Jeg maler..

Jeg maler.. Rosendal
Jeg ville lige høre om der var nogen derinde der delte samme glæde som mig ved at male. Jeg startede flere år tilbage med oliemaling og brugte det i mange mange år. Jeg havde aldrig rigtigt overvejet akryl. Efter jeg så begyndte på det kunne jeg bedre se kærligheden i det. Det er lettere at arbejde med og tørre hurtigere. Det er dog svært at lave inpresionistiske billeder med akryl. Jeg ville høre om der var andre som mig og om jeg måske kunne se jeres værker da jeg mangler lidt inspiration..

Malerier josephinedahl
Halløj; jeg maler også. Omvendt dig, startede jeg med akryl, men har for nylig "opdaget" olie.Jeg synes at man lettere kan "smadre rundt i det", hvis du forstår hvad jeg mener; hehe. Hvis du gerne vil se noget af det jeg har lavet, er du velkommen til at skrive din mailadresse.

Billeder rimtursen
Jeg arbejder mest med blyant, akvarel, olie- og kridtpasteller. Jeg kan godt lide at male med oliemaling, men jeg synes det er for bøvlet med rensning, fortynding osv. Har dog kig på de vandopløselige oliemalinger, men har ikke prøvet dem endnu. Det bliver også til lidt akrylmaling en gang imellem, men jeg er ikke vild med den hurtige tørretid og det selvom jeg blander det op med et special langsomt tørrende medium.

Jeg kan desværre ikke dele mine billeder, da jeg gerne vil blive ved med at være anonym herinde, men måske kan du finde lidt inspiration ved at klikke på linket nedenunder? Det er udstillerne fra Odense Kunstmesse 2007.

http://www.kunstmessen.dk/alt_fra_km2006/hvem_udstiller.htm

Jo mange tak.. Rosendal
oOoRosendaloOo@hotmail.com..

malerier tofly
Ja jeg maler også.... er dog sat lidt på stilstand da jeg har så mange malerier stående og hængende efterhånden at jeg ikke ved hvad jeg skal med dem.
Du kan se dem på http://s132.photobucket.com/albums/q13/pinkfyn/malerier/

Wauw-- Rosendal
Det er nogle rigtig fede billede du har der. er selv ved at oprette en hjemmeside. men er slet ikke parat endnu..

ahh tofly
ihh mange tak... det er altid dejligt at få ros :)
Der hvor jeg har malerierne er ganske gratis, og meget nemt at bruge... man skal egentligt bare uploade fotos´ne af malerierne, og så kan man selv vælge hvordan de skal stå på siden.

Okay... Rosendal
Det kunne være man skulle prøve der, det andet er så indviklet..