jeg har taget fejl, pusserpigen havde ret..

jeg har taget fejl, pusserpigen havde ret.. R32
Man skal nok have læst mine to tidliger indlæg for at kunne følge med her, men min kæreste forlod mig for halvanden måned siden og jeg har siden prøvet at få hende tilbage, elsker hende stadigvæk af hele mit hjerte. Men igår fandt jeg ud af hun har noget med en MAND på 26, vi er begge to 19... Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg er vred og ked af det, og har lyst til at skride fra mit lorte liv.. Hvordan kan jeg tage så meget fejl.. og hvordan kan hun 14 dage efter hun har slået op være sammen en ny? betød det vi havde sammen ikke noget for hende? og betød jeg ikke noget for hende..

Forhelved, ville ønske jeg var død..

Tag det roligt. Det går over igen. Sabrina Jylland
80-90 procent af alle mennesker i den vestlige verden har været den tur igennem, så hvorfor skulle du slippe udenom.

Fortsat god sommer.

kærlighed gør ondt. sangfuglen.
du kan aldrig stole på en kvinde under 50 år, først når de finder ud af, at de ikke kan få børn mere, bliver de mere stabile.
et ungt par på 19 år, har ingen logisk sans, derfor bliver de forelsket konstant, dels vil pigerne gerne feteres, og være i centrum konstant, og dels har de veninderne, som de deler alt muligt sladder med.
det er ikke din skyld, at hun fandt en anden så hurtigt, piger på den alder vil gerne have en ældre fyr, med lidt penge, bil og en sikker fremtid.
vær sikker på, at hun nu er trusseløs, indtil hun finder den næste fyr, måske en skuespillerbøsse med netstrømper, og kastratstemme.

Jeg kan ikke huske din to tidligere indlæg dulkis
- men det du skriver her, lyder i mine ører som om, du ikke mener hun har RET til at vælge en på 26. Er det korrekt opfattet?

- Er det - for dig - helt unaturligt, at en ung pige på 19 synes en MAND på 26 kan være attraktiv? Er han forbudt på grund af alder? Eller hvad mener du egentlig?

- Indtil jeg var 30 var mænd der var 10 år ældre end mig selv, de eneste jeg seriøst interesserede mig for. De yngre, var såmænd meget søde, og rigtig sjove i mange sammenhænge...men nogle drengerøve.

Nu skal forklare én ting... R32
Problemet er ikke alderen.. problemet er at hun er sammen med en 14 dage efter vi har afsluttet et langt forhold.. Og for det andet, så fatter jeg ikke man i den alder søger mænd som er 7 ældre end sig selv? Drop nu det pis med at rende rundt og leg voksen, i piger vil så gerne være voksne så tidligt.. men en ting i ikke ved er at de ældre mænd bare har det så let, og de kan udnytte naive piger som er 7 år yngre end dem selv.. så drop nu det der, med at de bare skal være 10 år ældre... jeg er sur over hun er sammen med en anden 14 dage efter, det stinker syns jeg.. og det er bar min mening! har aldrig været så vred.. men tak for indlæggende, alle har hver deres mening, og det her er min, tøsebørn lad nu vær med at gør jer selv ældre end i er..

og selvfølgelig.. R32
er jeg så oprevet fordi jeg stadigvæk elsker hende.. og jeg vil gøre alt for den her pige!

RE: anonym
elsker du hende højt nok, vil du lade hende gøre det hun bliver gladest af

Så skulle jeg måske lige forklare dig en anden ting dulkis
- Jeg var gift i 16 år med en mand der var 10 år ældre end mig selv. Det har vist ikke meget at gøre med at "gøre sig ældre", men det ville da være galimatias at gifte sig med en 19-årig drengerøv. Skulle der komme noget fornuftigt ud af det?

- En 10 år ældre mand udnytter ikke nødvendigvis èn, man han kan alle de ting I endnu ikke har lært, og ved mere om, hvad han selv vil. Ligesom han er noget længere uddannelsesmæssigt og i det hele taget i sit liv. For mig betød det, der var en klar kontur af, hvad det var for en tilværelse han kunne tilbyde mig, og det gjorde mit liv mange længder nemmere at han var "på plads". Så kunne jeg koncentrere mig om mig.

- Med hensyn til din forklaring om, hvorfor du i virkeligheden er sur, så er sammenhængen nok, at forholdet har været færdigt - for hende - længe før det officielt sluttede. Det er i reglen årsagen til at en af parterne kan finde en ny så "hurtigt". Jeres startklodser har ikke stået det samme sted.

- Kunne man forestille sig, du - trods din unge alder - er meget forstokket? Du virker i hvert fald meget bedrevidende og skråsikker. Det er jo ikke nødvenidigvis et udslag af modenhed. Nogle gange faktisk det modsatte, så hun har sikkert søgt noget dimentralt modsat, når nu Jeres forhold har været af længere varighed.

svar.. R32
Jeg siger ikk at hun skal gifte sig med mig? og jeg har overhovedet ikke noget mod at der er aldersforskel i forhold. Og stop for guds skyld med at generalisere alle drenge på 19 som drengerøve der ikke har noget at byde på i forhold til ældre mænd. Er ked af at blive stemplet som drengerøv af folk der ikke kender mig?? Jeg er bekymret for aldersforskellen og er sur og ked af det, fordi hun gemmer sig bag en facade. Jeg har været sammen med hende længe, og jeg kender hende. Nu vil hun lige pludselig vise hun er voksen, og det er fair nok. Men det er ikke måden at være sammen med en der er 7 år ældre og slet ikk når man er i den alder.. og til det første, jeg elsker hende så meget, at jeg vil hende det bedste! det gør jeg.. Også derfor jeg skriver det her, er bekymret for hende, og jeg ved det ikke er hende det her.. Jeg siger ikke jeg er bedrevidende overhovedet, er ked af hvis jeg har givet det indtryk. Men hvis ikke jeg var sur og ked af det, var det et tegn på jeg var rivende ligeglad, og det er jeg jo ikke. For jeg elsker hende stadigvæk! Og jeg har ikke glemt hvor dejligt vi har haft det sammen. Derfor vil jeg have hende tilbage, derfor er jeg oprevet over hun flirter med en anden. Det gør ondt at se den man elsker være sammen med en anden. Det skal man have oplevet for at kunne forstå det.

tak for svarene, og kan godt forstå der er forskellige meninger. Jeg lytter og lær..

