Jeg snorker:-(

Jeg snorker:-( Snorkedyr
Jeg er ved at være desperat,så håber der er en herinde der har de vise sten.......
Jeg snorker helt vildt,faktisk så meget at jeg er ved at miste kvinden i mit liv pga. det
Jeg har prøvet diverse næse og mund spray. været hos lægen som siger der ikke er noget galt. Købt en speciel hovepude.Droppet rødvin om aftenen,ja syntes jeg har prøvet alt,hvad jeg har læst mig frem til. Nu prøver jeg herinde ihåb om at der er en eller flere,der har været i samme situation som mig.
Håber på nogle seriøse svar?

snorker Konen til en
Hej

Jeg er gift med en snorker,som også har prøvet diverse spray osv.
Han er/var lettere overvægtig og begyndte for et par md. siden at løbetræne regelmæssigt ca. 3 gange om ugen af 45 min.
I takt med at hans kondition bliver bedre og at han også har tabt nogle kilo - ja så er hans snorken også blevet mindre.
Hvis du er overvægtig og inaktiv kunne du prøve at starte der.

Held og lykke

Vægttab kan hjælpe Anonym
og man kan også blive opereret for det. Man fjerner lidt af "slaskehuden" omkring drøblen, da det er den der er årsagen til snorkeriet. Men det er vist et større indgreb der kræver et par ugers sygemelding.

Hvis man sover på ryggen snorker man også mere end hvis man sover på siden.

Det kender jeg godt .... johnsommer
Kære snorkedyr

Jeg kender godt (alt for godt) til din situation, da jeg selv har været nødsaget til at have eget soveværelse i 10 år (!!!!) på grund af en sart kone. (Nej, hun var ikke sart, kunne bare ikke falde i søvn når jeg snorkede så meget)

Men før vi kan hjælpe skal vi lige have lidt mere at vide, herunder...:

Din alder
Din vægt
Dyrker du motion ?
Ryger du ?
Drikker du (meget) ?

For du må selv komme frem til nogle erkendelser, ligesom jeg selv har gjort det.

Jeg er 48, Jeg vejer for meget, har det sidste år tabt 13 kg. men skal tabe mig endnu 15-18 kg. Det at veje for meget kan blokere for luftvejene og SÅ snorker man.

Jeg har droppet alkohol og vin og øl (næsten) jeg drikker IKKE om aftenen, kun i week-enden deler vi en flaske vin når vi hygger os (min nye kæreste og jeg).

Alkohol, vin og øl om aftenen inden du skal sove er det samme som HØJLYDT snorken.

Rygning betyder at der er dobbelt så stor risiko for at snorke.

Fortæl noget mere om dig selv, så skal vi nok "lytte"

Hilsen

John

Snooooorrrrrrkkk Øffemand
Gå til din læge og bed om en henvisning til Næstved Sygehus Øre-næse og hals afdeling med henblik på en snorkeoperation, de er skrappe i
lige netop dette problem der. Alternativt privathospital...Det gør ondt de første efter, men det er til at leve med. En sidegevinst kan være vægttab, da det kan være lidt svært at spise og at der er begrænsninger i hvad du må spise, på grund af såret i halsen og ophelingsprocessen...

Måske en hjækp? Ukendt
En af mine venner sagde engang "lidt i spøg" til en snorkende!! kammerat at hvis han ikke snart holdt op, ville han putte en tennis bold ned i en sok og så tage en snor og binde den fast på hans ryg. for så ville han jo kun ligge på siden og problemtet løst (måske)

Snorkeri Jessebel
Jeg arb. tilfældigvis på en Søvnklinik, hvor en stor del af vores patienter er henvist hertil pga. snorken!

Der kan være mange årsager og behandlingsmuligheder til din snorken.

1) Overvægt (ikke et "must" for snorken), men er det tilfældet, kan det at tabe sig være en løsning.

2) Snorken kan medføre søvnapnø, som er vejrtrækningsstop under søvn og som på sigt giver en afbrudt nattesøvn, som igen gør, at man kan være kronisk træt i dagtimerne også.

3) Et simpelt råd er: Sy en tennisbold ind i en lomme i ryggen på en t-shirt (som du sover med) eller pyjamas. De fleste snorker nemlig kun når de ligger på ryggen, og tennisbolden gør, at man automatisk vender sig, fordi den er ubehagelig.

4) Gå til egen læge og bed om, at få en henvisning til en Søvnklinik for at få udredt hvor udbredt din snorken er og om du evt. lider af søvnapnø.

Behandlingsmulighederne kan være centralstimulerende medicin, en CPAP-behandling (en maske der monteres over næse/mund om natten og som forsyner én med ilt).

Tænk over det og find så den løsning du umiddelbart hælder mest til.

