jeg havde længe haft mistanke

jeg havde længe haft mistanke forhenværende
Jeg var klar over, at jeg bare skulle have løgne og bortforklaringer, så jeg satte en privatdedektiv på ham, og bingo, mine bange anelser blev bekræftet.

Da han kom hjem fra hende, stod de nødvendigste ting pakket i entreen, og jeg bad ham forsvinde, jeg kunne tydeligt se, at han vidste hvad det drejede sig om, og mit kendskab til navn og adresse på hende,fik ham overbevist om, at spillet var tabt.

Det var hårdt, men jeg har ikke fortrudt, det er nu 1½ år siden, og jeg er færdig med mænd!!

du er en stærk kvinde konen
og for søren hvor nyder jeg billedet af din ex komme ind og få fakta smidt i hovedet og så farvel.

Jeg blev for ca 24 år siden røvrendt af min daværende mand og min barndomsveninde. Jeg sagde som du slut færdig med mænd.
og det hold faktisk i 20 år til jeg mødte min nuværende mand, som jeg er nød til at vælge at stole på, for kærligheden er for stor til at skulle ødelægges af tidligere svigt og bedrag.

Jeg håber for dig at du må blive lykkeig med en anden mand eller måske for dig kvinde.

held og lykke

Et godt indlæg bibs
og godt gået.Du er en stærk personlighed og en ildsjæl,tror jeg.
Mange tanker fra
bibs

Færdig med mænd ? elway
Er det ikke en lige lovlig skrap udtalelse ? :) Man skal jo ikke generalisere, for så må jeg lige huske dig på BT´s artikel den anden dag, hvor 52 % af alle kvinder er deres mand utro ! ;)

Men synes det var rigtig godt gået mht til afsløringen af din X :)

Hvorfor Svend35
Skal alle mænd straffes fordi du har haft en dårlig oplevelse med en af dem?

Jeg forstår ham godt 318///
ville også gøre det samme hvis jeg var ham

Dårlig løsning laxmi-offline
Indrømmet, jeg aner ikke hvad jeg ville gøre, hvis jeg fandt ud af, at min mand var mig utro, men ... jeg ville nok - for min egen skyld - prøve at forstå, hvad der var sket. Og når jeg skriver "for min egen skyld" så handler det om muligheden for selv at komme videre og ikke male sig op i et hårdt, bittert hjørne, hvor man afskriver sig muligheden for igen at finde kærligheden. Umiddelbart virker det stærkt at smide ham på porten, men det giver bare ingen indsigt i hvilke mekanismer, der førte til dette brud på tilliden i et forhold og det - tror jeg - er vigtigt for at komme videre. Et eller andet sted tror jeg på, at tilgivelse letter og giver muligheden for at komme videre - selv. Måske tager jeg fejl. Laxmi

Hvorfor mulle1
skriver du at du forstår hendes mand og ville gøre det samme ?

nej nej blakkie
En skønne dag oplever du at det bobler indeni, og mærker at du lever igen. At man kan blive forelsket endnu engang, det prøvede jeg.
Man skal ikke generalisere.

Hvordan og hvor meget? sammebåd
Jeg er lidt i samme båd, hvordan får man fat på en dedektiv, og hvad kst. det?

straffe det mandlige køn konen
tror jeg nu ikke det drejer sig om i en sådan sammenhæng, havde det været det havde kvinden nok valgt at straffe manden ved at gøre det samme mod ham.
jeg tror det drejer sig om at passe på sig selv og ikke igen risikere at blive forrådt og løjet for, og den mistillid til kærligheden som episoden medførte er vel sjælens forsvarsforsøg

den dag sjælen har fået fred til at hele , tror jeg kvinden enten fortsat vælger det mandlige køn fra ( andet end måske som bollefyr, når og hvis hun gider) og så måske vælger en kvinde. Eller som jeg møder hun måske den mand som hun burde havde mødt fra starten, fordi han måske er en af de mænd der ikke kunne finde på at være kæresten utro

Mænd Trine S
De er bare nogle svin med deres krop! De virker temmelig billige på mig.

Meget overbevisende Svend35
Argumentation du kommer med der.

At bede dig uddybe denne, mildest talt mærkelige og generaliserende holdning, er nok at stille for store krav til din mentale kapacitet.

Trine S skoder
hold da kæft noget bræk du lukker ud
ALLE MÆND ? er alle piger så osse ludere ?
du må da vist være blond og få for lidt

Ikke alle mænd Mulle1
er nogle svin..
Der findes faktisk mænd som aldrig ville være utro mod deres kæreste/kone..

