Jeg "tænder" på de unge piger!

Jeg "tænder" på de unge piger! Nulle Nørrebro
Jeg er en flot, høj fyr på 35 år, studerende men med flere uddannelser bag mig. Jeg synes selv jeg fungere fornuftigt socialt og er ikke "afvigende" på noget område,,,,måske på nær et!!
Jeg befinder mig faktisk bedst i unge pigers selvskab når det skal være. Alder for mig har altid været et relativt begreb og mine venner spænder også fra 22 - 50, og mine sexuelle partnere har fra tidernes morgen været mellem 17 - 43, hvilke ikke er andet end tilfældigheder.
Med opmærksom på risikoen for at bringe "ældre" piger's pis LIDT i kog om jeg så må sige, så finder jeg mange dem jeg har stødt ind i, kedelige og sat i deres opfattelse af livet!
Det er måske det der gør jeg føler mig ung og åben for alt nyt i livet der kunne vedrøre mig!?
Jeg vælger ikke bevist min omgangskreds men i kraft af det jeg har lavet de sidste år har jeg mødt mange piger i 20'erne. De er sku bare dejlige ligetil og selvom vi ikke har de samme referancer i livet kan jeg sku stadig lære!!
Jeg befinder mig bedst med piger der er 10 år yngre og derfor!!
Mit indlæg har ingen spørgsmålstegn men det kunne være fedt at høre andre's mening!!
Til alle piger! En kæmpe krammer til jer,, I er bare dejlige....*S
Knus


Jeg forstår dig sq. Løberen
Jeg er en mand på omkring de 30, og må give dig ret. Jeg tænder også på de yngre af min omgangskreds.
jeg har i øjeblikket et forhold med en dejlig pige, og elsker hende højt, så for mig er det sq et problem. Der er en del af pigerne i min omgangskreds jeg nemt kunne "score" hvis det var det. Jeg vil ikke være min kæreste utro, og holder mig derfor i skindet, men er dog blevet direkte konfronteret med en af pigerne (hun er 20). hvad faen siger man i sådan en situation?

Pyyyha.... Lady
...hvilken lettelse! Da jeg så overskriften, troede jeg sgu lige at det var en pædofil stodder, men det var det så heldigvis ikk :-)
Der er vel sådan set ikke noget galt i at du tænder på de yngre kvinder. Men jeg må sige at jeg så slet ikke er enig i din opfattelse. Jeg er selv 26 og studerende og jeg føler mig slet ikke "sat" på nogen måder. Men jeg kan nævne op til flere af mine medstuderende, som er meget yngre end mig, som er meget sat og ensporet i deres livsindstilling. Til gengæld opfatter jeg flere af mine ældre medstuderende som mere åbne og udfarende og extreme livsnydere. Så alt i alt bunder det vel meget i, hvordan man opfatter dét at være "sat" og hvilken fase man er i sit liv. Jeg mener, du er studerende i en alder af 35 og som du selv siger - med flere uddannelser bag dig. Så kan man vel gå ud fra, at du har været i studie miljøet i temmelig mange år efterhånden?
Jeg er selv færdig næste år, og kan sagtens blive "skræmt" over at skulle forlade det her niljø og skulle ud og være "voksen" med alt hvad dertil hører. Havde jeg økonomien til det, ville jeg blive ved et par år endnu!
Med fare for at "pisse DIG af" så kan jeg huske flere af mine mandlige venner, som foretrak yngre piger ene og alene af den grund, at de havde det bedst i selskab med dem, da de havde en respekt for den ældre erfarne fyr og nærmest så op til dem. En af mine venner udtalte ligefrem, at så kunne han forme dem som han ville! Det var jo tydeligt at fyren ikke tålte modspil fra en mere erfaren kvinde. Men det pisser dig selvfølgelig ikke af, hvis du ikke føler dig ramt af denne udtalelse :-)
Tror du ikke bare det har noget af gøre med det miljø du befinder dig i? Du er stadig studerende og i udvikling, og så fungerer du nok bare ikke med en kvinde, som føler at hun har sluttet sin udvikling på dét område og har lyst til at satse på andre ting nu?
Og så slutter du af med at skrive at du befinder dig bedst med piger der er 10 år yngre - det er jo altså ikk galt når alderen er 25/35. Den ville være helt gal i mine øjne hvis det f.eks var 15/30!
Bare min mening....


