jeg kan ikke glemme ham

jeg kan ikke glemme ham missunivers
min ex kæreste. Vi var sammen i lidt over 3 år. Han kunne være så inderlig dejlig at være sammen med og han har været den dejligste kæreste jeg har haft...der er noget helt specielt ved ham, der ikke kan beskrives med ord. Men vi skændtes alt for ofte, fordi vi var så forskellige og jeg blev ofte meget meget vred og kaldte ham for de værste ord, fordi jeg følte han drev til vanvid ved konstant at svinge mellem at elske mig og ikke ville mig, aflyste aftaler, ferier, jul, nytår osv.... og han kunne krisisere mig på det groveste ved at sige jeg var stor på maven, at jeg var mærkelig og kedelig (nok fordi jeg ikke drak så mange øl som han gjorde) min fornuft siger at jeg skal komme videre uden ham og han vil mig pt ikke mere nu, men jeg savner ham så inderlidt og jeg har det rent ud sagt ad helvede til...
Jeg kan ikke lade være med at skrive smsér til ham og de kan svinge lige fra hade beskeder til min kærlighedserklæring til ham.

Hvad skal jeg gøre?

Jeg slår lige op i koranen den_radikale
og ser hvad den siger du bør gøre.

jeg kan ikke glemme ham moove
[quote="missunivers" post=2598868]min ex kæreste. Vi var sammen i lidt over 3 år. Han kunne være så inderlig dejlig at være sammen med og han har været den dejligste kæreste jeg har haft...der er noget helt specielt ved ham, der ikke kan beskrives med ord. Men vi skændtes alt for ofte, fordi vi var så forskellige og jeg blev ofte meget meget vred og kaldte ham for de værste ord, fordi jeg følte han drev til vanvid ved konstant at svinge mellem at elske mig og ikke ville mig, aflyste aftaler, ferier, jul, nytår osv.... og han kunne krisisere mig på det groveste ved at sige jeg var stor på maven, at jeg var mærkelig og kedelig (nok fordi jeg ikke drak så mange øl som han gjorde) min fornuft siger at jeg skal komme videre uden ham og han vil mig pt ikke mere nu, men jeg savner ham så inderlidt og jeg har det rent ud sagt ad helvede til...
Jeg kan ikke lade være med at skrive smsér til ham og de kan svinge lige fra hade beskeder til min kærlighedserklæring til ham.

Hvad skal jeg gøre?[/quote]

Hvis han vitterlig ikke vil dig mere så gør du det bare værre ved at "spamme" ham med sms'er.
Det lyder ærlig talt ikke som noget specielt sundt og lykkeligt forhold, når han f.eks. finder på at aflyse de store begivenheder som jul og nytår. Nu er det så kun din side af sagen vi får her og hvis det er sådan er du bedst tjent uden ham.
Stop med at kontakte ham, glem ham og kom videre.

Måske skulle du få noget hjælp? flaks
Mon ikke han finder dine spam-sms pinlige og taberagtige nu?

Og til hvorfor du ikke kan lade ham gå helt?
Måske er det der at du ikke kan få ham, der gør ham interesant?

Jeg tvivler dog på han ville være intereeret i at starte igen. For hvis ens eks sender spam-sms med med de føleser ud har sendt. Så kunne det jo tyde på at du har brug for hjælp.([i]dette er en spekulation, da jeg ikke kender dig[/i]).
Men jeg ville absolut ikke lade en "knald-perle" ind i mit liv(man ved jo aldrig hvad du kunne finde på), hvis han forinden havde sendt hade-sms og derefter sms i den modsatte ende af følese registret.

Så måske skulle du tage og finde ud af hvad det er der gør dig så manisk at du bruger så meget enrgi på ham?
En psykolog eksempelvis?
Så du kan få et værdigt liv igen og måske finde en mand der er skøn og lækker for dig. :) [sun] [sun] [sun] [sun] [:)]

Meld dig ind i Scientology Suttekurt
En scientolog har svar på alt og det koster kun ca. 20.000 /md. i bogudgiwder. En psyko investering i din fremtidjj!

vh.
Suttekurtjj

Meld dig ind i Scientology Suttekurt
En scientolog har svar på alt og det koster kun ca. 20.000 /md. i bogudgiwder. En psyko investering i din fremtidjj!

vh.
Suttekurtjj

Måske skulle du få noget hjælp? Gitte Quist
Hej Missunivers,

tak for din mail.

Det lyder til at være et svært sted at være.

Hvor længe siden er det at i har brudt og hvem tog initiativet og hvorfor?
Hvor gamle er I?

Det lyder som om at I har haft det rigtig svært.

Hvad gør at du gerne vil have en fyr tilbage der kritiserer dig, aflyser jeres aftaler, ikke vil have dig det ene øjeblik for så gerne at ville, det næste?
Hvis jeg var i dit sted, ville det gøre mig meget utryg.

Drikker han for meget tænker du, eller er det dig der ikke drikker meget?

Når man gerne vil tilbage, til noget som ikke har været godt, er det fordi at du tænker på det der var godt, tænker jeg. Er der håb om at i kan lærer at komme igennem de dårlige perioder på en god måde?
Hvorfor vil du gerne have en tilbage der kritiserer dig, og vil du gerne have ham tilbage, eller er det tanken om at være alene der gør at det?

Hvad vil du gerne opnå med de 2 typer af sms'er du sender til ham?

Har du venner/veninder du kan være sammen med om det?

Håber at høre fra dig.

Venlig hilsen Gitte.

Måske skulle du få noget hjælp? Gitte Quist
Hej missunivers.

Tak for dit svar.

Du er velkommen til at komme i terapi hos mig, men det bedste vil være hvis du kommer i terapi fordi DU har noget du gerne vil arbejde med eller ændre på, ikke fordi den ex siger det.
På min hjemmeside kan du finde det du skal bruge for at komme i kontakt med mig.

Hvis ikke terapi er noget alligevel, så sig til, så svare jeg på din mail herinde, og ellers venter jeg til vi evt. mødes.

Hvad tænker du om det?

Venlig hilsen Gitte.