Jeg kan konstatere at Hallodu og andre

Jeg kan konstatere at Hallodu og andre ernst_kolding
af samme kaliper er i fuld gang med at få den almindelige dansker til at opsige deres medlemskab af Kræftens Bekæmpelse.

Selv ikke de mest fanatiske i den organisation vil bruge så vanvittige argumenter for at få folk til at stoppe med at ryge, da de fleste ved, at den form for hetz blot vil skade egen organisation, det kræver ikke meget hjerne at indse.

Jeg har studeret lidt af Hallodu's indlæg og jeg er kommet frem til, at rygning er skyld i omkring 120 % af alle dødsfald, hvordan det så end lader sig gøre, da 100 % er det hele, men måske gælder det ikke i Haollodu's forvirrede verden.

Hav en god dag

Ernst

Som stadig er sund på trods af at jeg har været storryger i snart 49 år.

Prøv at skifte lommeregner hallodu
"Jeg har studeret lidt af Hallodu's indlæg og jeg er kommet frem til, at rygning er skyld i omkring 120 % af alle dødsfald, hvordan det så end lader sig gøre, da 100 % er det hele, men måske gælder det ikke i Haollodu's forvirrede verden."

Det er simpelthen forkert, men typisk fanatisk ryger. Slynger sig om med mudder og personfnidder.

Nu synes jeg du skal holde Overblik
Vi har overhovedet ikke set lorteindlæg, mudder og hetz bare tilnærmelsesvis i den udstrækning som du leverer siden en hvis herres indlæg stadig var på forsiden. Som du kan se er hans kategori (religion) ikke længere at finde på forsiden.

Så fortsæt bare.....

UPS! Den hætteklædte
Der var vist nogen der trådte på en ØM tå![;)]


gnæk-gnæk!

Hvis alle holdt op med at ryge Gammel sund ryger
ville der efter hallodu`s tro/mening være 14.000 færre dødsfald om året, Danmark ville snart blive overbefolket, da der altid har været en balance i fødsler og dødsfald og at der dør rygere er logik for burhøns når der for ikke så mange år siden var 50% af dem, jeg ved at rygning er usundt og at mange ikke kan tåle røg, rygeloven er også OK.

P.S snart svarer Anonym som er Gammel sund ryger
Hallodu - overhovedet ingen tvivl.

Det ville da være skønt anonym
hvis vi kunne slippe af med KB - ikke på grund af deres indsats mod tobak og andre dårligdomme. Men simpelthen fordi de gnaver sig ned i folks lommer.
Den annonce de havde i ugebladene i forrige var bare lidt for "smart".

Mig får de aldrig nogensinde penge af igen!!

Sikken et had "anonym" hallodu
Er der nogen der har trådt dig over skoddet ? [:D]

Og du taler om talmagi? Anonym
Her har du vist jungleret så meget med tallene, at det er tydligt for enhver, at du ikke aner hvad du taler om.

Hvornår fatter du det? Anonym
Dø af hvad fanden du vil. Bare du undlader at ligge systemet til last med behandlingskrævende sygdomme inden.

Der er ingen hænder til at pleje dig. Hvor dum er du, siden du har så svært ved at fatte det?
http://www.berlingske.dk/article/20080930/danmark/80930071/

Og hvis du så kunne få sol til at indføre at de viser IP adressen sammen med afsenderen, ville du opdage, at der er MANGE der bekender sig til et røgfrit liv. Og forøvrigt er skide trætte af de afhængiges hetz mod alle os andre.

Maul! ser dig
[:)][;)]

Har aldrig været indlagt Gammel sund ryger
i mit snart lange liv og som vores venner (læger/sygeplejersker siger) der vi aldrig være personale nok eller penge nok i sundhedsområdet alt bliver behandlet idag og de nye reservedele vi efterhånden får vil kun yderligere tage kun til fremover, - jeg spurgte før om der vil dø 14.000 færre i Danmark hvis alle stoppede med at ryge. Og ja der er mange der har et røgfrit liv og det generer mig bestemt ikke, folk bestemmer selv over deres bolig, de fleste hjem jeg kommer i er røgfri det er heller ikke noget problem at gå ud til fester/sammenkomster har vi det faktisk rigtig hyggeligt udenfor.
Hetzen du nævner her er kun mod rygerne (selv om de er hensynsfulde) fra ganske få her i debatten vi har ingen problemer i vores daglige liv med det, - og måden dig/hallodu skriver på får kun den respons at selv ikke rygere får lyst til at ryge.

talmagi? mig selv
Det er denne utroværdige organitation til Kræftens bekæmpelse god til. De slynger om sig med statestikker som der intet videskabeligt bevis er for. Nu har jeg igennem længere tid efterspurgt en videnskabelig undersøgelse der kan dokumentere at passiv rygning er sundhedsskadelig men der er ingen af disse fanatiske ex og ikke rygere der er kommet med nogen undersøgelse endnu. Kan sandheden være den at der IKKE foreligger nogen videnskabelig undersøgelse der kan påvise at passiv rygning er sundhedsskadelig.

Hahaha hallodu
Er du gammel sund ryger i forklædning eller hvad?

Der kan næppe være flere der kommer med den samme gamle historie om "Kræftens Bekæmpelse" end ham. Den er bare far out. Der findes en verden udenfor Danmark du ! [:D]

ung og naiv mig selv
og meget let at indoktrinere, nu du er så dygtig hallodu find så lige den videnskablige undersøgelse der beviser at passiv rygning er så skadelig som der er mange herinde der påstår. Så hvis du vil bevare din troværdighed så læg dennne videnskablige undersøgelse ind på denne side ellers vil jeg vove at på stå at du er utroværdig og kun kører hetzen for hetzens skyld.