ja unge piger er bare lækrere alm fyr
Du har sku ret. Unge piger har som regel bare en bedre krop. Faste bryster og en lille numse....mmmm. Men de mangler tit erfaring, men det kan man jo så gi dem :)

Helt enig Lady.... Nulle Nørrebro
Allerførst vil jeg sige at du har ret i at jeg ikke ændre min puls når du siger at evnt grund kunne være at "man kan forme dem som man vil" = et lavere selvværd,, er min overbevisning! Men når det er sagt så er ens egne sande erkendelser er det første større skridt på vejen frem og derfor kunne en person der ser op til en,, et menneske der lytter fordi man er ældre med mere livs erfaring,, osv osv,, jo sagtens booste ego i "positiv" retning men jeg oplever ikke det er det primære, eller 2., 3. pladsen for at være oprigtig! Jeg føler en måske en glæde og en sult på livet hos ungre som jeg bliver mindet om når jeg løber ind i dem og gør at jeg ikke føler mig som en 35 årig inden i!!(??) Ang. erhvervs-historien hedder den værktøjsmager i 12 år!, 3 forskellige steder!,,,Ind imellem..- maskinist, husrenovering, arbejdet som Pedel/almuligmand i et ejendomsselskab!! Læser akupunktur nu og har gjort det i 2,5 år inkluderende anatomi, fysiologi samt patologi- Vestligt og kinesisk.
Jeg har sku gået fra Yin til Yang om jeg så må sige...*S og det har været en tur økonomisk eventur til røvtur så at sige, for det er fandeme dyrt at "miste" sin indkomst og skulle finde 20.000,- kr ekstra om året men det er det hele værd.. Mht dine "satte" medstuderende, oplever jeg nogle gange et "intellektuelt" livssyn men en farlig masse fine fremmedord og meninger om det meste. Jeg tror!, uden at vide noget som helst,, skyldes en usikkerhed og en manglende tro på sig selv dybest set!? Det er jo det man finder hos ældre eller rettere sagt mennesker med flere læreprocesser i bagspejlet. Lige pludselig finder man ud af at livet er IKKE skabt til lidelse og man har hver sin sandhed og hjerte at følge.
Men tro mig lady,, der findes sku også mange 40 årige, fucked up og fustreret!!..
Psst.... Lady kom med dit øre,, ( en anden årsag til min situation 35 år efter kunne også være jeg genetisk set ER en drengerøv!??) Jeg er i hvert tilfælde åben for muligheden som så meget andet!!
Knus Nulle


Helt enig Nulle... Lady
Ok Nulle, jeg tror du har fuldstændig ret. Nu har du begravet de fleste af mine standpunkter og redegjort for grundene dertil, så mon vi ikke bare skal holde fast i din egen konklusion om, at du simpelthen bare er en drengerøv, der nyder at suge ungdommen ud af de yngre :-)
Hvis det tilgengæld har noget at gøre med nedenstående kommentar (peger lige ned på Alm fyrs indlæg), så er det tilgengæld en helt anden snak...vil jeg mene!

En knus'er retur

Hmm... Nulle Nørrebro
Helt ærligt!..En del af det at være blandt yngre er jo også det sex der er i luften. Med det mener jeg udstrålingen og energien, men som jeg hverken undgår (af gode grunde) eller plejer.
Alm fyr HAR da ret i at mange af dem har en god røv og gode bryster, et dejligt ansigt og
jeg kunne da aldrig drømme om at sige nej til en ung pige jeg var fysisk tiltrukket af hvis omstændigheder var i orden..... Hell no..;-)
Skulle pige været sammen med mig pga. min alder og søger noget anderledes end det hun er vant til... fred være med det!!
Men for at komme vende tilbage til start så ER det IKKE to baller af samme (gode) røv!!..
Nuller Nørrebro,,Tilbage til studiet.
Ciao

Ikke sært du afviger!!! soulmate
35 år gammel og stadig under uddannelse!!!!!tror du ikke du skulle komme igang med bidrage lidt aktivt til samfundet.Utroligt at man kan nasse så længe.
Men tilbage til dit *store* problem unge piger...
når du nu begynder at arbejde, så møder du helt naturligt piger på din egen alder. Det siger sig selv at hvis man går i skole så møder man kun skolepiger.