Nu har du hængt dig i alderen anonym
men tror du det havde ændret noget hvis han var 22-23?
Det tvivler jeg på, det er tanken om hun har fundet en anden.

du har nok ret.. R32
du har nok ret.. Men er også bare ked af hun har gjort det så hurtigt, 14 dage efter.. det gør ondt. jef føler vores forhold havde fortjent lidt mere. Også fordi at da hun gjorde det forbi sagde hun stadgivæk elskede mig, og ville tænke meget over om det nu var det rigtige. Så forstår jeg hende ikke? det hænger ikke sammen at sige det også flirte med en anden et par uger efter..

Øøh jamen vi er altså mere modne Leonora Rasmussen
end jer ofte! Jeg syntes også det var rart at være sammen med en der var nogle år ældre end mig selv. Så var man ligesom på samme niveau.

I er kun 19 år og i den alder går udskiftningen sgu hurtigt. Vent og se, ham gutten er hun ikke sammen med ret længe. Jeg kunne forestille mig at en fyr på 26 hurtigt kunne blive træt af en på 19.

Men det kommer jo altsammen an på modenhed

Du kan ikke tvinge følelser frem hos nogen Morgenfryd
Du kan ikke kræve og forlange med det ene argument at du elsker hende. Det er da kedeligt for dig, men det er tilsyneladende ikke gengældt. Havde det været det, havde hun ikke fundet en anden efter 14 dage, men hun har sikkert forsøgt at være "hensynsfuld" da hun slog op.

Jo før du indser det er slut - for det har du slet ikke accepteret endnu - jo bedre for dig selv. Du er 19 og du skal videre. Du var hendes ungdomskæreste og så er det dét.

det okay.. R32
Jeg har indset, det er mig der har taget fejl. Tak fordi i tog tid til at læse og svare.

Jeg forstår dig godt!! Men det har intet med alder at gøre.. Anonym
Hej,

Jeg kan godt forstå du er rigtig ked af det og sur over, at hun finder en anden efter kun fjorten dage!! Det har intet med alder at gøre!! Det er jeg sikker på alle ville blive!!

Desværre er der bare ikke så meget at gøre.. Du kan vælge at glemme hende(prøve på det), så er jeg sikker på du kommer over hende inden for de næste par måneder!

Ellers må du kæmpe for hende og prøve på at vinde hende tilbage! Mange piger kan godt lide at blive kæmpet for.. Men det kommer helt an på, hvordan hun har det med dig nu.. Hvis hun er helt ovre dig kan hun også blive så træt af, at du bliver ved, så hun slet ikke gider snakke med dig mere.. Det er noget du kun selv kan vide og føle dig frem til..

Som en tidligere skrev kan grunden til at hun har fundet en anden efter kun fjorten dage være at hun længe før i slog op har vidst at hun ikke ville være sammen med dig mere..

Men det kan også være fordi hun har fundet ud af, at hun har brug for den trykhed man har i et forhold!

Jeg har ikke læst de andre indlæg du har skrevet så ved ikke helt udviklingen..

Hvor længe havde i været sammen? Kendte hun ham den nye i forvejen??

Kære R32 herete
Det gør mig ondt at læse, som det er gået, for jeg havde da ønsket din eks. måske kom tilbage til dig - fremfor hun lige skulle prøve en lidt ældre mand. Men den udvikling havde hun åbenbart brug for, så det må du tage til efterretning. Ikke det samme som hun er blevet kold overfor dig, den type kvinde tror jeg nemlig ikke en fyr som dig falder for [;)]

Men læser du herinde på sol svar a la "det var dèt og nu videre til den næste" - det er ikke den boldgade du befinder dig på tror jeg, så tag ikke de svar for andet end en afspejling af deres eget følelsesfattige liv!

Man læser også at det at være en eks. ikke just en dårlig "sag"..hm, igen og igen indlæg om kring hvordan de forskellige stadig tænker på deres eks. og ikke er kommet fri, og de derfor har problemer i deres NYE forhold. Nogle ønsker sig ligefrem tilbage til ham/hende fra tidligere, for lykken er (for mange splittede mennesker) ofte den tabte fortid - eller også den lyksalige. De færreste forstår nuets betydningsfuldhed.

Men det er da meget muligt din eks. med sine sms beskeder signalerede egen tvivl og hun var usikker, måske hun stadig savnede dig lidt. Måske ville hun afprøve hvor du var i livet og mht. hende og hvor hun selv var. Nu er hun så inde i noget andet, men lad hende om det, og vær bare vred. Forstår dig godt.....

