Jeg skal aktiveres, hjælp!

Jeg skal aktiveres, hjælp! Arbejdsløs
Jeg er i anden ledighedsperiode og skal derfor aktiveres.
AF har uden varsel og uden begrundelse smidt mig ud til anden aktør.

Det er en af følgende:

-Hartmanns
-AS3 Employment
-ITA Group A/S
-JOBDK
-Job Vision
-JOBFOKUS A/S
-Lunn+
-LVU Konsortium
-Markmann a/s
-NetCom Kursus
-Nymann Messerschmidt Uddannelse & Udvikling A/S

Jeg er blevet smidt ud til den sidstnævnte, men kan selv vælge om det skal være en anden.
Er der nogle der ved hvem af de ovennævnte der er gode og hvem man bør undgå.

Jeg er på egen hånd blevet indkaldt til jobsamtale et sted. Bør jeg ikke holde kæft med det? Man hører jo af og til groteske historier om folk der er indkaldt til samtale til ordinære stillinger ved egen hjælp, hvorefter "Anden Aktør" bag om klientens ryg kontakter virksomheden og foreslår en løntilskudsstilling. Derved kan "Anden Aktør" score en bonus, da det nu er dem der vil have "skaffet" klienten et job, såfremt samtalen ender med ansættelse.

Men løntilskud æder af dagpengene og den arbejdsgiver man skal til samtale hos kan få oplysninger om en, bag ens ryg. Det er jo ærlig talt at pisse på den ledige som tilmed aktivt har gjort noget aktivt for at komme ud af arbejdsløshedsmoradset.

Altid bedst at være proaktiv Forvirret
Jeg skal ikke kunne sig fra eller til om de opremsede konsulenter du nævner.

Men det er altid bedst selv at skaffe job, for det viser initiativ (proaktivitet), hvor imod det at blive viciteret af AF eller lignende, viser passivitet.

Job der viciteres, og hvor arbejdsgiveren er initiativtager, har næppe høje tanker om sine medmennesker, men stor respekt for selv-startere, der søger uopfordret.

Og tiden er jo på jobsøgers marked!

God jobjagt

Prøv denne model Svend Aage
Hvorfor ikke tage et job som telemarketingsælger.
Der er masser af denne skags job, og de kræver hverken uddannelse eller forstand.

Når du har et sådant job, er dette springbrættet til hvad som helst, og kvæd dette job, er du et stærkere kort, end som arb.løs

Gør det selv Heimdalen
Hej
Jeg vil stærkt anbefale dig selv at tage hånd om situationen.
Hvis du skal aktiveres, kan du lige så godt gøre det selv.
En god og effektiv metode er at starte med at tilmelde dig et vikarbureau.
Det er nemt og hurtigt - de fleste bureauer har online tilmelding.

Jeg kender mange som har fået fast job efter en tid som vikarer.

Det vigtigste for dig er at komme ud at systemets klamme hånd og det vil give dig ro og selvtillid, selv at gøre det.

God arbejdslyst!

job vision ledig
er vist den bedste jeg kan anbefale...kender en der arbejder der og flere der har været der.
Messersmidt er noget elendigt juks ...har selv været der !

Tillykke! Attila
Nu har du chancen for at komme ud på arbejdsmarkedet og ikke leve på nas mere.

unødvendigt. Jesper langballe
F... Y..

anbefaler Hartmanns tidl. arbejdsløs
der har jeg fået langt den bedste behandling, det er efter min mening den langt mest professionelle aktør, den fungerer både som rekruteringsbureau og vikarbureau, med dem er du hurtigt i et job, som du føler dig tilfreds med. Det er nogle kompetente unge mennesker, der er konsulenter der.

Held og lykke med at komme i job!

Hartmanns silverfoxdk
der den af dem som bruger mindst tid, der er ikke så meget bøvl.
Hold idg langt fra AS3 Employment, det er kun jobsøgnings kursus hvor du skal skrive ansøgninger uopfordrede og er du rigtig heldig bliver du efter udstået tid hos AS3 beordret videre til A2B som er søsterselskab til AS3 og her er også 12 uger spild tid (fuld tid).
Den andre sucks generelt og er spildtid af rang.

silverfoxdk

husk på silverfoxdk
at du har selv lov til at finde en form for privat aktivering, som kommunen i de fleste tilfælde godkender.
Da jeg ikke ved hvad du laver eller har lavet kan jeg ikke foreslå dig nogle steder her og nu.


silverfoxdk

pas på ! paas
fortæl IKKE AF at du ska til jobsamtale, for så ka du ende som det skete for mig:

at arbejdsgiveren ikke ka huske dig, og når så AF får at vide fra arbejdsgiveren at du ikke har ringet/snakket med dem, får du karantæne

gør som mig; optag det på bånd

har jeg også også
ja de sucks..jeg har også været der

En fornuftig grund Anonym
Messersmidt er noget juks, fordi deres kurser er de billigst på markedet. Du kan ikke få kvalitet til diskountpriser på kursusmarkedet.

