Jeg tænder ikke på kvinder

Jeg tænder ikke på kvinder en fyr
Hej med jer

Først vil jeg lige sige at jeg er en fyr som tro at har et problem "JEG TÆNDER IKKE PÅ KVINDER" dette skal ikke misforståes for jeg synes at kvinder er skynde og super dejlige man jeg tænder bare ikke på dem.

Selvom jeg har besøg af en kæreste, en veninde eller hvem der nu kommer forbi, så tænder jeg stedvæk ikke på dem, og ang. sex så har jeg det sådan- hmm sex, nu, ok.

Jeg vil høre om nogen har gode forslag om hvordan jeg løser mit lille problem, hvis det er et problem og er der andre der har det lige sådan


hmmm århus pigen
hey "en fyr"
nu ved jeg jo selvf. ikk hvor gammel du er og alt det der... MEN hvis du ikk tænder på kvinder, tænder du så på mænd???
hvilket der ikk er noget galt i...
men tænder du ikk på mænd, jaa så ved jeg snart ikk...
hvis du ikk tænder på kvinder/tøser, hvordan kan du så fuldføre samleje med en kvinde/tøs??
hvad tænker du når du får rejsning på??
for er det ikk hendes krop osv osv du tænker på. jaaa...så vil jeg gerne vide hvad det er...

hilsen århus pigen

hvad kan der være galt en fyr
jeg er 28. hvad mener du med alt det der? nej jeg tænder ikke på mænd, jeg er helt til kvinder.
det er sku et godt spørgsmål man som jeg har skrevet så tager jeg det som en selvfølgelig og siger ikke nej til en god omgang, man på den anden side så kunne hun ligeså godt drikke kaffe med mig-det føles lige sådan.
tænker på andre eller ser en film i forvejen og har altid syntes at kvinder har nogen flotte former og plejer også at suge det hele til mig, man bagefter er det sådan at jeg bliver meget kynisk over for hende mens hun ligger der og gerne vil nuse lidt
hvordan kan jeg komme til at tænde på en kvinde og elske hende ?
nu har jeg haft et forhold i godt halv år og som mange mænd nok ved så er kvinder ikke dumme (selvom de godt kan lade som om) det jeg prøver på at sige det er at hun har næsten fundet ud af det, tror selvfølgeligt at der er noget galt med hende, jeg har det også meget svært med at snakke med hende om det for jeg ved at det vil gøre hende meget ked og det er jo ikke mening.
håber virkeligt at der e r nogen der kan hjælpe eller kommer med nogle forslag


Jeg tror Nancy
Jeg tror altså at du er homoseksuel.... Det er da ikke noget problem..

tjaa en fyr
det har jeg faktisk tænkt rigtig meget på, man nej det er jeg ikke og hvis jeg var så vil jeg tage det med rejst pande
jeg tror mere på at mit lille problem kan skyldes mine tidligere forhold har oplevet lidt af hvert også noget som jeg ikke vil byde min værste fjene
Jeg ved at hvis det fortsætter med at jeg har det sådan som jeg har det så kan jeg nok godt kigge mig efter en anden dame for jeg tror ikke at min kæreste kan holde det ud særligt længe mere, man ok nu når jeg tænker på det igen, så kunne det være at jeg skulle tage og sparke mig selv i røven og prøve at fortælle hende sandheden som den er-hun må da forstå?


Jeg tror ikke. Gavtyv
Hej. :)

Jeg tror nu heller ikke på at du er "homoseksuel".

Jeg tror mere at det er fordi du endnu ikke har mødt den rigtige pige, altså været rigtigt forelsket, og at I så sammen, har givet hinanden nogle skønne seksuelle oplevelser.

Dem du kendt, har nok mere været i form af meget nære veninder, uden at du har haft den helt store kærlighed til dem.

Du skriver forresten også noget om dårlige oplevelser, det kan selvfølgelig også være grunden.

Mvh. Gavtyven

så er forbi en fyr
hvorfor har kvinder så nemt ved at misforstå det hele, de vil have at man skal komme til dem og fortælle dem det hele, men når man til dem for ikke at sige at man åbner sig helt op for dem så bliver de bare pisse sur og går sin vej?

I dag har jeg taget mig sammen til at fortælle hende sandheden, har lavet rigtig god man med lys, rødvin og det hele, efter vi var færdige med at spise og ryde af bordet sagde jeg til hende at der var noget jeg gerne ville snakke med hende om, det var ikke helt nemt man jeg tog mig sammen og forklaret hende tingene stille og roligt som de var og prøvet virkeligt få hende til at forstå og sagde hele tiden til hende at hvis der var noget hun ikke forstod så skulle hun bare sige til-det gjorde hun også en i mellem.
da jeg var førdig med at forklar hende tingene kunne jeg godt se at hun var meget ked, man ikke noget hun ville snakke om, pludseligt rejste hun sig op tog sit tøj på og smækket døren udefra.
så nu skal jeg sove alene i nat
God nat Danmark hvor an I er

ps. er der nogen der har en løsning eller ved hvordan jeg slipper af med mit lille problem, for jeg vil helst ikke have at historien skal gentage sig igenSøg profesionel hjælp... Sjællands Knægten
Det lyder somom du har haft en hård nat og jeg føler med dig...
Du skriver at du har haft tidligere oplevelser som du ikke kommer nærmere ind på...
Jeg har meget svært ved at se hvad der skulle være galt, om det er dine oplevelser, at du ikke har fundet den rette endnu...eller at du måske bare er lidt fucked up i hovedet ;-)...
Men mit råd er; Søg profesionel hjælp!!!
Sammen med din kæreste/exkæreste om muligt..ellers bare alene...det er svært at grave dybt i følelser over nettet som her og det lyder somom du godt kunne bruge en forårsrengøring...
Håber du vil tage mit råd...

MVH Sjællands Knægten