Jeg savner min x mand

Jeg savner min x mand Anonym
Hej jeg blev skilt fra min mand sidste år, det var ham der ville skilles fordi han havde fundet en anden. Men jeg kan slet ikke holde denne sommer ud fordi jeg har fået at vide at min x mand holder ferie i en splinter ny campingvogn sammen med hans nye kæreste. Jeg er så jaloux og savner ham, og jeg elsker ham stadig, vi var gift i 25 år jeg har snakket med ham i telefonen, jeg spurgte om han sommetider tænkte på mig. NEJ sagde han og vi har ellers 2 voksne børn sammen.
Åhh jeg er så ked af det og hver gang jeg ser noget i tv om camping græder jeg.

Campingkæreste Baronvon and
Puuu det lyder meget træls jeg ville ikke ha en kæreste som holdt campingvogn. Gys find en der gir dig luksus søde

Vane eller kærlighed? lagermann
Hej hej

Jeg bukker i næsegrus respekt over at I dog holdt sammen så længe. Det har jeg ikke kunnet. Men jeg har naturligvis også oplevet at skilles fra en partner - uden jeg dog har været gift.

Jeg er ikke sikker på om det er én person du savner, af ren og skær vane. Men det er da muligt at du stadig elsker ham. Tror du ikke du skal lytte meget nøje ind i dig selv, og finde ud af om det er vanen/trygheden du snarere savner.

Jeg håber at du må få det bedre - snart"!

Mvh Lagermann

Glem stodderen. Anonym
Du kommer ikke videre før du glemmer den fortid du alligevel ikke kan bruge til en skid.

Se fremad, du har to børn, brug tiden på dem og dig selv, og tænk på at ingen aner hvad tidevandet skyller ind i morgen :o).

Ps. jeg troede også verden stoppede da exen hun skred med elskeren, men i dag er det hende der er misundelig på mig og MIN datter.... og det rager mig noget så.......

MVH.

Hej igen Anonym
Jo det kan godt være at det kun er en vane, men det var min ungdoms kæreste fra jeg var 16 år.
Men har I et forslag til at jeg kan lade være med, at tænke på alt hvad vi havde sammen, og kan det virkelig passe at han slet ikke tænker på mig, eller er det bare for at såre mig, han har altid sagt til mig, at jeg havde byens flotteste patter og hende han har fundet er både 10 år ældre og har ingen bryster.

Hvad. Anonym
Kan du bruge det til idag ?..... ikke en skid, se fremad, det er der du skal hen.

Lige præcis Bimmer ILP
De tror at græsset er grønnere hos naboen, og
så begynder de at savne de gamle dage. ;o)

Lad være med at spilde dit liv britzen
På at længes efter fortiden, det bliver du kun ulykkelig af, og du nægter derved dig selv at finde en ny kærlighed -

Har du tænkt på at du går rundt og straffer dig selv på denne måde ?

Syntes du ikke du har fortjent lidt glæde og indhold i dit liv istedet for at lad det sive ud i sorg, savn og tårer -

Kom så igang med at lukke verden og livet ind, tiden er inde til du tager hul på det og får øje på alle de gode ting her er og alle de andre dejlige mænd, der er her, lige foran næsen på dig -

Smil og kærligt spark til dig fra
guller

Det er svært... Den forstående Q...
Der går lang tid før du vil komme over tabet af din eksmand samt at han har en kæreste. Men på et eller andet tidspunkt vil du se lys forude og langsomt komme videre med dit liv. Han savner dig ikke p.t. Han er jo forelsket (blind) og har lagt alle broer bag sig, MEN måske vågner han op på et tidspunkt, og da er du formentlig kommet så langt i din sorgproces, at du ikke vil have ham tilbage igen !!! Campingvognen som sådan burde være uden betydning i din sorg/savn, men nok snarere hyggen/fællesskabet/friheden de har sammen om campinvgvognen ?
Du ønskes held og lykke. Du skal nok få det godt igen. Tro mig.

det er svært hjælperen
ja det er noget lort men hæng dig selv .......................fjols

Selvfølgelig savner du din eksmand dulkis
Der er end ikke gået et år og du har været sammen med ham i 25. Han har været din ungdoms kærlighed og en væsentlig brik i dit liv. I er blevet voksne sammen osv osv.

Tænk, hvis du slet ikke savnede ham. Hvad ville du så være for en? Jeg ville sige overfladisk i bedste fald, i værste en der havde brugt 25 år på noget uvæsentligt - det ville da være forfærdeligt. Du er et rigtig menneske, og den/de følelser du har nu er menneskelige i aller højeste grad. Lad være med at gøre dem til "forbudte" følelser, de forhindre dig i at bearbejde din sorg over dit tab.

