Jeg hader min svigermor!!!!!

Jeg hader min svigermor!!!!! karinasept1982
Jeg har et meget anspændt forhold til min svigermor, jeg hader hende!!! Jeg har været sammen med min kæreste i snart 7 år. Vi er begge 24 år og har et super godt forhold. Men min svigermor skal blande sig i alt! Min kæreste og jeg har ikke fælles økonomi men hun skal altid kommentere det hvis jeg har købt noget nyt tøj eller noget. Hun kommer men kommentarer som :" synes du selv du er fair når min søn knokler for at tjene nogle penege og du så bare bruger løs?" Det er mine egne penge og jeg skal da også knoklet for at få dem! Min kæreste er meget generøs og jeg får dejlige gaver. Det skal hun også blande sig i. Sidste jul købte han en dyr ring til mig men det var der selvfølgelig også noget galt i.
Vi har været ude og rejse en gang i de syv år vi har været sammen og planlægger at tage ud og rejse i år. Denne udmelding blev mødt men den typiske komentar: "ja de rige har mange glæder. Jeg kommer jo aldrig nogensteder fordi jeg ingen penge har. Der er jo ingen der inviterer mig med på ferie!!!" Er det så forkert som 24 årig at ville på ferie uden at have den snart 70 årige svigermor med på slæb???
Det eneste hun laver er at brokke. Hun brokker sig specielt meget over at vi ikke besøger hende så meget, men der er ingen af os der orker at besøge hende fordi vi skal sidde og høre på hendes "forfærdelig liv". Hun har flere gange truet med at hoppe ud over broen fordi vi jo bare er ligeglade med hende...Det er ikke særlig sjovt at høre på!
Hun spiller konstant det stakkels offer og har det bedst hvis man alle har ondt af hende. Min svigermor og svigerfar blev skilt for en del år siden og hun bruger enorme mængder krafter på at svine min svigerfar til. Hun opdigter vilde historier om min svigerfar for at få melidenhed, men det er jo ikke fedt for min kæreste at høre så meget dårligt om hans far.
mit spørgsmål lyder om der er nogen der har en lige så slem svigermor og om i har nogle gode råd til at takle hende????
Hun kommer igen i aften fordi hun siger min kæreste "skal have ordentlig mad frem for den mad jeg laver..." jeg ved næsten ikke hvordan jeg skal håndtere hende. Mit had til hende vokser sig større for hver gang hun stikker til mig.... Hjælp!!!

jeg tror ikke på anonym Bedste
at hun er så slem som min,din har trods alt følelse,hun råber om hjælp!!!!Min er kynisk og har nok i sig selv + hun er fyldt med løgn.I må se at finde hinanden,spørg hvad hun vil?
De bedste hilsener
Bedste

Hvis jeg var dig, og hun er jetpost
så slem som du siger, så vile jeg når hun kommer i aften, rejse mig og gå....Spørger hun hvorfor, er svaret at du synes at mor og søn trænger til noget tid sammen... Du vil utvivlsomt blive aftenens emne hvilket din kæreste ikke kan kome udenom, og så bliver han nødt til at fortælle hende at hun ikke skal blande sig...

Har prøvet..... karinasept1982
Det har jeg faktisk prøvet, men uden held. Min kæreste har også et anspændt forhold til hende, men eftersom hun altid har været sådan er han god til at takle hende. Han har flere gange bedt hende blande sig uden om, men uden held. Min kæreste mener ikke problemet er så stort, men det er fordi han ikke fatter de små stik hun kommer med....

