Jeg har en bekendtgørelse... eller to..

Jeg har en bekendtgørelse... eller to.. Anonym
Jeg er en pige på snart 14 år.
Jeg lyver konstant for at få venner men har egentlig ikke rigtig nogen.
Jeg laver ballade for at få opmærksomhed, og har det enormt dårligt med mig selv.
Jeg har en drøm om at flytte langt væk, fra hvor jeg bor, og starte helt forfra, men jeg ved det aldrig kommer til at ske.
Jeg har det tit dårligt, får ondt i hovedet, maven og føler jeg skal brække mig. Det er mest hvis jeg begynder at få det lidt skidt tilpas i mine omgivelser.

Jeg har fortalt mange løgne som der ikke er sket noget ved.
Men nu har det givet bagslag, og jeg ved ikke hvordan jeg skal rede denne ballade ud.
Jeg havde løget om noget jeg ikke vil nævne, og nu kan jeg risikere at få bank, hvis det bliver opdaget. Jeg græder, kaster op, og har ondt i maven hele tiden. Jeg kan ikke klare det længere.

Har mest af alt lyst til at begå selvmord. - men jeg tør ikke. hvad skal jeg gøre. jeg kan ikke klare det mere, jeg kunne fortælle sandheden - men det fører vel intet godt med sig.
Eller, jeg kunne lyve mig frem, ind til det hele ender godt og alt var som før.

HJÆLP

Hvad har du lært af det? Bimmer ILP
Du skal altid fortælle sandheden, for du
vil altid blive opdaget før eller siden.

Fremover skal du holde dig til sandheden, og
holde dig langt væk fra dårlige kammeratskaber.
Så undgår du også at få øretæver og problemer mv.

Tja... maggie22
Du kunne "indkalde" dem du har løjet overfor og så fortælle dem HELE sandheden. Fortæl dem hvordan du har det og at du gjorde det for at få opmærksomhed af en art. Håb på de forstår, eller at de allerede vidste det i forvejen. Når der er flere i et rum, tror jeg da ikke at der sker noget. Der skal nok være en voksen der kan være "ordstyrer" og som kan dæmpe uroligheder. Du må tage det i stiv arm og gå derfra med den på hjertet: at du har turdet stå frem. Der er ingen der er perfekte.

Hej søde ven anonym
-du lyder godt nok rigtigt trist. Det er da en forfærdelig redelighed du står i. Jeg kan godt forstå du har lyst til at flytte langt, langt væk.
Desværre flytter tankerne jo med, så det hjælper dig nok ikke så meget lige nu og her. Det lyder som om du føler dig helt alene her i verden, men søde ven, det er du ikke. Jeg synes det er rigtigt godt at du skriver herind, for så er du nemlig allerede igang med at prøve at hjælpe dig selv videre. Jeg tænker lidt over om du mon ikke har en voksen du kan tale med om dine problemer?
De første du bør vende dig til er dine forældre, men hvis det er for svært er der måske en lærer på din skole du føler dig tryg ved og kan tale med? Det er ofte svært at tage det første skridt og få åbnet op for hvad der rører sig inden i een. Jeg synes også det er svært ind i mellem, -og jeg har endda haft mange år at øve mig i! Jeg har prøvet at flytte skole mange gange som barn, der var tit jeg syntes jeg manglede både jævnaldrene venner og nogle gode voksne at tale med, men det gik alligevel, mest fordi, tror jeg, at jeg ikke ville give op. Det viste sig at tingene kunne forandres til det bedre, det er jeg sikker på det også kan for dig. Jeg håber du vil prøve at finde en voksen at tale med, du kan også henvende dig til en sagsbehandler på dit kommunekontor i deres børne- unge afdeling. Hvis du hellere vil være anonym kan du prøve at ringe til børnetelefonen. Jeg har ikke lige nummeret, men jeg er sikker på at du vil blive behandlet godt og få lidt at vide om hvor du kan henvende dig for at få hjælp til at få det bedre. Jeg vil sende dig en masse positive tanker og knus og kram og ønske det bedste for dig fremover.

Mange hilsner fra en mor

Prøv at se her britzen
Denne side er for teenage piger som dig, og kun for piger -

Der er chat med andre du kan snakke med om det, som plager dig -

Du kan også chatte med en af de 3 unge kvinder, der er ophavskvinder til siden, den ene er vist psykolog, og det er ganske anonymt -

De har lavet denne side, fordi de oplevede at mange, rigtig mange unge piger har så dårligt selvværd, og det vil de gerne give hjælp til -

Jeg så dem i God morgen Danmark fortælle om siden, deres initiativ har vundet en europæisk pris, for de gør virkelig en forskel for mange -

Det hjælper at få snakket om tingene, at få formuleret, det du går og har det meget dårligt over -

Og at opdage, der også er andre i din situation, som har fået hjælp til at løse problemerne -

Jeg ønsker dig rigtig meget Held og lykke
Smil til dig
guller

Du skal da lige have limket britzen
http://www.girltalk.dk/

;D
guller

Det sker for MANGE elway
i din alder.. Og jeg ved godt det er rigtig hårdt.. Men husk man kan ikke lave om på fortiden, men man kan godt bestemme en del i fremtiden :) Du må bare sætte dig for at holde op med at lyve.. Det er nok ikke så nemt, som sagt, men hvis du sætter dig det for, så er det et skridt i den rigtige retning :D Det sker for flere end du tror.. Så du er bestemt ikke alene.. Tal med en veninde om det, og fortæl at du er ked af det, og fortæl hvorfor.. Det kan lette lidt at tale med nogle man stoler på..

Du må også øve dig lidt mere i at være positiv ! Og tænke positivt.. Smil til verden og den smiler tilbage.. :)

Knus herfra.

Hmm... Anonym
Jeg kan ikke snakke med mine forældre, for de bliver sure !!!
Og mine lærere hader mig, (DET ER RIGTIGT !) De siger jeg ender på gaden osv. :'(
Og min familie er jeg ik så go venner med.
resten stoler jeg ikke på.

end god ide tumpen
ville være at fortælle det du har løjet om til en du ved kan holde tæt og ikke fortæller det videre, så får du lettet dit hjerte og kan få det bedre.......det er ikke smart at gå alene med sådanne ting...få det frem i lyset - det plejer at hjælpe !

:D....hey kaltrina
DU SKAL VÆRE EN GOD VENINDE ..... ELLERS FOR DU IKKE MEGET UD AF DET ...DU SKAL HUSKE AT VÆRE MOD ANDRE SOM DU ØNSKER ANDRE SKAL VÆR EFFOR DIIG ... JEG SYNES DU SKAL GLEMME ALT DET DER ER SKET OG STARTE FORFRA ...MEN DU BEHØVER IKKE AT KOMME LANGT VÆK FØR DU KAN STARTE FORFRA .... HVIS DU NU GÅR PÅ EN SKOLE HVOR DET IKKE GÅR SÅ GODT SÅ FLYT SKOLE OG STARTE PÅ EN NY ...:D