Jeg hader at melde mig syg

Jeg hader at melde mig syg den ansatte
Det værste jeg ved, det er når jeg skal ringe til min chef og melde mig syg. Jeg føler at jeg skal lyde syg og snottede for at kunne retfærdiggøre en sygemelding.

Hvad gør du - Prøver du også på at lyde mere syg end du er? Eller er du bedøvende ligeglad med at ringe og sygemelde dig?

Tror... stig-eriksen
...de fleste har det skidt med at ringe ind og melde sig syg.

Men jo, jeg lyder gerne lidt hæs og snottet når jeg ringer (og forvrænger måske stemmen en smule) - underligt, for er man syg er man vitterlig syg.....

Har det også skidt med at ringe ind når en af ungerne er syge; føler lidt de (kollegaer) tænker "ja ja han vil bare have en fridag"

TRÆLS

hvis man aldrig pjækker.. M35Kbh
så kan man roligt melde sig syg uden at spille syg i telefonen.... Jeg er syg en uges tid om året, men det handler grundlæggende om disciplin.

En ven, arbejdets helt, har aldrig haft en sygedag, men han har altså også prøvet at vaske trapper med feber og jeg sætter grænsen ved feber eller at man smitter de andre fordi man er vildt forkølet..

At være syg kan være et stort problem. mandaabenraa
Det kan godt være sådan , at man har for meget at lave , er tidspresset.
Det er en lettelse , når man har ringet til arbejdsgiveren og meldt sig syg - god bedring siger han så - pu ha .

Så skal man ikke gå en lille tur i det fri og få noget frisk luft , fordi så kan man også gå på arbejde - siger de andre ansatte.

Der er ikke en afløser , sådan er det på mange arbejdspladser , de andre ansatte bliver presset , og 1 eller 2 sygedage kan give uoverskuelige problemer med tidspresset.

Stress , det får man af det arbejde man ikke kan nå.

Man kan nemt blive mere syg , og det kan være et problem at komme i gang igen - fordi det hele er uoverskueligt.

Det er ... Kim P
.. heldigvis mange år siden jeg har været rigtig syg. Har stadig en til to forkølelser om året, men aldrig en der har stoppet mig :D
I det job jeg sidder i nu har jeg kun haft 2 sygedag på 5,5 år. Den ene gang p.g.a hold i nakken, og den anden gang p.g.a en sportsskade. Jeg tror de fleste folk har en tendens til at lyde utrolig syg når man ringer og melder sig syg. Og grunden må jo nok være dårlig samvittighed over at "svigte" kollegaerne.
Jeg har snakket med andre om dette emne, og det virker som om det har noget at gøre med virksomhedskulturen at gøre. Nogen steder bliver du hjemme hvis du snøfter lidt, og andre steder har du bare at møde op med mindre du bløder ud af ørerne :D