Jeg glæder mig til i morgen

Jeg glæder mig til i morgen Bullen finger
Der kommer min bistandshjælp

Husk fxx
Ja, husk at sætte pris på den. Vi andre arbejder hårdt for at du kan ligge på sofaen og modtage din socialhjælp.

jeg l8s
glæder mig ogsåmtil i morgen der får vi vores hus. som vi har knoklet for.

Bistandshjælp kontorchefen
Jamen, tillykke. Du må da være glad for, at der er denne mulighed for at modtage offentlige ydelser. Hvorfor tager du dig ikke et job og får noget mere ud velfærden? Det må da være ret trist at skulle leve af en minimumsydelse, hvor du er nødt til at vende hver en 25 øre.

Det er åbenbart Ægte bullen finger
Ikke kun pengemæssigt du snylter - du kan ikke engang finde dit eget navn at bruge herinde.

Hvor er det dejligt!! mormor06
at i/vi alle har noget at glæde os til,også selvom det skaber harme hos nogle,det er bare ufatteligt,at man ikke under andre at få hjælp,vi får dog trods alt,et eller andet form for tilskud:tandlæge,læge,understøttelse,medicin,landbrugsstøtte(ikke at forglemme)firmaer der ikke betaler skat,SU,transport-fradrag,Ja,listen er lang.Til dig der har knoklet for at få hus,Hvor meget har du selv betalt for at få det??er det måske højt belånt??og du får jo også et pænt fradrag,ikke sandt,Hvorfor er i dog så snævert-synede??vi kan jo alle bruge hjælp,hvad med efterlønnen???har i sagt nej tak til den???hvis ikke,har i så indbetalt hver en krone som i får udbetalt,således i ikke ligger nogen til last,når den tid kommer,eller er det ok,bare fordi det nu engang hedder noget andet???

I dag der er så jeg så glad Visesangeren
for i morgen så skal jeg i bad.

Mormor fxx
Jeg tror, alle kan unde andre at have det godt. Bare ikke, når det betyder, at nogle skal arbejde- og andre kan tillade sig at lade være.

"Virksomheder, der ikke betaler skat..." - De findes ikke. Alle virksomheder er skattepligtige i DK.

"Fradrag ved at købe hus..." - ja, for de fleste udgør skatterne ved at eje et hus mere end fradragene.

Så revider dine fordomme - de holder ikke.

Til mormor anonym
Ingen der betaler skat i DK er ikke rigtigt, stor multinationale selskaber som coca cola, Nestle og andre betaler ikke skat i DK, de kan lovligt overføre overskud til andre selskaber som giver underskud og fratrække dette i DK, derfor betaler de ikke skat i DK

Nej fxx
Nej, det kan de ikke. Man kan ikke lovligt overføre overskud.

De snyder måske med tranfereringspriserne - men det er en helt anden sag. Det er ulovligt - og derfor ikke det, vi diskuterer.

ja,det ved jeg, mormor06
men det gør det ikke,iorden.Vi må alle betale,også de store.Og til Fxx,jeg tror det er dig der skal revidere din viden noget,men Ok,vi kan jo ikke vide alt,

jo,det kan de,FULDT lovligt mormor06
undersøg det selv,og vend så tilbage

Det er rigtigt df-propaganda
den rigtige Bullen finger er ikke på kontanthjælp, han er på førtidspension, pga. en diagnose, der til stadighed gør ham uarbejdsdygtig og en smule konfus.

Og bagefter mormor06
er der måske lidt Mad

Næh du fxx
det behøver jeg nu ikke. Men du kan jo se, om du kan finde et lovgrundlag for det, du påstår.

Og sjovt nok kommenterede du ikke ejendomsværdiskatterne...

sikke noget ævl jetpost
coca cola, nestle, mc.donalds, skal jeg blive ved...ingen af disse firmaer betaler skat i danmark, fordi de på en eller anden måde år efter år formår at køre med et såkaldt underskud i firmaet......kloge åge

glemte lige jetpost
hjem is, som heller ikke betaler skat da de er opkøbt af nestle

Har din tilsynsværge Ægte bullen finger
Ikke lært dig at du skal tale ordentligt når du er på udgang selvom antallet af dine kromosomfejl langt overstiger din IQ.

TAK,Mocafe! mormor06
Tak,skal du have,ham/hende kloge Fxx skulle lade være at være så fandens klog,når personen jo tydligvis ikke aner hvad der er rigtig og forkert,det er skide irriterende med sådanne personer der bare tror de har evig ret,og andre uret.fxx skulle selv tage at finde beviser for sit udsagn er sandt,istedet for at kommendere mig til det

Det er jo helt fantastisk! wwwwww
Hvor er det herligt at være vidne til, hvordan ynkelige eksistenser er stolte af at nasse på alle vi andre.

Tillykke med din håbløse tilværelse!