jamen du skal blive ved jetpost
med at banne hende...lad være med at tage med hjem til hende, fødselsdage, jul, og hjemme hos jer....Du er ikke til stede...gå i biografen, vær sammen med en veninde. gå ud og spis. Bliv ved, indtil hun ser det.....Synes godt nok også at din kæreste er nosseløs, sorry

sådan forholder det sig desværre ikke.... karinasept1982
Jeg har i flere år lyttet og været forstående over for hendes problemer, men problemet ligger i, at hun i bund og grund ikke ønsker at være lykkelig. Når hun kommer med alle sine følelser er det ikke for at komme os nærmere men det er bare så hun kan blive i sin offerrolle. I starten prøvede vi at løse de problemer hun var ked af, f.eks. tilbød vi hende at købe et nyt gebis fordi hun klagede over sit det gamle. Men nej, det var jo bare brok og hun ønskede ikke et nyt gebis. sådan har det været hele vejen igemmen, hun har det ganske enkelt godt med at være "ulykkelig"

det er han også karinasept1982
min kæreste er meget konflikt sky og har svært ved at sige fra- specielt over for sin mor. Men det er blevet så slemt at hans søster nu har valgt at holde min svigermor ude af hendes liv da hun ikke orker det mere, sådan en konsekvens ønsker jeg ikke!!! han har også ved flere lejligheder sat hende på plads, men det var på en meget diplomatisk måde. Han har blandt andet sagt at han måtte be hende gå hjem en juleaften hvis hun skulle sidde og brokke sig hele aftenen.

det sidste drastiske skridt jetpost
må være at DU enten forbyder hende at komme i jereshjem, eller at DU smider hende ud når hun bliver for strid..

jeg håber ikke den¨t kommer så vidt karinasept1982
Men du har nok ret. Men jeg vil selvfølgelig prøve at løse det på en mere fredelig måde først, det ville jo være meget bedre for os alle hvis vi kunne enes

Min lever stadigvæk ØV anonym
er IKKE veninde med hende.Hun har bil så hun er allevegne og blander sig,hun må ha et trist liv.
Jaaaaa det si da svært!!!!!!!Det problem :=(((

Der er to muligheder filtut
Enten klapper du sådan en på låget, så gebisset flækker, eller også giver du hende en omgang bladan eller stryknin.
Filtut

hvor er har prøvet det
din kæreste i alt dette? Har du fortalt ham hvordan du har det? Det burde være ham der sætte sin mor på plads og fortælle hende et par sandheder, på en god måde.
Ellers bliver DU nød til det, ellers resikerer du at hun overtager alt. Hvad er da det for noget at hun skal hjem og lave mad hos dig, det er dit hjem, hun har slet ikke noget at sige der.
Hvis jeg var dig, ville jeg i aften simpelhen fortælle hende, at hun skal ud af mit køkken.
Vil hun ikke spise din mad er det bare synd for hende.

Du bliver nød til at handle, hun har tydeligvis ingen respekt for dig, og det går ikke i det lange løb. Du er ikke et barn hun skal belære noget som helst ;o)

Du skal bare opsedasse
vise hende hvor skabet skal stå. Tag hende i hoved og røv, og kør hende baglænds ud af døren, og så pand hende sådan en på skallen,så næsen havner omme i nakken KLASK. så er det problem løst
Opsedasse

svigermor atc
jeg syntes det er godt at du har den indstilling til at det skal være fredeligt. Er det ikke det du har prøvet på i de 7 år hvor du har kendt hende??????????? MEN MEN du skal heller ikke ødelægge dig selv. på grund af sådan et menneske der ikke kan se de gode sider du har for nogen har du. Bare det at du bliver ved at behandle hende på en pæn måde er utrolig flot af dig det kunne godt tyde på at hun slet ikke ønsker et godt forhold til dig, så lad hende dog være. Dit liv er da mere hver end hendes Jeg ønsker dig held og lykke med forsøget her i aften. fra en farmor

Sig til hende at Fluen
jeres kemi ikke passer sammen.
Du er træt af hende.
Bed hende tage hjem til sig selv.
Der kan din søn så besøge hende- uden dig.
Måske beder hun- efter en tænkepause- om godt vejre. Gør hun det ikke, så spekuler ikke nærmere over det.
Til jul kan du evt. give hende en bog om takt og tone.

bare et forslag jacob.lykke
efter at have læst hele tråden kom jeg til at tænke på om det ikke var en ide og sende hende til en psykolog-ting-et-eller-andet hvor hun kan snakke med en som er professionel og måske kan grave skelettet frem...

mh Jacob

ak ja de svigermødre???? alfen 31
de er som VEPSE.......!?

