Jeg har et problem

Jeg har et problem aegnal
Min mormor fylder 75 år og jeg vil gerne give hende en rigtig god gave. Hvad kan man købe til en på 75 som har en lungesygdom og ikke kan andet end at sidde i en stol? Jeg kan ikke give hende klippekort til at jeg skal komme og gøre rent eller hjælpe med andre ting, da jeg bor langt væk fra hende. Hvad gør jeg! nogen her som har en god ide´?

Spørg dig selv tromle70
hvem din mormor er udover sin lungesygdom[:O]
Kan hun lide at læse - se film - strikke - spise chokolade og drikke vin og ryge havannacigarer - eller foretrækker hun giro 413 eller opera? Eller hvad kan hun lide?? Så køb en gave, der hjælper hende til at gøre det, hun bedst kan lide.
Endelig ku du jo også spørge hende, hvad hun ønsker sig. At spørge folk, som ikke kender din mormor, er nok den sikreste vej til at mislykkes med sin gaveide[;)]

tak aegnal
Tak for dit svar.
Tror ikke det er en dårlig ide at høre folk her...kunne jo være her var en som engang stod i samme situation.
Har tænkt at jeg ville give hende et abonoment til et ugeblad eller nogle gode film da hun jo ikke har luft til meget andet end det....men kunne jo ske at en havde en rigtig god ide. ihvertfald tak for dine ideer.

Måske Chaienne44
Et gavekort til en dukørende fodterapeut eller massør til skulder nakke, sådan en lille luksusting som vil få de næste dage til at være rigtig dejlige for hende.

Hej nyfor anonyme Alice
Vi havde samme problem,men med farmor,som var et vidunderlig elskelig dame.Hun elskede at strikke i bomuldsgarn ,så vi splejsede alle til en mega kurv og købte for en halv million bomuldsgarn,du ved i alle regtnbuens farver ,strikkepinde og nogle cerutter,som hun røg.Gaven gjorde lykke og alle var glade. Måske du skulle tale med din mor måske hun har en ide.Håber du finder ud af det og ha en go f.dag![:)]

Gavekort til blomster Mariemarolle
Jeg havde lavet et gavekort med en masse blomster og nogle forskellige familie billeder. På kortet havde jeg selvfølgelig skrevet tillykke [:)] samt forklaret hvad gaven gik ud på - at hun ville få tilsendt en frisk buket blomster hver anden uge i x antal måneder (jeg kan ikke huske hvorlænge, men det var min økonomi der var afgørende)

Hos blomsterforretningen havde jeg forklaret hvilke farver min oldemor kan lide, og havde betalt forud for hele perioden. Også for udbringning.

Jeg ved fra min oldemor, at hun var lykkelig for gaven. Hun har fødselsdag i september, hvor der stort set inggen farver er tilbage i hendes lille have.

Blot en idé[:)]

Jeg havde eifos
givet hende noget hjemmelavet...
Et halstørklæde, et maleri?