Men hun kontraktede dig inden husk også lige det. Så hun er nok ikke så ufølsom, som mange her på sol godt vil have det til at fremstå (læs bare tgpg tråden) måske fordi de selv er ufølsomme og vel har oplevet mange nederlag i deres liv, som efterfølgende har gjort dem bitre og krampagtige. [:/]

Pusser

Derfor behøver du jo ikke blive bitter :-( herete
Håber ikke det vil ske for dig - giv livet en chance, også din kæreste når eller hvis hun om et års tid sikkert vender tilbage med nogle følere omkring dig. Men så er du nok kommet videre med dig selv tror jeg, hvis jeg altså læser dig rigtigt. Alligevel skal du være klog nok til at forstå at livet ikke er så sort hvidt som mange udlægger det. Din eks. kan da stadig godt have mange tilbageblik og stik i hjertet når hun tænker på de gode stunder I to havde sammen..sikkert også vært for hende [:*(]

Men nogte siger mig (ja jeg tror) du er en vinder, og bliver det i sidste ende, og jeg tror at mange piger godt vil en følsom fyr som dig. Kald det bare min intuition [;)]

I to havde sikkert også en masse god kærlighed sammen, som er svær at slippe nu - også for hende tror jeg. For I havde nok (overni jeres kærlighed!) det dèr søster-broder forhold, som man ofte kun har med en jævnaldrende. Og det er stærkt i et forhold, så jeg tror hun savner det lidt nu, akkurat som hun måske savnede, at du var mere MAND i jeres forhold!

Nu har hun så fået en ældre fyr til at bekræfte sig, så får hun afprøvet det. Men jeg er stærkt uenig i at manden helst skal være en 10 år ældre, når man er ung kvinde. Jeg havde det da langt fra sådan, men enig i der er lidt prestice i som helt ung kvinde at blive så at sige konfirmeret af en lidt ældre fyr. Men max 5 år mener jeg nok snarere er det, som mange unge kvinder går efter.

Jeg synes du er en virkelig dejlig ung mand. Kan mærke du hverken er besidderisk eller hadsk overfor din eks.kæreste, du er tværtom charmerende drenget og følsom, og det falder mange piger jo for [:O]

Så denne negative kærlighedsoplevelse skal nok gøre dig til et mandfolk - ja hvem ved måske vil du en dag takke din eks. for bruddet [;)]

Men vær nu glad for dit liv og dig selv, for du er god nok!

Knus
Pus

Er I mere modne end den tidligere generation? modenQ
Du her da hovedet under armen pigebarn. I er teens til I er 38, da fik vores forældre os konfirmerede.

Sikke en gang blærb ModenQ
De lyder sgu lige så ægte, som når ekspedienten fortæller den rødhårede, hun er gudeskøn i den lilla, ekspidienten ikke har kunnet sælge i to sæsoner.

Du har jo mega dårlige erfaringer med kærligheden!! herete
Det lyser ud af alle dine småfornærmede indlæg hist og pist, så din vulgære facon har sikkert en årsag heri. Ikke særlig "modent" snarede umodent og ureflekteret.

Håber ikke fyr 32 falder i samme grøft ad åre - men man kan jo aldrig vide [:O]

Pusser [;)]

tak tak tak... R32
Jeg håber inderst inde at hun stadigvæk tænker på mig[:*(] Og ja, jeg gjorde jo alt for hende dengang vi var sammen, virkelig alt. Dengang ville jeg gå gennem ild og vand, og det vil jeg stadigvæk, også selvom hun ser en anden. det var måske en fejl at være så god ved hende? det ved jeg ikke? men det syns jeg hun havde fortjent, og nej, føler ikke had mod hende overhovedet. Jeg føler vrede og sorg. Jeg har ikke tænkt mig at lade mig påvirke eller kommentere på de hadske indlæg, ser dem som ligegyldige. Men vil stadigvæk sige tak for dem. Alle har ret til at sige deres mening. Men tak til Pusserpigen.. Så er det i det mindste en der sys jeg virker som en god dreng.[:$] Også tak for de gode svar.. Vil stadigvæk gerne høre fra nogen som måske har oplevet noget lignende? og hvordan i har tacklet det.

PS. R32
Og forresten så har vi været sammen i næsten 9 måneder, vi er begge 19 år. Og nej, hun kendte ham ikke i forvejen.. så syns måske hun har været lidt hurtig?[:*(][:*(][:*(]

Nu har to uafhængigt af hinanden Anonym5
givet dig en forklaring på hendes såkaldte hurtighed, men du bliver ved med at afvise den forklaring - eller i hvert fald sidde den overhørig. Hvorfor? Er du ikke helt realistisk?

Prøv nu lige at tænke dig lidt om. 9 måneder!! Det er jo ikke noget man kan kalde et længerevarende forhold. Du burde også være over det, nu der er gået endnu mere end 14 dage. Tror du ikke det er den hurtighed du hænger fast i (den følelse det giver dig) end det er forholdet og bruddet?

Alle der er uenige med dig har jo forfærdelige ....
erfaringer ifølge dig! Men ikke mange af dem har de samme problemer med at styre mundvandet, når der er unge hjertesyge mænd i debatten. Du er dog en latterlig gammel kone.

jeg ved det ikke? R32
Jeg ved det virkelig ikke? jeg er sikkert Naiv og dum.. Havde bare ikke forventet det.. Og nej, der er nok mange der vil sige at 9 måneder ikk er meget, men altså? om det så var 3 måneder 48 måneder eller som nu 9 måneder? så syns jeg ikke det er så relevant? for jeg elsker hende jo bare? og jeg føler noget helt specielt for hende? Det er jo grunden til jeg skriver herinde? jeg er rådvillig, og fortvivlet, for jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.. Hun er noget helt specielt, noget ekstra ordinært, som jeg aldrig kommer til at møde igen.. ALDRIG. hun er værd at kæmpe for, tro mig..

så gør det, og hold op med piveriet Anonym5
De 14 dage må du se at komme over og så få lagt en strategi.

jamen hvilken..? R32
Strategi? kan slet ikk tænke klart... Hvis der var en sikker opskrift så ville jeg følge den uanset hvad det ville koste, vil ofre alt!