Det er hip som hap M35Kbh
Jeg stod i samme situation i december 2005. Se mit indlæg her om hvor jeg konstaterer at man ikke kan vælge privat aktør efter hvor gode de er til at skaffe en i arbejde.

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=2&conference=47&posting=453566

De private aktører gør ikke rigtig så meget for at få dig i arbejde. Faktisk har jeg ikke oplevet andet end højest lidt moralsk støtte. Det er nu ikke fordi de er onde, men de får ikke penge for at få dig i ordinært arbejde.

Ville ønske de gjorde noget mere for at matche arbejdsgivere og jobsøgende.

Andre operatører Nixfix
Hej der
Du kan nøjes med at fortælle, at du har kontakt til andre. Uden at fortælle hvem.
Yderligere kan jeg kun anbefale Hartmanns - har selv lige været i gang for dem.
- Kelly Services virker ganske troværdige.
Har også fået tilbud fra dem, som jeg sagde nej tak til.
- Og så er der Temp Team. Har ikke nået at få tilbud fra dem, men de virker også ganske seriøse.
M.h.t. Markmann - er de søde og rare, men den måde de søger at få indplaceret folk, virker ikke så "proff." på mig. De anvender Ribers stam database til at selektere ud fra. Virker som at anvende et haglgevær på en måleskive.
I alt fald - Glück auf

Ja det er Anonym
En katastrofe, at du ikke længer kan gå hjemme og nasse på det Danske samfund, der burde laves en lov der hedder 1 år og derefter nul penge, så tag et arbejde, Rengøring eller hvad

det er rigtigt labonita
Min mand blev i en alder af 57 år vikar gennem et vikarbureau, og allerede efter 1 uge blev han sendt ud som lagervikar,og efter 3 mdr blev han tilbudt fastansættelse. Han har nu været der i over 2 år, så det kan lade sig gøre at få job, selvom man er kommet op i årene.På hans arbejdsplads er der siden kommet flere vikarer, som også er blevet fastansat. Så der er muligheder, hvis man gerne vil arbejde.

Bare søg job! Rengøring f. eks. Holger Danske
Fatter simpelthen ikke anonyms dabatindlægs forfatter. Du rider med på den mangelfulde opfattelsesbølge af uvidenhed mht. arbejdsløses forhold til arbejdsmarkedet. Som jobkonsulent møder jeg alle samfundslag og på trods af visse vrangvillige kunder i min butik, er det ganske få, der ikke er interesserede i et job. Mine personlige henvendelser til velrennomerede firmaer løfter, til tider, sløret for hvad man forventer af kompetancer hos eventuelle nyansatte: omstillingsparathed(mød helst tidligere end forventet og arbejd over, når det forlanges), ungarbejder(med mindst 15-års erfaring fra lign. job) etc. Der stilles, ind imellem, ublu krav fra arbejdstageres side og er en medvirkende årsag til arbejdsløshedsproblemet. Det er ikke nemt at være ledig og det er ejheller opløftende at de ledige ofte bliver sat i bås som socialt skæve eksistenser. Den tankegang er passé forlængst!

Jeg siger tusind tak, undtagen... Arbejdsløs
lige til de par amøber der forurenede tråden kl. 12:01 og kl.14:23 med deres hadefulde og uvidende fordomme.

Jeg kan høre at flere anbefaler Hartmann's hvilket også er mit indtryk er den beste. Jeg har set og søgt på annoncer hvor Hartmann's har været hyret til at skaffe en medarbejder inden for mit fagområde.

At tage et ufaglært job uden for mit fagområde har jeg også overvejet. Dels står man altid bedre mht. jobsøgning og dels bliver man 'sindsyg' af bare at tulre rundt derhjemme på dagpenge.

