg tjekkede konstant min kærester på alle mulige måder, nogle gange fandt jeg også noget og det var rædsomt.

Men det er lige så ulideligt at være i forhold med en kæreste, som ikke har tillid til en. Det har jeg også prøvet. Konstant blev jeg testet af min kæreste med alle mulige underlige spørgsmål om, hvor jeg havde været og hvad det var for nogle sms-beskeder på min mobil og jeg blev hele tiden spurgt om der skulle fyre med til de fester jeg skulle til uden kæresten. Til sidst føltes det som et fængsel og at min kæreste ikke havde tillid til mig næsten uanset, hvad jeg gjorde. Til sidst måtte jeg slå op med min kæreste pga. dette, selvom jeg elskede ham.

Men det var bedst for mig selv, kan jeg se her bagefter, for idag er jeg i et rigtig dejligt forhold, hvor vi VISER hinanden tillid, ikke kun ved at lade være med at snage i hinandens sager, men også ved at sige til hinanden at "husk nu at slå dig løs" når kæresten skal til fest, og andre ting. Det er 100 gange rarere at leve i sådan et forhold!

Ellers vil jeg sige, at det ikke er fordi jeg ikke har medlidenhed med dig, for jeg har som sagt selv været der engang! Men det er rart, at du trods alt ikke snager i din kærestes sager, det er i sig selv tillidsvækkende hos din kæreste.

Måske kræver det bare, at man har været i forhold med en jaloux kæreste, at man selv prompte holder op med at være jaloux, da man kender følelsen fra begge sider...

Ellers: held og lykke med at komme helt af med din jalousi og held og lykke med dit forhold.[:)]

Knus
Tina

Åhhhh nej - ja KAN ikke lade være Amy QW
Bær over med mig, men jeg bliver helt dårlig, når folk bruger "faste sætninger" og talemåder i forkerte sammenhænge.

"..der går sin kæreste i bedene" - at gå nogen i bedene betyder at gøre det samme som dem. Påtage sig det, der er deres opgave. Det har intet at gøre med at rode i hinandens ting og sager......[:D][:D][:D]

jeg håber lia-j
Da jeg skrev jeg ikke tjekkede min kæreste, mente jeg bag hans ryg. Jeg kan også finde på at spørge ham om alt mulig, og nogle gange kigger jeg også i hans mobil med hans accept. Allerhelst ville jeg holde min mistro indeni mig selv, men blir tit nødt til at spørge for at få mistanken afkræftet, da den fylder meget.

Jeg kan sagtens se det fra modsatte parts side. Det må være frustrende at ens kæreste ikke stoler på en, og belastende at blive udspurgt. Derfor prøver jeg også at gøre noget ved det, da jeg godt ved jalosi kan slå kærligheden ihjel.

Jeg håber jeg når ligeså langt som dig, og kan leve i et forhold med tillid og uden misto, da det må være utoligt befriende.

Jeg skrev kun indlægget, da jeg fik ondt af hende med den utro kæreste og ikk synes hun fortjente de mange grimme svar. Det gør nok ondt i forvejen.

Tak for dit svar og dine ønsker[:)]

Lia-j

??? Tina B
det er da rart at du kan rette mig, men forstod du essensen??

Jeg vil nu stadig mene, at vendingen er brugt korrekt i denne sammenhæng - "at gøre det samme" er i denne betydning at tjekke kærestens mobil på samme måde, som kæresten selv gør det.

Men rart, at også du "Amy QW" kan få nydelse her på debatten, ved at forsøge at finde fodfejl hos andre....men godt forsøgt.