DET var sgu aftens *lol*
griner.
Og så rammer den plet samtidig[:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D]
Tak for grinet.[:)]

vær nu ordenlig ved hinanden.. R32
Jeg tager imod råd og vil gerne høre jeres mening, accepter nu at i allesammen har forskellige meninger og holdninger og lad være med at gøre nar eller pege fingre af andres erfaringer og meninger.. helt ærligt, jeg er 19, og jeg syns det der er barnligt? SÅ må der da være noget om det..

Er det barnligt og grine anonym
af et sjovt indlæg?????
Det var måske det hun savnede, humor?

Absurd læsning af de svar du har fået. herete
Du er en følsom ung mand, der vedkender sig at have stor kærlighed til din eks. Det bliver du latterliggjort for ja nærmest hånet som var du ikke en rigtig mand.... Og samtidig får vi også den anden version (sikkert af samme anonyme idiot(er))at mænd KUN er ude på sex og mere eller mindre ligeglade med hvem. [:O]

Dette hænger overhovedet ikke sammen. De mange psykopatlign. indlæg her i tråden og andre tråde, hvor en ung mands kærlighed overfor sin eks. bliver latterliggjort og mistænkeliggjort er virkelig beskæmmende læsning. Hold da op for nogle typer, eller måske er det bare den samme, for man har vel lov at håbe det ikke står så slemt til derude...[:O]

Måske med mange nederlag i bagagen, som de ikke har kunnet bearbejde, men har måttet fortrænge. Så tag ved lære af dette, og tag det som en advarsel om hvad man netop IKKE skal gøre, hvis man vil udvikle sig videre efter en kærlighedssorg!

Pusser

Selvfølgelig tænker hun på dig. herete
Kvinder er generelt ikke så afstumpede, som du måske kunne få indtrykket af ..hm når du læser her på sol. Og det at hun igen kontaktede dig med sms, er da et tegn på hun ikke bare har slettet dig i sit hjerte. Hun tager dig med videre - nogle har stadig tilbagefald hvor de savner og tænker på deres eks. så det er ikke så enkelt at man bare går videre til næste og det var dèt. Joh for den afstumpede type kvinde - men sådan en type tror jeg ikke du kunne falde for.

Så tag det roligt, selvfølgelig tænker hun på dig [;)]

Men desværre ikke det samme som hun nødvendigvis ønsker at komme tilbage i et forhold til dig. Hun har nok brug for denne udvikling, siden hun søger den. Vi er alle frie væsener - og heldigvis er kvinder jo frie i vores del af verden.

Hvad der vil ske fremover er jo det spændende ved livet. I stedet for at hænge med hovedet fremover, så prøv at se det ffra denne vinkel: Livet er et eventyr, og det er utrolig spændende at leve, netop fordi vi ikke aner, hvad der vil ske i morgen.[f][l][:*(][f][:)]

Tag det som en positiv udfordring.

Pus

Du skal være stolt over du føler som du gør :-) herete
Ja du lyder faktisk mere voksen end dem - trods din unge alder [;)]

Men deres foragt for mennesker, der har følelser og vedkender sig dem, vil jeg råde til ikke at svare på. Det er umodne mennesker! Jeg er flov over den ældre generation, som her må forekomme så resignerede i deres eget liv, at de INTET har at byde ungdommen mht. råd og vejledning - udover som skrækeksempel på hvordan man ender, når man netop IKKE tager sine følelser seriøst, men forsøger at fortrænge dem.

Disse fortrængte følelser popper nemlig altid op et andet sted - enten i form af sygdom eller som her hvor de afmægtigt skal have aflad for deres frustrationer med hån overfor unge mænd, der ikke kan komme over et forhold på 14 dage. Hm.. I bliver jo nærmest betragtet som forbryderagtigt latterlige.

Men er I nu også det? Er det ikke mere disse stakkels kærlighedsfattige anonyme herinde, der har et alvorligt personligt problem. De har tydeligvis ikke oplevet kærligheden fra den gode side, og har intet lært af deres sikkert mange nederlag. De er blevet bitre tanter. Som i en anden tråd, hvor en tgpg hænges ud som en nar og en "stalker" og hånet, fordi han stadig havde følelser for sin eks. ja sikke en idiot han må være... [:O]

Samtidig hænges mænd ud for at være nogle ufølsomme skidderikker, der ikke er værd at samle på. Dette hænger jo overhovedet ikke sammen, tror simpelthen disse typer aldrig selv har elsket eller TURDET elske.

Så vedkend du dig bare dine følelser, vær stolte over du kan elske så dybt og inderligt, fremfor at fortrænge dine følelser - brug dem i stedet. At du og andre følsomme sjæle bliver skammet ud her, er det eneste skammelige.

Dine følelser er et ærestegn og noget du bør være stolt over [f][:)][f]

Pus

Okay, du har taget fejl anonym
Hen af vejen lære du så af det, lige som alle os andre.[:)]
Dine spørgsmål er kun hende der kan svare på.

Du får dem aldrig her på Sol, her er en del selvbestaltede kærlighedseksperter, men i sidste ende skal du bruge din sunde fornuft. Og kun den.

