Jeg kunne godt bruge et par ord fra en klog kvinde…

Jeg kunne godt bruge et par ord fra en klog kvinde… Fjolset
da jeg, pladask, er havnet i en af de klassiske situationer..

Har gennem mange år været glad for en af min kones veninder.. har altid haft det sjovt og godt i hinandens selskab, uden at der har været mere i det!?
Dog endte vi pludselig op i en situation hvor det ene ord og den ene handling tog det andet – kort vi kysser og boller, og finder ud af at vi faktisk gensidigt har været vilde med hinanden meget, meget længe.
Nu står vi så her.. begge med en bedre halvdel, stor del af samme vennekreds, kendt hinanden og hinandens i mange år. Hun har en datter på 2 jeg en på 8 (fra tidligere forhold).
Vi er begge smask forelskede – og samtidigt dybt frustreret over hvad der er sket og over hvad vi i alverden nu skal stille op.. vi har kun set hinanden kort 2 gange siden, men talt og mailet..
At gå åbent til bekendelse vil ødelægge så meget for rigtig mange.. vi er jo ikke ude på at såre nogen, vi har bare fundet hinanden… og samtidigt, en hemmelig affære - jeg aner ikke hvordan man gør.. Og det er heller ikke rart hele tiden at skulle skjule så meget…
Det første vi prøvede var at sige – ups, det var det, og det må vi ikke, så det må vi holde op med…. Jo tak.. men det ka’ vi så ikke…
Men samtidigt så er vi ikke sikre på om vi har mod til at bryde vores respektive forhold for at prøve sammen…
Hvad gør man og hvad gør man ikke?!?

veeeeeel airimorten
tag chancen,man lever kun een gang.

Tør øjnene og tag dig sammen Anonym
Selvfølgelig skal du blive i det du har, på en eller anden måde. Du har et ansvar for alle dem som er omkring dig og så må du sq leve med at din intelligens sad mellem benene da du bollede hende den nye.

Du har formentlig investeret en masse i dit forhold og det skal du blive ved med.

Suck it up, find ud hvorfor du sidder og tænder på din kones veninder.

Tag dig sammen!

Tjaaa... elway
Det bliver HÅRDT ! Men så må i jo håbe det er det værd !
I kommer til at såre en masse mennesker, men forhåbentlig bliver i forstået med tiden !

Nu er du HELT SIKKER på det ikke kun er fordi det er nyt og spændende ikke ?? Det har man jo hørt om før ! Men på den anden side må i også kende hinanden efterhånden.

Hvis i vil ofre alt, så går efter det ! Det er ikke fair for jeres respektive at køre noget på siden, så jeg synes i skal slutte jeres forhold før i kører det videre..

Coelho annonym
Paolo Coelho har skrevet det meget smukt:
"Alt i livet har en pris..."
"Lyt til dit hjerte. Det ved alt fordi det kommer fra verdens sjæl og en dag skal det tilbage"

du har jo gjort det anonym
...... MAN IKKE GØR !!

Egister findes i alle størrelser fra det mindste kryb til det størreste røvhul !!

du kan ikke blive sammen med den forkerte Lynne
mangler lysten?
drop det du skader hende ved at holde hende så godt, og grundgt for nar hun fortjener en der elskler hende for den hun er, og det gør iøvrigt også du

svaret er simpelt!tør du satse, og kontakt, på hvilket niveau, vil du beholde den, og hende reaktion?tror du hun bliver overrasket ellert har hun fast noget på dig før nu, veninden, er hun "lejet" til at gøre tilnærmelse(i denne sag!lyader det til, at hun har følelserne i orden, men menneskelivet er kort, og jeg synes det bedste i kan gøre er at stå frem, der er vist ingen vejk tilbage, men konsekvensen er, hvis fx.nu hun går?


hvor står du så henne?
år, hvor mange var det vui talte om jeres ægteskab havde varet, er det en let vej ud hvor din "kone"(kan ikke døjeordet)et problem for tiden, anden skavank, og hvad med omgangstonen, har i trådt i det forhold...


Hah, ved du hvad fister tag din nye venuinde den er go nok hun er vist DIN, og få det godt sammen, ellers kan det godt være, at usikkerheden blir så stor, at I skilles alle 3


du er bekymret for omgivelsernes reaktion, stå for ende, tag de knubs du for SOM EN MAND, hvad begrebet end dækker over irl, og så er det enten ud, eller kamp

ja ... kvinde-42
I har fundet jer en hemmelig best friend, - nyd det og gør ikke noget overilet.

Nyd hinanden og se hvordan det går - mens i stadig bliver i hver jeres familier og nyder livet der.

unfair virkelig urimmeligt anonym
kæresten skal også have chancen for at gøre det samme...
hun går måske og siger nej til mænd, som hun har lyst af hensyn til ham...imens han boller hendes veninde.

....famne unfair du

han forebeholder hende chancen for at finde lykken med en som virkelig elsker hende med sin fortielse... tænk over det... i stedet for at være så egoistisk.

Tak for jeres input… Fjolset
De afspejler jo meget godt den indre konflikt jeg har..… ;) for og imod..! må, må ikke..! fy og skamme…! Lever kun een gang.! Tag dig sammen..! Det største røvhul !! Nyd hinanden og se hvordan det går..!! Så egoistisk..!!

Tjaa.. vi har jo gået rundt og været lidt små pjattet med hinanden, uden at vide at det var gensidigt i ca 6 år… uden at ta’ nogle initiativer fordi – ”det gør man jo ikke”

Vores respektive forhold har måske knirket lidt på det sidste – og det kan jo meget vel være årsagen til at tingende pludselig sker… ting sker og skidt sker!, men godt sker også..!

Jeg er kommet til den konklusion at det bedste er, at jeg bliver skilt.. ikke for udelukkende at satse på et nyt forhold, men for at få rene linier og fred med mig selv. Jeg vil bare ikke skilles pga. min forelskelse i en anden. Intet er jo givet og hendes situation er ganske anderledes end min, med et barn på 2 og bor sammen med faren til barnet. Der er heller ingen grund til at såre mere end det er ikke kan undgås.

Så jeg vil hverken satse på et forhold eller forholde dem chancen for at forblive veninder.

Og så kan jeg jo så stå der…!! Med min datter (uden sin papmor – de må ku’ ses..), uden en del af omgangskredsen og vennerne…..
Men jeg har været helt inde og mærke efter – og "følt" på livet...;) - og så har jeg jo den urimelige og helt fantastiske muligheden for at jeg kan blive lykkelig..! :-)

Men det bliver hårdt for alle..