Jeg må kaste op...!

Jeg må kaste op...! MartinXD
Hvor dumme kan de virksomheder være?

Ja og nu sætter jeg navn på dem. Statoil Asnæs gav ikke besked selvom jeg var til samtale, og for ca 2 mdr siden var jeg til samtale hos Expert i Nykøbing Sj, og hvad ser jeg nu?

Nu søger de gudhjælpe mig en ny sælger? Nå det var ikke længe den anden holdte åbenbart... Hvorfor ringer de så ikke bare til mig? Ja jeg har sgu ikke tænkt mig at ringe og spørge dem...

Hmmmm.. elway
Det virker mere som om de ikke mener du lige var den type de var ude efter.. SÅ dumme tror jeg nu heller ikke de er..

Men du må jo bare finde noget andet at rive i :)

du har jo nok ret susanne.larsen
men, det hører da med til almen god dannelse at man skriver eller ringer besked når folk har gjort sig den ulejlighed at søge job i ens firma, og især når man har været til job-samtale.

Der mener jeg så at... MartinXD
Netop en faglært salgsassistent fra en computerforretning med et 10-tal til fagprøven burde være guld værd for dem, især med alt den der mangel på arbejdskraft....

Men sådan spiller klaveret åbenbart ikke.

Ja det er... MartinXD
Det mindste man kan forlange. Det mener jeg egenligt også de burde selv hvis de blot har modtaget en skriftlig ansøgning. Jeg oplever desværre MEGET sjældent - under 10% af gangene overhovedet at få et svar.

Enig susanne.larsen
Tak, vi har modtaget Deres ansøgning og vi vender tilbage når vi har gennemået alle de modtagne ansøgninger.

Tak, vi har modtaget Deres ansøgning. Vi søger desværrer ikke nye medarbejdere lige for tiden, men vi vil gemme Deres ansøgning i 6 mdr. og De vil blive kontaktet såfremt der bliver en ledig stilling, som passer til Deres kvalifikationer.

Sådanne standarder burde alle firmaer have liggende.

I tilfælde af job-samtale: Vi må desværrer meddele Dem, at stillingen er blevet besat til anden side. Vi take for interessen De har vist vores virksomhed.

Hvor svært kan det være?[;)]

Jep MartinXD
Så ved man da i det mindste at man godt kan kigge sig om andre steder. Istedet for at gå rundt med mobiltelefonen og vente på et opkald og tjekke postkasser for breve - som aldrig kommer.

Respektløst susanne.larsen
grænsende til useriøst er hvad jeg opfatter det som. Oo helt ærligt, sådan et firma gad jeg slet ikke arbejde for.

Så hvis et firma ikke kan finde ud af at kvitere for medtagelse og så give besked efter job-samtale, så ville jeg ikke bruge mere krudt på det firma. Videre ud, og find dig en arbejdsgiver der respektere medmennesker nok til at behandle dem anstændigt.

Opfølgende samtale Anonym
Jeg vil da kontakte dem øjeblikkeligt for at høre om jobbet stadig er ledigt.
Hvis man gerne vil have et job, så er den energi man investerer i jobsøgningen proportional med resultatet.

Mangle på arbejdskraft? VKO løgne
Der er bare blevet fiflet med nogle tal, og denne "mangel" er jo en god undskyldning for at stresse forhutlede fattige, syge og gamle i diverse ligegyldige "aktiveringer" og amatøragtige "kurser" som skatteydernes hårdt tjente skattekroner ødsles af uduelige kommunalt ansatte fæmikler.

VKO er fuld af løgn!

Uacceptabelt påtværs
Jeg er enig i det er dybt uacceptabelt og respektløst ikke at give en svar på en ansøgning. Men har desværre selv oplevet det med store virksomheder som DR og Kræftens bekæmpelse. Jeg får at min ansøgning er modtaget og de vil vende tilbage... tja.. det er så over 3 måneder siden nu..

Men at de ikke ringer til dig, kan være at du ikke passer ind til den profil de søger. Fine tal og god uddannelse er ikke altid nok. Personligt har jeg lige fået af vide at jeg er for gammel (33år) til en stilling som salgskoordinator. Og det kan jo sagtens være de synes du er for ung, for gammel, for høj, for lav ect. latterlige ting ja, men sådan er det.

Og manglende arbejdskraft, ja det er der, MEN kun i nogen sektorer ikke i alle.

Op på hesten igen og hyp hyp derud af - det er det vi andre gør.

Held og lykke på jobmarkedet [:)]

Nixen MartinXD
har de ikke nok energi til at kontakte en og oplyse hvorvidt man har fået det eller ej, så kan der vidst ikke være nogen tvivl om hvad vej vinden blæser...!

100% MartinXD
Enig. Stem for guds skyld på noget andet næste gang muligheden er der...

Ja men... MartinXD
For gammel som 33-årig?!?! Så skal vi da have pensionsalderen nedsat væsenligt!

Det irriterrer mig bare, at 90% af de steder man søger svarer de ikke, eller følger ikke op hvis man har afleveret ansøgningskema og de siger "vi ringer når der er noget" og 1 mdr senere sætter de en annonce i avisen for at søge folk.

Ja det lyder negativt, for det er lige hvad det er, hvis du kun var enkelte steder kunne jeg leve med det men det er snart alle steder.

Når jeg sætter mig op til X job og måske også er til samtale, så må det mindste man kan forlange være et svar istedet for blot tavshed...!

Men jo jeg hypper videre... det kan jo ikke være umuligt...

....... prinsesse-molzen
Ved ikke hvorfor folk er sådanne.
men har du så fundet dig et job? :)