Til de par stykker der fyrer den slidte bodega-kliché af med at 'man bare kan se at få fingeren ud og tage et avisomdelerjob istedet for bare at gå der og nasse den'.
Ja det kunne man selvfølgelig, men jeg har ikke gået fem år på universitetet for at dele aviser ud eller vaske trapper. Ikke at jeg er for fin til det, men jeg vil ærligt talt hellere koncentrere mig om at finde et ståsted på arbejdsmarkedet hvor jeg kan udnytte mine kvalifikationer lidt bedre. Omvendt vil jeg selvfølgelig heller ikke gå i årevis uden job, så må jeg jo tage disse jobs, hvis det er det samfundet vil bruge min uddannelse til.

messerschmidt juks ledig
...til slut deklarerede læreren at hun er lesbisk og om nogle af os var med på et forhold. På det tidspunkt var alle på nær 4 sygemeldte især mændene.
det foregik på 3Fs lokaler og vi sad i receptionen og spiste ;-( og ikke en af fagforeningens medarbejdere sagde noget.
Vi klagede til AF og de mente også det var for dårligt, men AF bruger stadig messerschmidt...ØV

Har du gået Anonym
5 år på universitetet for at få bistand, arbejd og betal så andre kan få en uddanelse, da min hustru kom til landet for 10 år siden, var der ikke noget der hed jeg har en høj uddanelse, jeg er geograf, hvorfor skal jeg rense lokummer.

Ja hvorfor for at være en del af det Danske samfund og ikke en nasserøv, hun havde jobbet i 1 år og fik et bedre og igen et bedre og i dag et godt betalt job og hvad så hun havde lortejob i 6 år, men har betalt til nasserøve som dig, som siger JEG ER FOR FIN: fuck dig din lede Nasserøv

Godt svar silverfoxdk
Bare rolig med den indstilling skal du nok få held af at komme igang muligvis ikke med ønske jobbet, men brug det job du får som springbrædt.

Held og lykke fremover

silverfoxdk

jappe jappe jap! silverfoxdk
i guder hvor er det patetisk at læse, tror du helt ærligt selv på at der er nogle som gider at være på KHJ hvis de kan få et job som falder i deres rammer/uddannelse?

silverfoxdk

klaphat! silverfoxdk
tror du at efter et år forsvinder ens udgifter eller bliver mindre?.
Tænk dig om før du lukker sådan en gang mundlort ud.
Der er ikke meget arbejde til uudannede og heller ikke møj til udannede hvis man ikke har de rette uddannelse.
Men den du her fyre af er en gang lommefilisofi som har floret i en del år og som man ikke kan bruge til en skid.


silverfoxdk

Jeg har ondt af hende Arbejdsløs
ikke fordi hun har renset lokummer, man fordi hun er tvangsindlagt til at bo sammen med en bætønde som dig.

Tak for de opmundtrende ord Arbejdsløs
Det er altid rart når der er nogle der forstår den situation man står i. Det kan i længden blive lidt anstrengende at skulle forsvare sig over for folk som den anonyme bodegagænger lige ovenfor :)

Jeg orker ikke altid at komme med en længere udredning overfor den type mennesker.
-De VIL ikke forstå
-De KAN ikke forstå
Men alligevel ved de meget bedre en os der står i suppedasen hvordan tingene hænger sammen.

Ham ovenover siger f.eks. at der ikke var noget der hed understøttelse for 10 år siden hvor hans kone kom til landet, hvorfor hun måtte rense toiletter. Altså ingen understøttelse i 1996...yeah right! Det er vist sådan en historie der er blevet bedre for hver gang den er blevet fortalt nede på den lokale.

nej. Enoch
"Ham ovenover siger f.eks. at der ikke var noget der hed understøttelse for 10 år siden hvor hans kone kom til landet, hvorfor hun måtte rense toiletter. Altså ingen understøttelse i 1996...yeah right! Det er vist sådan en historie der er blevet bedre for hver gang den er blevet fortalt nede på den lokale".
Citat slut.

Nej, det er ikke rigtigt hvad du skriver. Dersom du har gået på universitetet i 5 år bør du nok ha` lidt af dine skolepenge tilbage.

Dersom du "læsere" hvad manden skriver, skriver han, at "konen kom til Danmark for 10 år siden og at der ikke var noget der hed understøtelse dengang".

Kan du ikke forstå hvad hen skriver?

Han skriver, at for "hende" var der ikke noget der hed understøttelse dengang for 10 år siden.

OK?