Held og lykke

sover på ryggen ikke godt at vide
lige et spm de flest der snorker sover på ryggen.
det virker lidt som om nogle mennesker altid ender med at sove på ryggen og begynder at snorke uanset om de bevidst lage sig på siden. er der nogen egentlig forklaring på dette?

prøv blakkie
at sy en tennisbold fast på ryggen af natskjorten.... Så kan man da i det mindste ikke ligge på ryggen.....!! en mulighed

Kender det godt Snorketræet
Jeg er snorkernes ukronede konge, ved hvad jeg taler om. Jeg har drevet flere kærester til vanvid med denne syssel. Min kone de sidste 13 år er for ca 4 år siden, fordufter fra soveværelset. Nu klager sønnen på 5 år også. Noboen, der er indehaver af en gammel BSA med kickstart, får skældt ud af sin kone, fordi hun tror han går ned og starter dyret midt om natten. Hun er nu blevet opmærksom på, at jeg her om sommeren sover for åbent vindue. Joo, jeg er skam en hardcore-snorker, der snorker selvom jeg ikke er kraftig overvægtig, vel kun 2-5 kg, jeg tager ikke medicin og drikker bestemt kun ved festlige lejligheder, og yderst sjældent plakatfuld. Så de punkter med forskellige grunde kan jeg tilbagevise. De passer ikke på mig. Til gengæld mestrer jeg snorkningens ædle kunst liggende på ryg, mave, venstre og højre side. Stik lige den. Endnu har jeg ikke stået på hovedet for, at se om jeg også kan der, men det skal da afprøves en nat. Jeg sover pragtfuldt og kun uoverstigelige problemer med enten børnene, ansatte eller firmaets økonomi holder mig vågen. Løsningen har jeg ikke, og det hjælper dig jo ikke, at sige du ikke er den eneste. Håber du løser dit problem, jeg lever ok med mit.

læg på venstre side Anonym
det hjælper. og det er ikke en joke..
jeg har nemlig også nogle gange problemer med snorken men så skal man bare ligge sig på nyren som ligger i venstre side af kroppen og det hjælper

SNorker selv ekstremt også en snorker !!!!!
Jeg har lige været til læge med det...og det eneste han mente man kunne gøre vare at skrive en op til snorke ambulatoriet i Vejle - men han sagde at der var op til et års ventetid, kan det passe ? de tjekker dine søvnvaner med en maskine og hva så ? Jeg har lige haft en som skred pga min snorken, hun kunne ikke klare at hun ikke kunne sove tæt op ad mig, desuden mødte hun kl 4-5 på arbejde, så hendes søvn var vigtig !!!!
HJÆLP !!! Hvornår kommer der en kur mod snorken !!

Prøv med Asonor mod snorken Jesper B
Jeg har snorket siden jeg var 28 år og det har været umuligt for min kone og mig at sove i samme soveværelse. Min snorken fik hende til at vågne flere gange om natten og vores sex og samliv hang i laser. For et par år siden fik jeg anbefalet et produkt som hedder Asonor næsedråber og siden jeg begyndte at tage disse næse dråber mod snorken er jeg stoppet med at snorke. Det var helt vildt. Fra den ene dag til den anden stoppede jeg med at snorke og udover at vores samliv fik en opblomstring oplevede jeg også et meget bedre fysisk velvære. Mere frisk om dagen, mindre hovedpine og mindre stress. Jeg har talt med min læge om dette og han siger at det ikke er unormalt at der er en række alvorlige følgevirkninger ved at snorke som f.eks. hjerte/kar sygdomme, hovedpine og stress. Jeg bor i Spanien men køber ofte 8 til 10 fl. Asonor næsedråber på Apoteket når jeg er hjemme i Danmark. Der findes masser af information om produktet på nettet. Bare prøv at søg på Asonor eller snorken. Jeg tror også at det er testet på rigshospitalet.
Mvh
Jesper
Malaga

Snorkeskinne Søren L
Jeg er blevet rigtig glad for en snorkeskinne der hedder "snorban". Du kan finde den på nettet...

Mvh. Ex snorker

Tak Jesper. min mand har prøvet Asonor mod snorken og du har ret, det virker Connie
Hej Jesper
Tak for din glimrende beskrivelse. Vi har prøvet anti snorke midlet som du foreslog og ja, det virker faktisk. Nu er han stoppet med at snorke.

Connie

ligge på nyren? wannabe
"man bare ligge sig på nyren som ligger i venstre side af kroppen og det hjælper"

man har da to nyrer? mener du muligvis milten?

alt er relativt Muchosnorko
Jeg vil sige at du måske skal lade hende gå. Min kæreste gennem 6 år brokker sig også ustandseligt over at jeg snorker. Det er rigtigt at jeg til tider snorker, men nu er jeg jo en der f.eks. har aftjent min værnepligt med 11 andre svedige ulækre snorkende og endda højlydt drømmende bæster, der bare brøler ud i natten og jeg kom snildt og nemt igennem det nemlig ved at SOVE.. Problemet, venner, ligger ikke i jeres snorken, men i jeres kærester! Jeg er ked af at sige det, men min kæreste brokker sig over selv de mindste ting og hvis I lægger mærke til det så er det generelt kvinder der brokker sig over alt muligt. Det vil for mange kvinder være frastødende at høre, men efter min mening er nogle af dem fuldstændig afsporet og de kan slet ikke acceptere noget som helst. Min kæreste har muligvis bedre sanser end samtlige pattedyr og insekter tilsammen! Hun hører og føler ganske enkelt alt jeg og andre fortager os i huset.. Det ødelægger klart vores forhold, men jeg er nu ikke helt sikker på hvem der står for skyld ?! Jeg er ikke ude på at fornærme kvinder, men jeg er nu også nødt til at sige sandheden i hvert fald som den ser ud for mig :)


MHV,


Ham der kan acceptere næsten alt :)

Prøv dette Fresia
Hej Snorkedyr
Jeg forstår dig meget godt.
Jeg har lige været inde på hjemme siden : www.snorban.dk
Min mand snorker også,så jeg har besluttet at betille snorban til ham. Hvis det ikke hjælper kan du returnere det inden for 30 dage og få pengene tilbage ,så det kan betale sig at prøve det,hvem ved måske hjælper dét netop dig ;-)