F.eks min kæreste..
En dag ringede han fra jobbet og jeg måtte løbe efter telefonen op ad trapperne på 1.sal. Da jeg tog den var jeg forpustet af trapperne og han troede jeg var ham utro. Da han så kom hjem fra jobbet snakkede vi om det og han stolede på mig. Men har aldrig set en mand græde så meget som min kæreste gjorde. hans 2 forhenværende forhold før mig gik i stykker af at hans kærester var utro med ham.. Så selvfølgelig var han bange for at det skulle ske igen.. Vi lagde os i sengen og jeg puttede ham ind til mig og forsikrede ham om at jeg aldrig ville være ham utro og han rystede over hele kroppen og græd og græd af skrækhed for at jeg ville forlade ham til fordel for en anden..
Men vi fik os så en lang snak/grædetur og alt er godt igen...

Så sig ikke at alle mænd er nogle svin, for det findes virkelig gode, dejlige og ikke mindst anti utro mænd her i lille DK...!

Den lykkelige Mulle1 ;P

Hatten af....MEN mancph
Skønt at du handlede resulut... Du har utvivlsomt gjort det rigtige... MEN færdig med MÆND???? Det er smadder uretfærdigt at du generaliserer sådan!
Der findes ordentlige mænd... og der findes OSSE kvinder som er li'så løgnagtige som din mand... Det skal ikke gå ud over dem som opfører sig ordentligt at der findes BÅTNAKKER af begge køn...
Knus til DIG.... KH mancph

godt gået Irene
Det er hårdt at blive svigtet og utroskab nok den mest smertefulde måde.Jeg har prøvet det to gange, men valgte at tilgive mand nr2, og har ikke fortrudt det , det er nu ti år siden og der har ikke været så meget som en flirt siden, såååå det kan lade sig gøre. Knus til dig. Irene

Det var da syndt repeater
at du er færdig med mænd. Din handling kan jeg da godt følge dig i. Med modsat fortegn var jeg ude for noget af det samme for nogle år siden, dog uden privatdetektiv. Men derfor synes jeg da ikke man skal afskrive et andet bekendtskab så konsekvent som du gør. Held og lykke med den næste.

fantastisk, du havde pakket. service 69.
hvorfor ringede du ikke bare til hans elskerinde, og bad hende hjælpe med at pakke.

hvorfor er mænd's utroskab værre end kvinders, jeg har en lille sort bog med kvinder jeg har besøgt, nogle gange som onkel, hvis der har været børn.

kvinder har utroligt nemt ved at lave en løgn ud af den blå luft, måske fordi de altid er våde, og kåde.

nogle kvinder er så usikre på sig selv, at de snuser til mandens underbukser, eller roder rundt i hans lommer.

anyway, fantastisk pakkeservice, måske kan du pakke for ham, når han flytter igen.

mænd må snart lære, at de ikke skal parkere i nærheden af elskerinden, nu har du vel foto af ægteskabsbrud, parringsakten, ellers kan han jo bare nægte, og sige de kun spillede ludo.

til Mulle 1. mulle 69
hvad er det dog for en grænsepisser du bor sammen med, hvis jeg var kvinde, ville jeg sku også forlade ham, hvis han ligger og hulker som et spædbarn, huskede du at varme flasken til ham.

er han babyguf, eller er han konfirmeret.

sikke dog en nar, prøv at undersøge om han kan få et grøftegravekursus, med håndskovl, så han kan vænne sig til lugten af en kvinde, han burde have sin mor boende sammen med jer, hans tidligere nanny'er har naturligvis blot vendt dynen i hans barnevogn, og det har han opfattet som utroskab, hans selvtillid kan ikke være mere end 3 ½ cm lang, skifter du også hans ble.

hvad hvis elway
Hvad nu hvis detektiven IKKE havde fundet ud af noget ? Ville du så have sagt til din mand at du har pudset en detektiv på ham ?? Hvordan ville du ÆRLIGT have haft det hvis det var dig der var paranoid ?
Kæft der er mange der har gloet alle mine ting igennem når jeg ikke har været hjemme.. Bliver hysterisk over den slags, selv om jeg INTET har at skjule.

Hvis der røg en detektiv på mig, så var det fyringsgrundlag.. Det helt sikkert..

Er du blevet lebbe? D.J. D
Kvinder er generelt meget mere utro end mænd

undskyld jeg griner ... he hehe anonym
"Kæft der er mange der har gloet alle mine ting igennem når jeg ikke har været hjemme.."

Ok enten kan du vælge at tro, at det er fordi du er enorm lækker og sikkert får mange tilbud...

Eller nu når der er mange der roder i dine ting... må du virke som en flirtende type og ikke til at stole på...... ;-)

jeg er selv kvinde... men kunne ikke finde på at gå min mands ting igennem... det er bare for lavt.