Har du nogen du kan tale med og som gider lægge ører til - også til kl 4 om morgenen? Det er vigtigt. Hvis du ikke har nogle gode veninder eller venner du kan bruge på den måde, så må du finde en terapeut af den slags. Jeg vil foreslå en NLP - men det kan du jo læse dig til via nettet.

Tillad dig selv at være jaloux, ulykkelig, gal, rasende og hele registeret på en gang, men lav en aftale med dig selv om, hvor lang tid du vil bruge på den del. En fair tid ville være - skal vi sige et år fra nu af?. Dvs den 20. juli 2007 er din "sørgetid" overstået. Så skal du være klar til at nyde dit nye liv.

Med hensyn til at han ikke tænker på dig; Han er fuld af løgn, selvfølgelig tænker han på dig, - han har jo også brugt 25 år af sit liv, men det kan meget vel være, han siger som han gør, for ikke at give dig falske forhåbninger. Det er da respekt, så vær tilfreds med det og lad være med at spørge ham mere. Undgå i det hele taget kontakt, det er udelukkende selvpineri, og hvis han taber respekten for dig, får du det blot endnu dårligere. Undgå situationer, hvor du ydmyger dig selv.

Og fuck så den campingvogn. Det er bare ny gæld, og jo slet ikke det sagen handler om. Det handler om, at du kommer igennem det her og ud på den anden side som en glad pige - intet andet. Det tager bare lige lidt tid.

En kærlig tanke

Dulkis.

Det er godt nolk "lam" dulkis
at blive vraget til fordel for en model, der er flere klasser under en selv, og det hjælper ikke just på ens selvtillid, men se på det sådan, at det var, hvad han kunne score og det er jo ligesom ham der må nøjes.

Med byens flotteste bryster skulle dine odds på markedet jo være noget bedre end hans og det er vel rart at vide, når du får brug for det - om et års tid.

Glæd dig til næste sommer, når du skal ud og vise dig frem. Men brug nu i første omgang lidt tid på din sjæl.

X manden savner ikke hende pandabjørnen
Ville det ikke være meget naturligt med det du skriver til konen.

Nu er Dulkis. Anonym
Ikke den skarpeste kniv i skuffen !.

Virkelig? BBB
tænk det var, hvad jeg ville sige om dig. Forstår valget af nick.

enig og lad mig tilføje anonym kvinde
det kan være svært at give slip, men det er nødvendigt at du forsoner dig med dine tanker og acceptere situationen. Kun på den måde kan du komme videre. Jeg vil anbefale, at du kommer ud og møder nye mennesker.

Jeg gik fra min x for fem år siden og han kan finde på at ringe midt om natten..fordi han savner mig.. men det er trygheden han savner. Og han er ikke den første x-kæreste der har lavet det nummer.. nu har jeg hemmeligt nummer.
Men det er ikke kærlighed men tryghed, de savner.

Pas på du ikke trætter ham, så han ikke gider tale med dig.

vh anonym kvinde

BBB !. Anonym
Du kan godt ligge i skuffen sammen med Dulkis, i risikerer ikke at skære hinanden.

Det er sørgeligt jens261
Men sådan går det tit,for det er først bagefter, at man kan se hvad man skulle ha' gjort.
De unge bliver skilt fordi at der er ikke nogen af dem der vil give sig, de vil hver især ha' ret, og så er det jo også meget nemt at blive skilt, FOR NEMT.
DE mere modne par, de bliver skilt af flere grunde, men jeg tror at den første og vel nok også største grund til det, er at de tager hinanden for givet, man er ikke opmærksom på hinanden, og så keder man sig i ægteskabet, dagligdagen bliver meget grå, og det frække er der meget langt imellem.
Så er det at man begynder at vågne op, og vil bryde ud af det man nu faktisk er en del af, og det går alså ikke, det kan man ikke, man kan ikke bare lige uden videre smide måske 20 år i skraldespanden.
Jeg tror ikke på at din mand ikke tænker på dig, han lyver for sig selv og for dig.
Lad være med at gro til af moss, ud og oplev verden, for livet er da' dejligt, og vi må jo ikke glemme at der altid skal 2 til, så det bliver spændende hvad fremtiden bringer,ny eller x manden hvem hved ?????
Gå ud og tag et bad
tag derefter en pæn kjole på
sæt dig så ind et pænt og hyggeligt sted
og mød så fremtiden med et smil.

God vind

vdr. din ex mand. lars.
hej.
du bør finde en anden der som du brænder for camping. det giver fornyet luft og liv.du må ikke holde op med at leve. der er andre campister hvor det er gået som med dig.
held og lykke.