Gå aldrig til en fuser,de kan springe lige i hoved på dig.[:)]

Når kærligheden går ind.. R32
Går fornuften ud? sådan føles det hvertfald... Jeg tænker ikke logisk of fornuftigt? ville ønske jeg fik et hukommelsestab, så kunne jeg jo komme videre. og nej, det passer ikke, vil aldrig være hende foruden, uanset om hun er sammen med en anden eller hvad hun er, hendes ord, hendes navn, hendes beskeder, de varmer ligeså meget som de altid har gjort. Og en dag, skal hun nok blive min igen.

Det hedder altså anonym
Forelskelse er en form for sindsyge,kærlighed gør blind og ægteskabet klarsynet[;)]

vi er så gamle at vi kan gennemskue hende anonym
og kender også hendes selvpromoveren herinde. Så se dig nu lidt for. Selvom du kun er 19. Vi har nemlige ikke forskellige meninger, VI har bare en forskellig mening fra Pusserpigen. Det er noget andet. Lidt pissyit ikke?

True love waits ... Kvalitetsbevidst
Jeg kan godt forstå dig, men ...

- Du er kun 19 år.


Du har stadigvæk en stor chance at finde en
"Moden Ærlig Troværdig Kærlig Kvinder/kærester/partner/kone."


Don't be too hurry ... learn to tackle the heartaches ... Be a Real Man ...

A Mature Honest Trustworthy Loving Woman "Moden Ærlig Troværdig Kærlig Kvinde" - is a beautiful thing/jewel of a marriage.

Lyder rigtigt... R32
Det lyder rigtigt det med at kærlighed er en form for sindsyge, jeg føler mig også sindsyg! Og det føles både godt og dårligt, rigtigt og forkert. Det føles godt og rigtigt, fordi jeg elsker hende, og det er dejligt at holde af et andet menneske, det føles også rigtigt. Men det er også dumt for hun vil jo ikke have mig, og er det forkert at blive ved med at elske hende, selvom hun er sammen med en anden?

Du roder noget rundt i begreberne anonym
Forelskelse er en form for sindsyge.

Det er ikke forkert,du kan jo ikke bare slukke for følelserne, men ro på de dør selv, når de ikke får næring.
Og det gør de ikke ved hun er optaget af en anden.

hvor er det bar ikke sjovt lige nu... R32
Jeg kan ikke tænke på andet end hende sammen med ham hendes nye! Jeg har ikke kunnet sove de sidste to nætter, og når jeg endelig er faldet i søvn, har jeg de sidste par dage drømt om hende og ham[:*(] Det går mig så meget på det her...

Selvfølgelig gør det ondt anonym
Du har fået knust dit hjerte,og det er ikke smertefrit.
En ting kan jeg love dig, det går væk igen, nok ikke i morgen.
Men det går væk.

Med tiden finder du ud af det ikke skulle være hende.
Så hvis du starter med at stoppe falsk håb, så er du på vej.

Syntes du hendes adfærd er tegn på hun har følelser for dig?

Du skal ud og distraheres af noget andet.

Løb eller hvad der kan holde dig beskæftiget.

Sæt dig og skrive et brev til hende, lad det ligge nogle dage og læs det igen.

Det lyder lidt som du er mere forelsket i forelskelsen, du mangler ihvertfald vreden over hun finder på og behandle dig sådan.
Find den frem, og brug den til at glemme hende.

Hvad skal hende du giver dit hjerte indholde.
Varme? ærlighed?eller noget helt tredie?

Og så spørg dig selv om du har fået det af hende?
Og du skal svare dig selv helt ærlig.

Gør alt.. R32
Jeg gør alt for at blive distraheret, spiller fodbold på højt niveau træner hver dag, og ja, det eneste tidspunkt jeg ikke tænker på hende er når jeg træner. Men når jeg kommer hjem til en mørk lejlighed, sidder jeg bare og tænker på at hun hygger sig sammen med en anden. Jeg føler mig så dum. Jeg har haft den vrede over hun er sammen med en anden, men ved ikke hvorfor men den vrede blev bare lige pludselig erstattet af et endnu større savn til hende. Har hun givet mig varme og ærlighed? ja, hun har givet mig alt det som man overhovedet kan forestille sig, og selvom jeg burde være vred, hæfter jeg mig bare ved alle minderne vi har skabt sammen, savner den pige som jeg kunne snakke med natten lang, grine med, holde om, og savner alle de steder vi har været sammen... falsk håb? jeg ved det ikke, men det lille falske håb det føles bare godt.. mangler dig min marzipangris[:*(][l]

og... R32
jeg har skrevet tanker ned, og har skrevet et brev til hende på 6 sider! som jeg læser næsten hver aften.. Og jeg rykker mig ikke, jeg kommer ingen vegne.. jeg har set en udvikling, men jeg ender altid det sammen sted som jeg begyndte nemlig at jeg savner hende så inderligt..

Jo det er anonym
falskt håb, når forholdet ser ud til at være afsluttet for hendes vedkommende.

Har du ikke nogle venner der kan distrahere, når træningen er slut?

Okay anonym
lad os lege hun dropper han den nye,og vender tilbage til dig.
Hvor lang tid vil du tro der så går før glæden over det bliver afløst af tanker om hvad de to har foretaget sig?

godt spørgsmål.. Hun har skrevet til mig R32
ved ikke hvor lang tid der ville gå.. Men jeg ved bare hvis hun ville vende tilbage, vil jeg elske hende mere end noget andet.

Jo har venner der kan distrahere, men det virker bare som om min tanker ikke kan fjernes, istedet begynder alt rundt omkring mig at falde sammen, skolen går dårligt, fodbolden går dårligt, lejligheden ligner noget der er løgn!