jeg sagde endelig fra Anonym
Hej alle!
Tak for jeres råd som jeg faktisk har taget til mig. Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at sige fra men da hun havde lavet maden og vi alle sad sammen fik jeg endelig mod til at sige fra. Jeg kom fra en 10 timers vagt og var bare ikke klar på at blive svinet til endnu engang. Da hun så begyndte at kritisere min rengøring tog jeg mig selv i at undskylde selvom mit hjem altid er rent! Men da hun så stolt fortalte at hun havde gjort rent og havde sorteret vores vasketøj for at tage det med hjem og vaske det, gik jeg i sort! Man roder da ikke i andres vasketøj!!! Det var altså dråben! Jeg fortalte at det er mit hjem og at jeg nok selv skal vurdere hvornår min vasketøjskurv er for fuld. Hun sad der helt befippet med sine tørre firkadeller og vidste ikke hvad hun skulle sige. Hun kiggede forgæves efter min kæreste efter opbakning, men den fik hun ikke.... Selv om det ikke var så voldsom dramatisk er jeg glad for at jeg endelig sagde fra, hun tænker sig forhåbentlig om inden hun roder i mit vaske tøj en anden gang...

hurraaaaa!!!! har prøvet det
tillykke søde du, glæder mig for dinne vejne!
Du var squ også frækt at råde i dit vasketøj, det ligner da ikke noget. Hun kommer nok til at tænke lidt over det her (må man håbe). Ellers bliver du nød til at blive ved til hun stopper.
Glædelig dag til dig ;o))))

husk på shubiduahs sang moster grethe
om at han kun har én mor; - en kone, kan man altid bytte ud:)
nå, spøg til side, det er frygteligt med uvenskab og dårlig stemning i familien. Du er ung og holder selvfølgelig på dit, når du mener at have ret, MEN ---- det er nemmere at have det godt med en mand, hvis man også har det godt med hans mor. Pas på!

til en vis 1234
grænse måske, men mener du virkelig at man skal finde sig i så meget, "bare" fordi det er hans mor? Den kvinde trænger tydeligvis til at få et par sandheder at vide, måske vågner hun op. Hun sviner jo alle til altså. Vi kvinder skal ikke lege flikeskole!

Helt enig Fie Elina
man skal jo ikke trædes ¨på heller. Jeg synes da også klart Karina skal sætte trumf på nu. Det bliver hun nødt til. Der er intet der har virket i 7 år af det hun har prøvet og så kommer det uundgåelige spørgsmål så, "hvad er der tilbage at gøre nu?" Efterhånden kun én ting - og den har hun fået ad vide længere oppe.
Synes sgu hun har været tålmodig længe nok, den stakkels pige

der er forskel moster grethe
på flinkeskolen og at være lidt fleksibel. Det er godt med alle principper og teorier, men i det virkelige liv, kan det være en meget stor belastning for et menneske, at partneren har et dårligt, måske endda fjendtligt forhold til hans/hendes forældre. På en eller anden ulogisk måde, føler man det som en kritik af én selv. Så derfor ville jeg i hvert fald bestræbe mig for at være 'flink' og forsøge at løse problemerne. Hvis konen elsker manden og moderen elsker sønnen, skulle der vel være en form for fælles interesse.

men hør Katja A
hun har jo prøvet på alle måder at finde fælles interesse og at være fleksibel og venlig og imødekommende, men hvis det efter 7 år ikke virker....hvad gør man så? Man kan jo ikke blive ved, så går man da selv ned på det

Bare en tanke sanessa
Prøv at vende det om. Hun har født manden i dit liv og I har en fælles sag du og hende...I elsker begge ham (din kæreste). Egentlig vil I begge gøre det bedste for ham, men I har hver jere fortolkning af det. Hun står med et ben i graven...(jeg går uden videre ud fra, at hun er tættere på livets afslutning end du er)...Det er vigtigt for hende, at hun forlader dette liv i vished om at hendes søn får det bedste af det bedste.