Ja det tror Mulle1
du, men jeg kan fortælle dig at han er det mest vidunderlige menneske jeg i mit liv har mødt. Han har selvrespekt og har respekt for andre mennesker sådan som man burde. Han tænker altid på andre først inden han tænker på sig selv..
For mig viser det bare at han virkelig elsker mig og ikke vil miste mig. Hvis jeg havde oplevet det samme med ham så er jeg 100% sikker på at jeg ville have reageret på nøjagtig samme måde. Vores forhold og den måde vi holder sammen er bare umuligt at beskrive.. Der er mange der ikke forstår hvordan to så unge mennesker kan holde så godt sammen i lyst og nød.

Men jeg behøver ikke andre nedværdielse af min kærestes og mit forhold til hinanden.. Så længe jeg tror på forholdet og han også gør er der intet der kan ødelægge det..

Er sikker på, efter at have hørt din mening, at du aldrig har haft nogen der elskede dig så højt og at du heller ikke har elsket nogen så højt som vi elsker hinanden..


Mulle1

men ikke lebber konen
de indeholder nemlig den evne, at kende til kvindens til tider uforståelige behov for omsorg og bekræftigelse, noget som nogle mænd ikke kan, og så er min klare overbevisning at ønsker en part i et lebbe forhold andre indblandet så bliver det åben lyst og eventuelt sammen med lebbe kæresten

tja sikkert uforståeligt for mange mænd og ikke nødvendigvis rigtigt

Nææ :) elway
Vælger at tro det er fordi kvinder er skide nysgerrige :)
Hvordan kan du blande udseendet med ind i det ??

MANGE er måske også en overdrivelse med det er da nogle stykker..

Forklaringerne plejer at gå på at de var nysgerrige om de kunne finde noget spændende, eller at de bare ikke kunne lade være..

Hvor ved du det fra ?? Simona
Du kender hende jo ikke !! Kegle

tak for dine store tanker om mig forhenværende
nu gør det nok ikke den store forskel for mandekønnet som sådan, det er måske en der går glip af mig, og han ved det jo ikke

rigtigt rigtigt mange penge forhenværende
alt efter hvor lang tid det tager, og hvor meget du vil vide, du kan roligt sætte 25.000.- af til det!!

jeg jeg har billeder forhenværende
jeg pakkede for at blive fri for at se på ham medens han selv gjorde det.

du glemte vist at læse min overskrift forhenværende
naturligvis var jeg sikker i min sag.

Hvordan var du sikker Anonym Q
Jeg tror jeg er i samme båd som dig. På hvilken måde fattede du mistanke ? Var han meget væk hjemmefra? Afviste han dig seksuelt ? Eller hvordan fandt du af det ?

det har jeg vist svaret på, men forhenværende
uddyber gerne.

Nye vaner, tandørste i inderlommen! 2 glas i bilen, flere møder, mere overarbejde, mere forfængelig, frisør uden jeg skulle sige det, nyt tøj som han normalt ikke købte selv, restaurations kvitteringer, i enrum når mobilen ringer, meget større mobilregning, i bad også når han kom sent hjem, puttede selv sit tøj i vaskemaskinen, der gjorde han normalt ikke, slankemad og daglige vejninger, vigende øjenkontak, meget kærlig og opmærksom over for mig, virkede som om han skulle trøste mig!? faldt hen i sine egne tanker, åndsfraværende, meget interresseret i at skrive op når jeg skulle noget!! osv. Men kender du din mand så er du ikke i tvivl, det kan være meget forskelligt hvordan det forandre dem.

nej forhenværende
man skifter ikke seksuel orientering fordi man bliver bedraget!!

Hvad har det med sagen at gøre? Anonym
Konen opdager, at hendes mand er en gris med sit underliv. Hun handler efter sin samvittighed.

Når du minder hende om, at 52% af alle gifte kvinder er deres mænd utro, beder du hende tilgive ham, fordi andre boller udenom!

Sikke dog en gang pis! Uanset hvor mange mænd og kvinder der er deres partner utro, betyder det på ingen måde, at vi der ikke er det, skal tilgive de utro bæster. Tværtimod, ville de der er utro have godt af lidt konsekvens, som nu i denne historie. Ud med ham - han er ikke bedre værd.

Mange tak Anonym Q
for dit uddybende svar. Heldigvis er der ikke noget jeg kan nikke genkendende til. Du ønskes held og lykke i dit videre liv. Selv om det har været dyrt har det været pengene værd, at få en konklusion og komme videre derfra.