Hun har skrevet til mig idag " Jeg vil bare lige sige, at jeg er ked af du har det sådan og tror sådan om mig. Uden tvivl så havde vi det rigtig skønt sammen, og du var en rigtig god kæreste.. Jeg er ked af det skulle udvikle sig sådan som det gjorde, men ku ikk kæmpe mod mere. Håber du en dag vil tilgive mig, for du er en fantastisk dreng.."

Ved ikke hvorfor hun skrev det, det kom bare lige pludselig ud af ingenting, og jeg ved ikke hvad hun tror jeg tror om hende? jeg har nemlig ikk luftet nogen tanker om hende til nogen. Men hvad betyder det? og hvorfor skriver hun det til mig bare sådan ud af ingenting?[:*(]

Som jeg læser dig anonym
vil hendes opførelse nu ikke påvirker dig hvis i fandt sammen igen?

Hun holder gryden varm(dig), i tilfælde af den anden alligevel ikke er noget.
Så er det jo rart og have dig siddende på reservebænken.

Er det det du vil bruges til?

kan jeg jo ikke sige nu? R32
[:*(]Kan jeg først sige når det sker... Og nej har ikke lyst til at være reserve, men skriver med hende nu, og hun snakker om at være venner og alt det der.. men kan ikke holde ud og sidde og lade som om jeg er glad når jeg inderst inde tænker på hende sammen med en anden, jeg får kvalme af det[:*(] hvad skal jeg gøre og sige til hende?

Hvis jeg var dig anonym
så ville jeg skrive til hende at jeg ikke var interesseret i mere kontakt.
Og jeg ikke var interesseret i det flip med at være venner, det er i min øjne en måde og glide af på tingene.

Men hvordan du vil tackle tingerne er der sådan set kun dig der kan sige.

Du siger det sådan set nu, du får kvalme af tanken om hun ligger med en anden, mon ikke det bliver forstærket, hvis hun kom tilbage til din seng.

Du vil ikke kunne sige, nå, skidt nu er min min igen.

Kan kun give dig ret... tiguaren
Langt de fleste profiler er venligsindede, men hvis man ser på de 100% anonyme, SÅ er statistikken anderledes. Op mod halvdelen af de helt anonyme opfører sig som idioter, ignorerer det faktum, at de måske sårer nogen andre og skriver lige præcis det, de ALDRIG turde skrive, hvis det var deres rigtige navn, der var anført![:O]

Og denne stakkels unge (dog ældre[:D]) mand har hvert fald ikke just have fået det bedre efter at have læst de anonymes indlæg![:O]

Nogle gange er jeg SÅ flov over at være på samme debat som dem, selvom jeg synes, at der stadig er mange seriøse anonyme.(De kan dog også fristes til at skrive ting, de ikke vil være sig selv bekendt[:|])

Nu er du jo heller ikke så gammel anonym
du plejer dog at være rigtig kvik.

Mange af dé anonym har skam profiler.[;)]

det er bare R32
sævrt at beskrive med ord hvordan jeg har det med det, vil på den ene side gerne være venner med hende.. Men jeg kan bare ikke, ikke når hun er sammen med en anden.

Jeg vil så gerne være venner med hende, og snakke med hende, men jeg kan ikke bare skrive og snakke med hende som om intet er galt?

men hun skriver hun savner mig, og jeg er en helt fantastisk dreng og vi havde det skønt sammen? hvorfor gør hun det når hun er sammen med en anden? bliver mere og mere ked af det, for jeg er så forvirret, jeg ved ikke hvilket ben jeg skal stå på? Vil så gerne have hende tilbage, og jo... jeg ville sagtens kunne være sammen med hende uden at tænke på det

Ked af at sige det. herete
Men hendes svar til dig her tyder på hun ikke længere vil dig som kæreste. Hun skriver også "du er en fantastisk dreng" - det betyder at det mere er søsterlige følelser hun har for dig nu. Som jeg tidligere har skrevet tror jeg hun savnede dig som mand - ikke fordi du ikke er mand, men fordi I to er mødtes på et andet grundlag simpelthen. I har været jævnaldrnede og har haft det fantastisk sammen i ungdommens overskud og kådhed også.

Men alle søger jo (bevidst eller ubevidst) at udvikle sig. Nu var det hende først det "ikke kunne kæmpe imod" - det kunne godt være blevet dig senere, hvis I var fortsat.

Du er simpelthen nødt til at tage FAKTA til efterretning nu, og ikke leve i fortiden med håb om den vil gentage sig i fremtiden, for det vil den IKKE. Og det ville den heller ikke have gjort hvis I to var fortsat....for i din alder går udviklingen meget hurtigt.

Øv i stedet dig selv i at leve i nuet - for det er det eneste virkelige i denne verden som du skal forholde dig til. Dit eget personlige NU og hvad du lægger i det. Forpester du dette NU enten med fortidens spøgelser (længsel efter det positive skal gentage sig - eller angste for gentagelse af det negative) eller med forhåbninger om en fremtid der gentager fortiden, jamen så lever du halvt og du bliver mere og mere fortabt i livet. [:$]

Du må altså lære dig selv at leve i dit eget NU og være realistisk, dvs.tage dit liv på dig som et mandfolk. Ikke mere piveri og forhåbninger - din eks. har tydeligt valgt dig fra som kæreste her, for det kan jeg da læse ud fra hvad hun skriver. Så hun er IKKE længere din kæreste, det er dette du skal indse og du skal frigøre dig fra hende NU!