Enoch

Nogle burde havde Anonym
Skolepenge tilbage, der står intet om bistand eller understøttelse.
Men hvis i læser er der skrevet at der var intet der hed at jeg har høj uddanelse, for om du er geograf eller kemiker eller hvad, er man Arbejdsløs må man tage det der kan fåes og det er uanset om det er med at rense lokummer.
Så kan man søge andet arbejde mens man har lortejobbet.

Det er det Debatøren skriver, jeg har ikke gået på universitet i 5 år for at tage et lortejob.

Det er der sku ikke noget der hedder og det var det samme for min kone, ud og gøre rent, så kunne hun søge andet job imens

OK. Enoch
Ja, du har da ret i det. Så det er godt du selv ved hvad du skriver.

Ja, der kan let komme misforståelser iblandt. Jeg er fuldstændig enig med dig.

Jeg synes også det var godt gået, at hun kunne starte med et dårligt job og så "vokse".

Håber det går godt for jer begge.

Venlig hilsen

Enoch

Tak skal du Anonym
Havde:
jo det går rigtig godt, har selv måtte tage et rigtig lortejob, da jeg boede på Lolland i 1988, var nød til at stå op kl 2 om natten og køre 80 km for at gøre rent på gedser færgen, ikke særligt dejligt, når folk havde overbrækket det hele grundet søsyge.
Men hvad det var et job til jeg fandt andet og min hustru har omkring 10 år på universitet, hun er uddannet geograf og korttegner og da hun kom til landet, sagde hun at hun ville sku ikke gøre rent for hun havde høj uddanelse.
Men i dag er hun glad for at jeg tvang hende ud på arbejdsmarket, hun har lært de sande værdier og er glad for at bidrage til samfundet

du vil silverfoxdk
uunværgeligt støde ind i den type som du her omtaler, uanset havd uddannelse du har som hopper på den gamle melodi og at alle arbejdsløse er ugidelige folk som kun vil ligge på røven og have penge ind af døren uden at fortage sig noget, KHJM er *nasse prinser,øl drikkende og hash rygende individer som bare skal jages i arbejde der ikke er der*
Men se sådan på det at med det antal job som forsvinder til udlandet hver dag, fabrikker som bliver nedlagt er det jo kun et spørgsmål om tid for de selv lander i kø'en af arbejdsløse, så vil jeg godt høre dem brøle op.
Den type kan man sgu da kun have medlidenhed med og håbe at de en dag selv er *i køen* og får åbnet øjnene om hvad det egentlig er som foregår.


silverfoxdk

Uha da Anonym nr. 2000
Pas på du ikke får et job... det vil da være skrækkeligt at yde sin del til samfundet!

køen? Hvilken kø? Enoch
Nej, silverfoxdk,

Desværre vil man møde folk som dig, der ikke kan se havet for bare vand.

Enoch

Det er rigtigt................. Enoch
Det er rigtigt hvad anonym skriver. Det er jer andre der har en forkert holdning.

Enoch

Godt råd Josephine
Jeg ville ikke vælge AS3/Employment.

mu gør du dig silverfoxdk
sgu da dummere end du er! skriver du bare for at skrive?
se regeringens egne tal
107.000 arbejdsledig
90.000 aktivering
40.000 abejdsledige ikke tilmeldte
---------------------
237.000 ialt
---------------------

kom igen men hvaffor'en kø


silverfoxdk

åhh herre jemini silverfoxdk
det var lige vand på den forfaldne mølle du hopper rundt i


silverfoxdk

Sludder og vrøvl Bodo
din anden aktør får da en bonus når du kommer i ordinær beskæftigelse

Kan helt og aldeles Bodo
tilslutte mig det du skriver. Jeg har mødt mange ledige i mit job, som har skrevet mere end 200 ansøgninger- både på ledige stillinger og uopfordret. Mange gange bliver de mødt med en larmende tavshed fra arbejdsgivernes side- helt og aldeles uanstændigt,synes jeg altså. Jeg synes det er rigtig fedt- selvom det er mit arbejde der kommer til at lide under den lavere ledighed- at arbejdsmarkedet er blevet til sælgers marked. Alt for mange arbejdsgivere har alt for længe behandlet de ledige værre end det skidt de trådte på.- Og helt ærlig jeg kan ikke have ondt af dem der ikke kan skaffe den fornødne arbejdskraft, for underligt nok så har de arbejdsgivere der aflønner deres personale ordentligt og i det hele taget sørger for gode arbejdsforhold aldrig de problemer.