jeg piller meget i næse!

jeg piller meget i næse! tvillingen
Kære alle. Jeg har en rigtig dårlig vane, jeg piller nemlig meget i næse. Det gør ikke så meget når jeg er alene, det er mere når jeg er sammen med andre. Er der nogen der kan hjælpe?

tvillingen

Hjælpe????? taenksomq
Med at pille dig i næsen eller hvad? :-D

Sorry! taenksomq
Jeg kender ingen næsepilningsafvænningsråd andet end: Så hold da op med det! *lol*

Måske kan du også prøve at bilde de andre ind, at du har fået at vide af din læge, at det er sundt. Eller start en næsepilningsklub, så du kan være sammen med andre afhængige, så kan I udveksle erfaringer og udvikle nye måder at gøre det på: Måske kan i udøve gruppenæsepilleri. Der er mange muligheder, hvis man virkelig ønsker at uforske dem. Men jeg vil altså IKKE hjælpe dig med at pille næse.

Du kan også sætte en klovnenæse på, som omslutter næseborene, så du ikke kan komme til dem med de ivrige fingre.

Undskyld jeg driller, men med det debatindlæg ber du næsten om det. :-)

Men hvad er det Mennen
egentlig, der er så spændende deroppe i næsen?

Der sidder taenksomq
noget, der skal ud. :-)

Ja, jeg kan hjælpe dig No nose
med et lille tip: smør alle dine fingerspidser ind i Tigerbalsam, Tabasco, friskhakket chili eller lignende stærke sager....Når du har "brændt" næseborene tilstrækkeligt mange gange, tror jeg din trang til at sidde med fingeren deroppe vil gå i sig selv!

Jeg spekulerer altid på dulkis
hvad folk, der har den uvane, egentlig gør af det de piller ud?

Jeg synes du skulle beslutte dig for, at det bare er for ucharmerende, og så standse det roderi i din næse.

Tak Tvilling
Tak for dine meget gode råd, som jeg nu vil afprøve. Imidlertid har jeg også et andet påtrængende problem, som jeg også håber, at du vil være så venlig at hjælpe mig med. Sagen er den, at jeg har noget så utoligt meget luft i maven. Det er til stor gene -både for mig selv om mine omgivelser. Eksempelvis havde jeg engang et uheld, hvor jeg præsterede at vække et sovende menneske! og ikke ved lyden,nej -men ved den meget ubehagelige lugt! Og tænk dig så, når der både er lyd og lugt, og uheldet f.eks. sker i nettokøen.

Selv om det selvfølgelig også er lidt synd f.eks. for den som stå bag mig i køen, så er det altså ikke rart, når folk rynker på næsen af en! Jeg føler jeg har et usynligt handicap, som ingen tager hensyn til.
Hvad skal jeg da gøre?

venlig hilsen tvillingen

Ved siden af taenksomq
næsepilleforeningen, kunne du danne en flatulensforening.

Videnskabeligt: Proteiner og grøntsager kan være med til at skabe flatulensproblemer.

.....Hvad er dit næste problem? Sure tæer, for mange og for høje bøvser, inkontinens? Jeg ved ikke hvorfor, men jeg begynder at ane et mønster her.

Den finger No nose
du plejede at have oppe i næsen, kan du jo nu placere et andet velvalgt sted og således blokere den uheldige flatulens ;-)

TAK...er kun et fattigt ord. tvilling
TAK for dine kompetente og kloge råd.

Hvis du på nogen måde selv skulle få brug for råd og vejledning, så står jeg naturligvis altid til disposition. Jeg har bl.a. speciale i madopskrifter, hunde - og vise ord!

venligst tvillingen

Måske løsning Siamesiske Tvilling
Jeg havde engang en ven med samme problem. Det jeg gjorde var at jeg sørgerede for at han gned sine fingre ind i chili. så holdt han op med at pille næse efter noget tid.

Med venlig hilsen den siamesiske tvilling

jeg piller meget i næse! Hjælperen
Hej, tvilling.
Det er en rigtig dårlig vane når du piller ii næse. Jeg syntes du skal vende dig af med det, men nogle gange gør man det uden man selv ved det. Det kan være fordi man keder sig, eller ikke har noget at lave. Det er måske lidt at se for andre når man sidder og piller i næse. Håber det snart stopper, og du kan bruge mine råd.

Hjælperen