Jeg har fødselsdag i dag.....

Jeg har fødselsdag i dag..... Den nedtrygte.
Kan huske hcordan det var da jeg var barn. Min mor og far sang for mig om morgenen og jeg fik gaver. Min far lavede et hyggeligt morgenbord med morgenmad og flag. Alle var glade og jeg var tryk!! Men alt det er helt ændret. Jeg har mistet både min far og mor. Sidder i min eks-kærestes lejlighed på Sjælland 400 km fra mit nætværk. Mangler et sted at bo til mig og min datter, og det barn jeg venter. Selvom jeg har oplevet mange ubehagelige ting med min eks, så elsker jeg ham stadig og har virkelig brug for ham nu. Men han vil mig ikke mere, og vil intet have med graviditeten at gøre. Det er bare hårdt. Men forsøger at være stærk, men en dag som idag vækker bare en masse savn. Hvorfor han har så en stor påvirkning på mig ved jeg ikke?? Tror det vil hjælpe, når jeg er så heldig, at få et sted at bo.??

har vært i samme sitution. saba
jeg skriver fordi jeg kender det godt. det smerte som et andet mennske påføre jer.
Jeg kender et sted hvor man kan eventueal få lejlighed til enlid mødre.

skriv på sabanaureen@hotmail.com hvis det lyder noget for dig

Stort tillykke susanne.larsen
med fødselsdagen - det er det første jeg vil sige til dig :-). Det næste jeg vil sige er, at der er da ikke nogt at sige til at du er nedtrykt - det er da en situation der er nærmest umulig at være totalt oppe at køre over du er havnet i.

Hvorfor elsker du din eks, når han har behandelt dig sådan? Han fortjener IKKE din kærlighed, med det gør dine børn - og jeg er sikker på at de får al den kærlighed du har at give :-).

Det er svært at stå alene med alle sine talenter - især når man er langt væk fra netværk, familie osv, men DU SKAL NOK KOMME IGENNEM DET. Det er en ringe trøst, men du er ikke alene og jeg er sikker på at du får det bedre meget snart. Om det ligefrem er enbolig der gør udslaget for evigt, er jeg ikke sikker på, men selvfølige vil dte hjælpe dig når du har egne rammer til at skabe dit nye liv med dine børn - du vil ovenikøbet komme ud i den andenende stærkere end selv du troede var muligt.

Hold fast i at alt sker når det skal og alt sker med en hensigt :-).. du mødte din eks for at du kunne blive mor til præcis de børn, og den næste møder du fordi han den der skal elske dig og dine unger ubetinget.

Mine bedste ønsker til dig for fremtiden.

Forsinket Tillykke lou
Prøv at forhøre dig på kommunen, de skal vist hjælpe enlige mødre med bl.a. at få en bolig. Giv al din kærlighed til dine børn, de fortjener den mere end din eks. Held og lykke.