Hvis du imødegår DEN tanke...så er det ikke DIG der bliver angrebet...hun ved jo slet ikke nok om dig til at komme ind under huden på dig på den måde....Du skal gøre hende klart at hendes søn får det på den allerbedste måde han overhovedet kan få det...takket være hende er han i dag i stand til at gøre sine egne valg...et fuldmodent menneske...og han har valgt dig! DU er frugten af hendes anstrengelser...så hun bør være taknemmelig for at du allerede er en realitet i hans liv...Der er masser af substans og fundament i jeres smaliv...hun behøver ikke bekymre sig mere. Hendes opgave er nu at give slip og få fred med at det valg hendes søn har foretaget...er det bedste.

Og det er selvfølgelig ikke dig der skal formidle det til hende...For dig hører hun nok slet ikke...Hvis hun hører på nogen er det nok kun hendes søn....

Bare tanker....

Good luck....

Tvivler på det er slut sanessa
det er nok snarere først begyndt nu. For idéen med at hun opfører sig på den sindssyge måde er, at hun er ude på at overskride grænser. Jeres hjem, og samliv er først stærkt nok, når I står sammen og kan holde en styrke som hende stangen...Det er ikke noget der foregår bevidst...for sådan rent fornuftsmæssigt, så er hendes handling med at rode i jeres vasketøj ulovligt! Det er en lodret krænkelse af jeres privatliv! Måske du skulle overveje at melde hende til politiet?

spejling stinia
Når der er noget man ikke kan lide ved andre, så har man som regel også noget af det samme man skal arbejde med hos sig selv fordi man også selv indeholder det. Men det er som regel altid den anden, som får skylden. Gad vide hvad din svigermor tænker?
Det samme er gældende når det er egenskaber man kan lide hos andre så har man også selv noget af det.

Problemløsning der vil noget Enpåskalden
jeg plejer også at gøre sådan. Hver gang der er nogen der ikke vil gøre som jeg vil have det, så pander jeg dem en. Børn, unge voksne og gamle. Kolleger, kassedamer, familie, pølsemænd, gartnere, pædagoger! De får alle en tur hen ad gulvet. Det løser alle problemer og skaber en god atmosfære alle kan holde ud at være i. Det selvfølgelig en stiltiende aftale, at de ikke pander mig en, hvis jeg gør noget de synes er forkert. Det kunne være kønt hvad? Det er jo mig der gør det hele rigtigt, så det er mig der bestmmer det hele. Det ved de godt.

tsk tsk tsk

Dit er nok det dummeste forslag Karina82 har fået i denne debat!

Undskyld Enpåskalden
Dit forslag er endnu dummere end det andet jeg lige svarede på!

Det tvivler jeg altså på gælder for de fleste gichen
Hej,
Jeg kender selv en masse af de problematikker, som er beskrevet om hendes svigermor. Det der virkeligt chokerede mig, var, at efter at have kendt min svigermor i over 10 år, så var jeg til en fest i svigerfamilien, hvor rigtigt mange viste medfølelse over, at jeg var hendes svigerdatter - de sagde, før jeg kunne nå at sige noget om noget (jeg havde valgt at være diplomatisk og ikke ødelægge noget for hende), at det måtte være hårdt at være hendes svigerdatter. For hun er virkeligt streng - de andre svigerinder havde været i sommerhus med hende og jeg troede, at da de havde mere erfaring med andre svigermødre end jeg, så ville det gå bedre, men nej - de ytrede alle, at hun var virkeligt led og når de fortalte om hendes numre og hendes opførsel, så rystede jeg bare på hovedet og sagde, at det ikke var noget nyt, for det var det ikke. Hun er led ved alle, der kommer hende nær - jeg har bare ikke villet sige noget, fordi jeg ikke ville videregive noget negativt.
Og jeg kan kun sige om denne sag - hun er selv ude om, at hun får de følelser op i folk - og hun er selv ude om, at hun jager sin svigerdatter og søn væk.
Jeg kender andre, som har en rigtig god og klog svigermor og der er alder intet problem. Men lad for guds skyld være med at tage hende med på ferie!!!! Og den med spejling - er oldgammel eller i hvert fald totalt misbrugt. Lidt i stil med, at det udelukkende er den moppedes skyld, at han bliver moppet.