Jeg søger nogen....

Jeg søger nogen.... Dansemus
Jeg søger venner/veninder...
Jeg er en pige på 28, der bor i Midt/Vestjylland. Efter at have været væk fra min hjemegn i flere år, har det været svært at finde nye venner, efter jeg er kommet tilbage for et par år siden. De gamle venner er enten flyttet eller har etableret sig. Så er det sørme lidt svært at finde nogen, der har lyst til at gå ud - tage i byen fx. - men også til at fx. dyrke sport sammen med, gå på cafe eller ligenede. Har du lyst til at lære en sjov og frisk pige at kende, så skriv til mig... På rilipost@hotmail.com

friskt observation
initiativ. Ved det er svært og komme tilbage, og nok specielt til midtjylland, kommer selv derfra og ved hvor stramme de kan være.

Man så frisk som du er skal du nok finde venner, H&L

hej maelek
ja jeg vil da osse gerne ha' nogle flere gode venner, men problemet er bare at jeg selv bor på Fyn...
øv!

Osse? Anonym
Det staves nu ikke "osse", men "også" min lille ven. Det kan ikke være så svært.

jaja maelek
ja, det ved jeg da godt :)
har da fået 13 i stavning engang...
jeg ka bare godt li' denne stavemåde

Jamen det ser da Anonym
også ufattelig flot ud (!) Hvis du har været så dygtig til at stave engang burde du holde ved det. Det der pjat er noget værre noget at se på.

Pas på, du! kun 11 i retstavning
Nu får du snart alle de pernittengryn på nakken, som har ondt i røven over at du går op i et korrekt skrevet sprog. Det er typisk individer som aldrig selv har kunnet stave ordentligt og ser det som det mest negligible i verden at kunne stave.

heh Stjerne80
Yes det er den fynske accent du fremhæver.
Hilsen fynbopigen :)