jeg har en fantasi. Men har min kone lyst til det

jeg har en fantasi. Men har min kone lyst til det aak
Min fantasi er at jeg gerne ville se min kone blive taget af en anden mand. Bare side og se at hun får alt det hun som jeg ikke altid kan gi´.
Jeg har det problem at jeg kommer ret hurtigt og så føgler jeg at jeg ikke kan gi´ min kone det hun gerne vil have.
Så min ide er jo så at få en anden mand (som kan holde sig længe) til at gi´ min kone det som hun ikke får af mig.
MEN hvordan får jeg fortalt min kone det på den rigtige måde. Hvordan starter jeg dette op.
Er der nogle der kan hjælpe mig med dette.
Min fantasi har stået på længe og den vokser og vokser inde i mig.
Som jeg skrv før så tænder det mig helt vildt bare ved tanken at der er en anden som tager min kone.

Hjælp

A

Hvad med nogle øvelser Anonym
Der findes masser af bøger og øvelser som man kan udføre for at få styr på dit problem. Det kræver selvfølgelig tålmodighed, men er det ikke bedre at du selv tilfredsstiller din kone end en anden mand?

... Forvirret-pige
Sjovt at du lig har lavet den her post - læs evt. min "Hvad tænker han på?" - hvis du vil have lidt tanker fra en pige's vinkel.

også min fantasi Bedstefar
Min fantasi er også at jeg gerne ville se min kone blive taget af en anden mand og gerne på samme alders niveau som os (62 år). Bare sidde og se at hun får alt det hun som jeg ikke altid kan gi´ som handicappet.
Så mit ønske er at få en anden mand til at gi´ min kone det som hun ikke får af mig.
MEN hvordan får jeg fortalt min kone det. Jeg vil tro hun er interesseret, da hun har øje for det seksuelle når hun i smug ser Nabosex.dk når jeg er derinde. Når jeg så ser på enten en lidt moden mand der har kraftig rejsning (hvilket jeg bevist får vist i stort billede da jeg da godt kan fornemme hun ser) eller det samme med billeder med 2M+K, så lyder et tilfreds suk. Og det selvom vi har haft fysisk sex den sidste halvsnes år ud over petting så min fantasi har stået på længe og den vokser.

Vi skal prøve det... par45/46
Hej aak ...og andre

Vi er kommet så langt, at vi snart skal prøve en lækker trekant.
Jeg har længe gået med samme fantasi som dig...at se min kone blive taget af en anden mand imens jeg nyder synet...og er med til at forkæle hende imens.
jeg fortalte min kone direkte, at min store fantasi var, at se hende sammen med en anden mand. Hendes reaktion var afvisende i starten, men efterhånden som tiden gik, syntes hun mere og mere om tanken. Hun kunne ikke i starten se, hvor meget det betød for mig, samt hun var en lille smule mistænkelig. Hun troede faktisk det skulle være indledningen til at vi senere skulle prøve at være to kvinder om mig. Jeg fik endelig overbevist hende om, at det udelukkende gjaldt en ekstra mand, som skulle være sammen med hende. Hun skal rigtig forkæles af to mænd---eller hvad hun nu har lyst til. Det er nemlig vigtig for hende, at hun bestemmer forløbet og det passer mig fint. Jeg er også villig til at hun evt besøger ham alene, sålænge jeg bare ved det...og får frække sms`er undervejs.

Efter en del søgen på nettet, har vi nu fundet en sød fyr, som vi er på samme bølgelængde med. Det te ønske havde min kone...at vi skal kunne snakke om andet end sex, da vi også gerne ville have ham som en ven. Vi har nu været sammen, UDEN sex, den første gang og fået snakket tingene igennem. Vi aftalte et "rigtigt" møde her senere i november, så vi går begge to og glæder os til seancen! Jeg kan virkelig mærke på hende, at hun er tændt på det!

Det giver os begge et ekstra "kick" allerede nu inden vi overhovedet har prøvet det....men alene den omstændighed at vi HAR aftalt det, pirrer os meget. Jeg er bare SÅ lykkelig...hvad skal det ikke ende med!?

Er det ikke bare SKØØØNT?!

FANTASI ibb
kun fantasi

kom nu ind i kampen ibb
kunne dette ikke være en fatasi !?