Også frigøre dig for forhåbninger omkring hende..frigøre dig fra at DU er årsagen til hendes lykke, for det er du ikke længere. Vær hård ved dig selv og lær at leve dit liv ud fra dette eneste sande, nemlig at du (som alle mennesker) er ene om at tage vare på dit eget liv. Ingen andre er årsag eller ansvarlig for din lykke, for den styrer man selv.

Når du har fundet din indre styrke og forholder dig til den, så tag de følelser du kan bruge med dig f.eks. at du evner de stærke følelser, som du har givet udtryk for herinde.

De er et ærestegn som du bør være stolt af og tage med dig fremover. Men forlad hende nu - for du kan ikke nå hende og hun er som kvinder i vesten et frit væsen, som selv bestemmer hvem hun vil elske og elskes af.

Tror ikke på et venskab med en eks. man har været så indvolveret i. Dú vil blive en taber af det, så det skal du IKKE gøre. Cut al kontakt og kom så igang med W"projekt leve i nuet" [;)]

Lykke til [f][:)][f]

Pus

Hej ;-) herete
Ja jeg er da forlængst holdt op med at læse indlæg fra anonyme og alias jeg genkender som afstumpede "debattører". Kan dog også falder i og læse en anonym, hvis en sætning i overskrift har vækket min interesse. Men generelt synes jeg bare folk skal lade deres indlæg være og forblive ulæste!

Det har da (også for mig )været hårdt at opleve, især hvordan en anden meget følsom yngre mand (tgpg) i den grad er blevet svinet til herinde af disse/denne anonyme (med forskellige alias). Fatter ikke at det kan give nogen noget indhold overhovedet i livet at skamme følsomme mennesker ud som her på debatterne.

Det er jo følsomme mennesker, der blotter sig med deres inderste og ovenikøbet indrømmer de er i krise og søger vejledning - men dem man nedgør på uværdig vis.FØJ![:/]

Pusser

Netop! tiguaren
Jeg ved ikke lige hvem "tgpg" er, men jeg kan sagtens forestille mig hans situation. Du har helt ret i, at man ikke burde forvente, at folk kan leve med den slags uværdig![:|]

Jeg vidste ikke... tiguaren
...at mange af de anonyme har profiler, men så er det jo sikkert derfor, der er så stor forskel i opførelsen mellem profilerne og de anonyme. Profilerne viser kun deres gode side, og når de bliver vrede, bruger de et pseudonym for ikke at tilplette sit eget navn![:O]

Engang blev jeg så vred på en respektløs profil, at jeg (KUN ved hjælp af en skrivefejl) kom til at kalde alle anonyme for useriøse. Efter bare en time var jeg i DEN grad blevet sat på plads af en masse profiler, der stod i kø for at fortælle mig, at jeg ikke kunne skære alle over en kam![:O]

Jamen det er sådan det forholder sig anonym
Her er sågar en der opretter et anonymt indlæg, og så svare med sin profil.[:O]

Her er ikke meget mere end 50 brugere daglig, så du kan nok se mange af indlæggene nødvendigvis må komme fra den samme.[;)]

Hvordan kan I vide... tiguaren
...at vedkommende svarer på sine egne indlæg??[:|]??

Jeg har lige fået et ret upassende svar i en af mine indlæg, men jeg valgte ikke at svare på det, selv om jeg havde et svar.

Det kan man se på skrivestilen anonym
Det er også den bedste måde at behandle den man ellers sagtens kunne tænde af på.[;)]

Her er jo flere der er snoske dumme kan man ikke ændre på, og så er bedste kur og ignorere dem[:)]

ked af at høre det... R32
[:*(]

og når du så er kommet dig over hende Claus27
så vil hun have dig tilbage. Sådan er det altid. Og der vil det være dig der er ovenpå, bare vent og se. Du tror ikke på det, men på et tidspunkt opstår den situation altid og den er sgu lækker :-) Vent og se.

Eller...ikke gå og vente, beskæftig dig med noget andet imens. Tiden kan du alligevel ikke kæmpe imod og den skal nok få dig over hende og derefter begynder det sjove "skal vi ikke finde sammen igen cirkus" fra den der droppede en. Klassiker.

Det vigtige er så at du siger nej, fordi du er kommet videre og fordi du gerne vil gå det sidste stykke af vejen selv [:)] Fat mod[:)]

Det er en sorg du skal arbejde med . herete
Kære R32. Du skal tænke på dette som en stor sorg, som du skal have bearbejdet nu. Du har virkelig elsket denne pige - og elsker hende stadig. I to har åbenbart haft nogle meget tætte oplevelser sammen og stor kærlighed, det lyser da ud af dine indlæg her.

Derfor havde hun jo også svært ved helt at slippe dig og kontaktede dig igen, fordi hun selvfølgelig stadig holder af dig. Men altså IKKE det samme, som hun ville tilbage i et forhold til dig. Som venner ja, men der skal du passe på, for det vil gøre dig endnu mere ulykkelig!

Du vil forblive fastlåst i en underlig lavstatus rolle som "kun" ven i forhold til hende. En rolle jeg vil advare imod, hvis man stadig har forhåbninger til mere. Har set flere eksempler på man (her kvinder) aldrig er kommet videre, men blev hængende som en slags tilskuer til den andens kærlighedsliv - som den ven der altid var/er der. Den rolle eller fælde må du endelig ikke falde i [:$]

Du bliver ikke genelsket, som du ønsker det - du har mistet din store kærlighed. Jeg tror - efter at have læst din reaktion herinde - at du skal kontakte din læge på mandag for at få en henvisning til en (forhåbentlig) god psykolog eller lign. Du skal ikke have piller, men du skal have en person, der kan hjælpe dig til at få bearbejdet din sorg. Gør det!

