jeg tænder på at blive domineret

jeg tænder på at blive domineret iceman
jeg er en fyr fra kbh der et par gange har prøvet at blive domineret af en kvinde og det tænder mig helt vildt men hvor finder man sådan en kvinde,der er ike nogen af dem jeg har været sammen med før der der har tændt på det
hvis der er nogen der kan hjælpe mig så ville jeg være glad

Der er mange muligheder Mrs_Sand
hejza..
Jeg forstår godt du tænder på dominans, det tror jeg faktisk der er mange der gør i virkeligheden, sex handler jo også meget om at andre har kontrollen, og kan få en til at føle forskellige ting på kroppen. Og mange elsker at overskride grænser. Jeg tænder da også på dominans, jeg vil jo bare gerne have at det er manden der er den dominerene part. Men der findes mange hjemmesider, og chat steder hvor man kan finde andre som tænder på det samme, der bliver også holdt fester for folk som er til lidt sm, der er kontakt annoncer hvor man kan lede efter en der tænder på det samme!! osv. der er mange mulighede.. Og eller syntes jeg bare du skal være ærlig og åben omkring det, med evt nye partner, fordi alle kan jo være lidt generte på det område i starten, men hvis i leger lidt med det, tror jeg de fleste ville syntes at det var meget sjovt, og ikke mindst vildt frækt.. Bare forklar det stille og roligt efter lidt tid..

Held og lykke

KH Mrs_Sand..

Det sorte univers Anonym
Velkommen i det sorte univers. Hvis du vil lege den her leg som den part der bliver dominineret så gør op med dig selv hvor langt du vil gå hvad er dine grænser Hvad kan du godt lide og hvad bryder du dig aldeles ikke om. Smut så lige en tur ind på scor og opret en annonce og så kan du jo samtidig kikke lidt på hvad de andre skriver Du må være forberedt på at hvis du søger en dominerende kvinde (Frue) vil det tage tid og du er måske også nødt til at søge ved de forskellige men hvis det lykkes kan jeg næsten garantere dig for en drøngod oplevelse.
Hilsen en som har prøvet det