Stadig sammen... Anonym Q igen...
Jeg kunne godt tænke mig at vide om din mand stadig er sammen med kvinden ? Har din exmand prøvet at få dig tilbage ?

færdig med mænd? hvor synd 123123123123d
bare fordi der er idioterblandt mænd er det jo ikke alle, der opfører sig grimt og er utro.
Det var flot, hvad du gjorde, men det er ikke flot at du nu flygter fra parforhold generelt.

nej forhenværende
til at han er sammen med kvinden der også er gift! ja til at han gerne vil haver mig tilbage, men jeg er forhenværende

nej måske ikke forhenværende
men jeg gjorde det heller ikke for at være flot, men for at kunne se mig selv i øjnene i spejlet om morgenen bla.a.

Så er du sgu nok filtut
en totalt hjernedød blondine. Et par flade og så ellers ud og hakke roer.
Filtut

Og så fik du vel et chok filtut
over hvor grim du er HI HI HI
Filtut

kære Filut forhenværende
jeg regner med at det du skriver er en præsentation af dig selv!! god vind i roerne.

jeg slutter tråden forhenværende
håber nogen har kunnet bruge mine kommentarer, men jeg vil ikke bruge mere tid på det specielt pga. de useriøse indslag der er begyndt at komme. Det har været en meget alvorlig ting i mit liv, og jeg kan mærke, at jeg ikke vil beskæftige mig mere med det.

Jeg ønsker at alle der har oplevet utroskab må finde den løsning der gør, at de kommer godt videre i livet.

SLET IKKE elway
Men udtalelsen "Jeg er færdig med mænd" betyder at hun ikke gider nogle som helst mænd mere, og det er DET jeg synes er en langt ude kommentar, for så bliver der nemlig generaliseret.. Så læs lige mit indlæg ordentlig før du overfalder mig.

Jeg føler mig nu ikke straffet Real Man
Tværtimod da - For sådan et genereliserende kvindemenneske har slet ikke min interesse - så hvis hun er "færdig med mænd" - det er kun godt for os ;-)

ha ha! Real Man
25.000 kr for at få bekræftet en fodmodning man har haft i forvejen?! Det er da topmålet af dumhed! Men vi får da et billigt og gratis grin af det i det mindste :o)

En 3. mulighed Real man
Så vidt jeg kan se, så ser du kun 2 typer mænd for dig:

1: manden med tendens til utroskab
2. manden med tendens til jalousi

Den 3. mulighed, nemlig en mand, der hverken har tendens til utroskab eller jalousi findes faktisk også...vil jeg bare lige erindre om ;o) Og det udelukker ikke at han samtidig er en meget kærlig mand, der både kan vise følelser og græde...men alt med måde. Hvis du kun har været udsat for type 1 og 2, så tror jeg der har været tale om nogle ulige forhold..det plejer sjældent at gå godt.

Bare lige for at slå det fast: ikke alle mænd er enten utro eller jaloux anlagt (eller begge dele for den sags skyld),

Ja, jeg stod ihvertfald af Real Man
ihvertfald med denne sætning:
"()... at ønsker en part i et lebbe forhold andre indblandet så bliver det åben lyst og eventuelt sammen med lebbe kæresten".

Jeg er ikke helt med, tror jeg. Er det i denne sammenhæng (denne tråd) ikke sagen uvedkommende at en 3. part bliver indblandet i et forhold?...eller det er måske ikke der du vil hen? Eller er det netop pointen? At du mener lebber er mere "frie" end mænd i heterosexuelle forhold? Hvad så med bøsser? Er de lige så frisindede som lebber mht. at blande andre ind i forholdet? Og hvad mener du egentlig lige helt præcist med at en part i et lebbeforhold skulle ønske sig andre indblandet.

Ak ja, måske skulle jeg have været kvinde for at forstå det :o)

du handlede modent moden erfaring
hej, tak for dit indlag, jeg syntes at du tog edn rigtige beslutning. Jeg var selv igennem et forlob pa mere end 4 ar hvor han havde en ung model I byen. da jeg endelig sage slut opstod der store problemer da han var dir I mit firma, men han er ude og firmaet gaar langt bedre med mig bag roret og det kraever ikke sa meget tid som han syntes. og saa har jeg indledt et forhold til min lage der kun er 29 sa for mig pa 69 er mand en ny erfaring

Du... Meho
Du kender jo heller ikke ham, flæbefjæs...

En start Meho
Man kunne jo også starte med at spørge ham om han duskede en anden so! Det ville sandsynligvis være en hel del lettere.

Desuden, Real Man, det er jo ikke et billigt grin - det har jo kostet 25.000 :D

det er sgu da heller ikke dig wanda
hun ikke vil have du er da for dum og plat, jeg tror det er dig der laver negative dumme kommentarer i alle tråde under forskellige navne,
få dog et liv selv din nar

den såret mand jann
Jeg er det samme igennem nu havde en rigtig flot kvinde med dejlige størels d bryste som mænd ikke kunne holde fingeren fra oghun sagde heller ikke nej så slut er slut og har ikke fortrut det