"Jeg har ikke tid til at være gravid"

"Jeg har ikke tid til at være gravid" Bekymret fyr
Sådan taler vor tids GRAVIDE danske karrierekvinde. Har det da ingen grænser?

Hende jeg taler om: http://www.bt.dk/kunforkvinder/artikel:aid=466024/

Hun går lige til grænsen og lige over mener jeg. Hvorfor er det lige at små mange kvinder idag tror at de kan både blæse og have mel i munden? Det er højstatus at sige, at man har travlt...jeg hader det langsomt...

Status eller bare en tendens Jacob
Nogle gange tror jeg også bare at der er tale om en tendens. Man behøves ikke at være wannabe populær hvis man siger at man har travlt, der/vi er også nogle der bare godt kan li' at ha noget at rive i.
.. og så sidder jeg her og skriver på sol... come on mand få dig et liv....
Så jeg løber ud til opvasken.
jacob

hold da fast!! gnaek
der er godt nok ærlighed for alle pengene i den artikel!! -meget modigt af hende at stå frem, og sige de ting som rigtig mange kvinder kun tør tænke.
Men man kan da bare håbe, at hun bliver totalt overvældet af kærlighed til det lille barn, når først et kommer ud.

Enig, til dels Bekymret fyr
Ja men jeg er da også helt overbevist om at hun, når hun har født, giver HELE sin kærlighed til hendes nyfødte. Men alt for mange gravide kvinder glemmer at have kærlighed til barnet UNDER graviditeten. Det er jo ikke smart at gå rundt med stresmave, eller andre fysiologiske følgesygdomme af at gå rundt i for højt gear. Det har et foster vist aldrig haft godt af!

Jeg vil skide højt på at hunboldspilleren står frem og "indrømmer" hvor svært det er - istedet skulle hun tænke på sin egen krop ..og ikke mindst hendes ufødte barn!