Ved ikke om den anden fyr her har ret i, at hun en dag kommer tilbage - meget muligt men ikke nu som du ønsker det. I fald hun gør, så bliver det først NÅR du selv har resigneret og er kommet videre. Til den tid vil du være et andet sted, og så må vi se om du føler det samme...hm, det tror jeg så ikke....

Vi er ældre end dig og har været igennem noget lign. i vores helt unge dage, så lyt til os. Du kommer videre og en dag tænker du på denne periode, som du nu tænker på dengang du faldt af cyklen første gang - eller noget i den stil [:*(]

Mange unge skriver herind fordi de er ulykkelige over aldrig at have været forelsket eller mødt kærligheden - de er op til 30 år og har stadig ikke været forelsket. Vær i det mindste glad for du i så ung en alder har mødt den. Det betyder jo at du er "kærlighedsegnet" [l][:)][l]

Pas på dig selv. [f]

Pus

tak for svar R32
Vil lige starte med at sige tak for alle svarene, og så vil jeg gerne slå fast at jeg IKKE vil til læge med mit problem, det vil være et kæmpe nederlag for mig. Og tanken har egenligt heller ikk strejfet mig. Nu må jeg bare håbe på det bedste, det kan vel kun gå fremad nu....[:|]

Tak tak tak..

Ok , du ved bedre! herete
Normalt er jeg heller ikke for alt det psykolog og terapeutsnak - har aldrig selv været til nogen, men selv klaret kriserne ved at læse en masse og skrive mig ud af det. Jeg har en masse dagbøger især fra min ungdomstid samt en digtsamling. Så det hjalp mig meget dengang at skrive. Så måske du evt. kunne skrive dig ud af din smerte, så du kan blive "dig selv" igen, hvis du forstår

Ja mit moderhjerte banker for dig [:)][f]efter at have læst hvor ulykkelig du er.[:*(] Blev faktisk lidt nervøs da du skrev du hellere ville være død etc. etc. Derfor mit forslag.

Nå men ja det kan da kun gå fremad nu, så tøm din rygsæk for alle de smertefulde minder og begynd helt forfra. Du skal til at bestige dit eget bjerg nu, og jeg er overbevist om du en dag står på toppen og er en lykkelig og stolt mand, der har masser af styrke og overblik til at klare noget så kompliceret som en KVINDE[:O]

Knus
Pus

Jeg har skrevet R32
mange ting ned... Og jeg har også ønsket mig selv død! for det er langt fra kun dette der ikke går for tiden, der er ikk noget der køre som det skal. Rygsækken er svær at tømme, minderne dukker hele tiden op, og det er ikke noget jeg selv er herre over[:*(] Desvære... Èn ting ved jeg dog... Skal aldrig udsættes for den her smerte igen.. Nu må jeg bare få sagt til hende at det ikke går vi snakker sammen mere, den tanke er jeg rigtig ked af[:*(]

Ja gør rent bord og begynd forfra. herete
Du er inde i en af den slags perioder hvor ALT går skævt. Kender det og det bedste man kan gøre er at sætte sig lidt udenfor situationen og iagttage sig selv og sit eget liv. Leve det som var man på research til en roman, hvor man selv var hovedpersonen - være ulykkelig ja, men også iagttage sig selv imens. Det kan man godt, og det hjælper meget. Man kommer til at holde af sig selv, og bliver sin egen bedste ven.

Godt du skriver til hende at du ikke har lyst til det venskab. Hun skrev jo også med den anden imens I var sammen, så du er i din gode ret til ikke at mene hun er din ven mere.

Men lov ikke at blive bitter. Synd når smertefulde kærlighedsoplevelser bliver årsag til nogle mennesker bliver så frustrerede, at de ikke kan tro på kærligheden mere. Det må du ikke udsætte dig selv for - eller den kvinde du senere møder.[f]

Man skal ALTID give ethvert nyt menneske man møder en chance, og tro på det indtil det modsatte er bevist. Du skal ikke møde din fremtid nu med fordomme eller frygt, overfor dem du møder - om det så er en fremmed (der ligner et fjendebilled) eller en ny kvinde du forelsker dig i. Det håber jeg ikke bliver resultatet af din nedtur her! Det er det jeg mente med at smide bagagen ud af rygsækken.

Vi har alle været ude for smerte og nederlag og svigt mht. kærligheden. Alligevel tror jeg da stadig på den, men god idè ikke at lade den man elsker tage styringen i ens eget liv. Så meget har jeg da lært, og på den hårde måde[:*(] Så må man altså redde sig selv!

Du skal kæmpe for dig selv nu og hente dine gode energier frem der ligger dybt begravet i ethvert menneske. Og begynde fra ground zero lader det til. Jamen så gør det. Des færre forventninger (negative som positive) des stærkere bliver nuet faktisk.

Håber det bedste for dig fremover [:)]

Pusser

jeg kan ikke gøre det.... R32
jeg har lige skrevet til hende at vi ikke skal snakke sammen mere... Men jeg kunne ikke.. skrev bagefter at hun bare skulle glemme hvad jeg havde skrevet[:*(] kan ikke klare det.. kan ikke overskue det

Kan ikk få mig selv til det R32
Jeg kan bare ikke cutte kontakten, selvom vi ikke skriver så meget sammen, kan jeg bare ikke give slip på hende helt.. det virker også underligt når vi har den sammen omgangskreds?

Hvis du ikke får afbrudt kontakten anonym
med hende, så kan du hænge i det der i årevis.
Fordi i har stort set samme omgangskreds er der vel ingen der siger i skal være der samtidig.

Så undgår du også at rende på dem, når hun har ham med.

Cut Elly