Jeg forstår intet

Jeg forstår intet påtværs
I løbet af den sidste uge, er 2 af de debattråde jeg faktisk synes var lidt spændende og som jeg tilmed havde svaret på forsvundet.

Det første der var jeg den første til at svare, så måske var det forfatteren selv der havde slettet det, det var GL og emnet var noget med hvilken seng man endte i efter en date.
Det andet var Jörg Haiders død. Men der var rigtig mange besvarelser, så derfor synes jeg det er underligt, hvis forfatteren kan slette det.

Men der var ingen af dem jeg fandt særlig overskridende. Jörg Haider der var politisk uenighed, men er der ikke altid det i politiske spørgsmål?

Sig mig,
Er det i disse tilfælde forfatteren der har slettet deres tråde eller er det sol debatten der sletter tråde de ikke er politiske/samfundsmæssigt enig i?

SOL er i deres gode ret... dommeren
til at slette indlæg, uanset om de overholder reglerne eller ej...
Ofte er der jo tale om grænser, så disse indlæg lader man tilsyneladnde blive stående indtil at en eventuel klage bliver afgivet af en debattør, så kikker man en ekstra gang på indlægget og beslutter så om det skal slettes...

Jeg havde selv en debat igår som stod på debattens forside i 10 timer.
Det var nu ikke fordi at der var så meget gang i den debat og den var faktisk lagt ind under "sladder om de kendte" hvor grænserne burde være lidt bredere, sladder er jo sladder og man jo ikke tager tingene særligt seriøst i denne kategori.


Derfor fik dette indlæg lov til at blive stående indtil at der kom en fra det selvbestaldede "debatpoliti" forbi!
Jovist! Der er faktisk debattører der mener at deres fornemste opgaver er at være smagsdommere på andres vegne!
Derfor er det også lidt tilfældigt hvilke indlæg der bliver fjernet. Nogle klager tilsyneladende i mangel af argumenter, mens andre klager udfra politisk holdning!

Det kan ikke være et nemt job at være moderator på SOL og derfor må vi alle også acceptere visse svipsere!

Jeg syntes at når man har haft et indlæg på i 10 timer, så skal der være ualmindeligt vægtige grunde for at fjerne det igen og ikke bare op til en selvbestaldet debatbetjent om indlægget skal fjernes!


Sådan gik det nu alligevel...
Først en klage i indlægget, og da argumenterne slap op, så blev indlægget fjernet!

Så fik du fat i hvad jeg skrev.... piglet45
...alligevel. [:)] Da jeg skulle læse svar, så var debatten væk. Det var dog ikke mig der klagede. [:)]

Jeg kunne ikke drømme om... dommeren
At give dig skylden for klagen... [;)]


Jeg undres bare over at nogen klagede over mit indlæg, da man som udgangspunkt ikke kan forvente en dokumenteret sandhed i "sladder om de kendte" og "konspirationsteorier". [:D]

Der er SOL bare ikke enige og det må jeg jo så acceptere. [:*(]

Jeg kan da godt selv regne ud at den debat der, mildest talt, IKKE var særlig besøgt pludselig havde en vis bevågenhed og at der derfor blev ingivet en klage!

Jeg har jo på min egen profil en opgørelse over hvor mange der har læst mine indlæg og det indlæg, hvor der stod hvilke debatter der rent faktisk var rettet imod personer, var blevet læst af... Ja du kan jo prøve at gætte hvor mange... [;)]


Man kan derfor KUN undres over at netop disse indlæg blev fjernet øjeblikkeligt.
Og iøvrigt spekulere i hvem som egentligt læste det indlæg... [l]

Du kender Sol. Så har de gode dage, så har de ikke Hebo
Du skal i hvert fald forberede dig på at argumentere godt for din sag - bankerne er holdt op med at lege kasino, så de skal kunne se meningen i at låne dig pengene.

Jeg kender ikke de præcise takster for tiden, men du skulle nok have gjort det for et stykke tiden optimalt set.

Bevæger du dig udenlands, behøver du ikke kigge til Island - jeg tror i øvrigt ikke, at du vil få held i udlandet grundet den nuværende situation. De ville helt sikkert spørge, hvorfor du ikke bare tager et lån i en dansk bank og derfor tvivle. Men held og lykke.

Censuren på sol går ad Kina til anonym
den er blevet ganske omfattende. Den rammer nu også indlæg hvor der ikke nævnes navne, bruges vulgært sprogbrug. Altså indlæg som på ingen måde er i konfflikt med gældende dansk lovgivning.

Censuren synes dog meget tilfældig. Idet andre meget aggresive og vilde indlæg får lov til at stå, tilsyneladende især hvis de er rettet mod DF. (Er ikke DFer)

Nogen gange kommer indlæggene igen. Magnus Rigelfart
Jeg har også før undret mig over, at mit indlæg var forsvundet.

Men når jeg så kommer ind et par dage senere, så er det genopstået.