SÅ BEGYND AT YDE NOGET TIL DET SAMFUND DER HAR PUMPET DIG OP MED MIDLER I HOVED OG RØV.

Soulmate... Nulle
Skæg signatur til en som dig!?..
Du virker både som en der kan læse og skrive!!??
Måske skulle du bestræbe dig på at LÆSE det hele færdig med det mener alt det jeg har skrevet og tænke på hvorfor du er så træt af at arbejde for du udstråler VIRKELIG arbejdslede!!!
Se dig selv i spejlet og erkend,, jo mere du flejner ud over sådan en udtagelse jo tættere.... du kender jo dybest set godt svaret!!..
Hilsen en livsnyder..Aha... Lady
Nåååååh...er det bare dét det drejer sig om Nulle. Jamen good luck fremover i de sexede, energiske, strammes selskab :-)

Ahaa nej... Nulle Nørrebro
Jeg regnede med du forstod med at være åben for en anden sandhed!! Det er IKKE to baller af samme røv = har intet at gøre med den faktuelle situation!
Og så en god Weekend Lady...;-)
*SS


que? Lady
Jeg forstår...tror jeg nok. Altså Nulle, du har en spøjs måde at formulere dig på ;)
Hvad laver jeg her....jeg har travlt!

Keep up the good times Nulle

Ja helt ærlig! Nulle
Har du ikke et arbejde du skal passe.....*GG*
Nå pause slut, jeg må læse videre i mine (skide) dejlige bøger...
Tilbage til bordet...;-)
nulle

Du er genkendt.!!!! Soulmate
Hæhæ....jeg elsker at sidde på mit velbetalte job og rakke ned på Autonome/jordens rødder/perker tilhængere som dig.
I duer ikke til noget som helst, men det bliver bedre når Pia K.--(guru guru)(bølge) får skovlen under dig og alle de andre perkere.
Hank op i dig selv og find et arbejde hurtigst muligt.....slemme

Solen skinner Nulle N..
Og jeg nyder mine pauser fra mine bøger på cafe'er og i det gode vejr!! Og det er lidt af din kage jeg snupper... helt gratis og Tak for det!..*G
Så jeg er da glad for at høre du har det godt med dit velbetalte job på din lille pind, for jeg har det også Rigtigt godt hvor jeg er!!!!!...:-)
Du har ret i jeg spilder ikke min tid med at gå og være en bitter bæ bag et skrivebord eller hvor du sidder og visner, men kan lide mennesker med positivt livssyn (pga den situation de selv har sat sig i)!
Og ikke "sprøjtede Aldi-frugter" som dig, med cremer i det farvet hår og presfolder i bukserne, uden det mindste indhold af smag og liv!!
Jeg tror faktisk penge er det eneste stof der holder dig oprejst.... trist ..... for dig!!
og godt for mig!!...*S
Ps: Jeg står op når jeg er udhvilet..Tak


'min kage' soulmate
Spis du bare kagen min dreng.....og når du er færdig så søg et job inde i pusherstreet, sælg lidt fix til naboens unge datter som du går og lurer lidt på.
Gud fri dig for den afskyelige tanke at du måske har pædofile tendenser.

Men bortset fra det, så elsker jeg mine samfundstro fæller, og vores mål det er rette op på genfejl som dig.

Råd og Råd..bob bob Soulmate
I guder hvor dum kan man være......gnæk

Kan i da ikke se at når i bliver ældre så
er det jer der sidder ensomme tilbage, perkerne
og de andre snyltere har simpelthen brugt alle pengene. Der er intet til dig når du bliver gammel.....din opsparing er slet ikke nær nok til du kan spise hver dag.
Så lad os få alle *omkostninger* barberet væk, de ældre/fartdjævlene/rygerene/sportsidioterne/
aidsofrene og narkomanerne skal ikke have dyre operationer, vi har simpelthen ikke råd til det.