jeg kan ikke holde op

jeg kan ikke holde op forpokker
Eller jo det kan jeg vel nok..

Men.. Problem...

Jeg har et mega problem, jeg vil så gerne beholde min "kæreste" men jeg er konstant over ham, hvis han ikke svare på sms bliver jeg total irriteret, går nørmest panik i mig. 8 ved godt det lyder sygt) man det gør der desværre. jeg begynder at tænke. hvad faen har jeg nu gjort, er han langt fra interesseret i mig mere. er han sammen med en anden... jamen åhhhh og det værste af det hele jeg kan jo for pokker godt se det.

men ja det er sådan svare han ikke ringer jeg 20 gange skriver han ikke skriver jeg mil gange.

Hvad er der galt med mig??? Er der nogle der kender det, og hvad gør i??
ja gå en tur-tag ud til veninder.. den er jeg med på, men alligevel.. jeg vil bare så gerne stoppe!!

Selvtillid lillefrk
Du skal ud og have nogen oplevelser under huden, jalousi stammer altid fra sin egen usikkerhed. Du kan styrke din selvtillid på mange måder, finde 5 gode ting ved dig selv hver dag, dyrke sport (pilates giver dig en stærk, smidig krop og en god holdning), dyrke lidt interesser og så skal du have noget selvkontrol. Det er et fuldstændigt no-no at begynde at jage sin kæreste, han er sammen med dig af en grund - vælger han dig fra er det så ikke hans eget tab?

Vi har alle været små jaloux, især op i teenageårene var jeg et lille vrag. Omklamrende på den der rigtigt ufede måde, jeg fandt min egen styrke og lærte at slappe meget mere af.

Den sikre vej til at jage ham bort ULI
Hej

Hvis du bliver ved med at være så meget over ham, er du da helt sikker på at miste ham. Personligt ville jeg løbe skrigende bort, hvis jeg havde sådan en kæreste. Derfor er det godt, at du selv kan se, at der er noget galt, så du kan få lavet om på den besiddertrang, du har.

Jeg kender det ikke selv, men det nytter ikke at være så kontrollerende over for ham, fordi du er usikker på dig selv. Du har brug for noget selvtillid og en tro på, at du er god nok. Hvordan du får det, ved jeg ikke, da jeg ikke kender dig og dine issues. Måske skulle du tale med dine veninder om det eller en psykolog. Det er altså usundt at have en trang til at besidde et andet menneske.

Jeg håber, du får løst dine problemer. Held og lykke med det.

Prøv at vend situationen om, når den opstår dulkis
- i stedet for at sende ham en mill sms´er så tænk "hvordan ville jeg selv reagere, hvis jeg fik den her sms", - "hvor irriteret ville jeg blive, hvis han gjorde sådan her ved mig" osv. og nøjes ikke med at tænke det. Mærk grundigt efter, hvad det er for en fornemmelse du giver ham.

- Husk at hvor godt og hvor dårligt han synes om dig, afhænger i bund og grund af den følelse du giver ham.

- Mon ikke det kunne kurere selv dem mest hardcore?

Det er faktisk rigtigt Yannie
Det middel virker, har selv prøvet det. Men man skal mærke godt efter i sig selv, ikke bare tænke det[:)]