Jeg tænder på SM, min kæreste gør ikke

Jeg tænder på SM, min kæreste gør ikke tunis
Jeg er en fyr på 32, som bor sammen med min kæreste gennem 5 år.
Jeg tænder på SM lege og legetøj, og har flere gange nævnt det overfor hende, men hun siger blot: "Det siger mig ikke noget og sexlegetøj er nærmest blot komisk, ikke noget der tænder!"

Jeg er meget kreativ og har en god fantasi. Jeg tænder på rollen som underdanig, og hun har også en dominerende side, men har tydeligvis ikke særlig stor lyst til at udfolde den. I forevejen har vi ikke sex særlig tit, og jeg oplever at jeg begynder at genoverveje vores forhold...

Er der nogen som har ideer, løsningsforslag..?

Mvh "tunis@"

klub geitel
Har du fortalt hende hvor stort problemet er blevet? min kæreste og jeg snakkede om det samme i starten af vores forhold og da jeg sys det lå for fjernt, at skulle dominere ham (dengang havde jeg ingen anelse om hvor sjovt det ku være) blev vi enige om at han kunne tage ind i en klub og være en andens slave, men have "normal" sex med mig derhjemme... efter nogle måneder blev jeg lidt træt af at "dele" min kæreste med andre og tog beslutningen om at prøve det selv... det er det bedste jeg har gjort. vores forhold er blevet så meget bedre og vi har det så sjovt under sexlegene. men pointen er, at hvis ikke man VIL føje sin partner så han kan blive tilfredsstillet, så sys jeg heller ikke man kan tillade sig at stille sig i vejen for at han for løsnet op uden for hjemmet. på den måde undgår man både at miste sin dejlige partner og utroskab.
hilsen en som har opdaget vejen ind til sexlivets dejlige "mørke" sider :-)
held og lykke.

tak :-) Anonym
Tak for rådet Geitel!

Og jeps, indlægget er vist kommet ind 2 gange, sikkert mine ypperlige pc evner som har slået igennem der :-)

Jeg ville faktisk hellere end gerne besøge en klub og prøve at blive domineret der, men jeg tror at det ligger så milevidt fra min kærestes opfattelse, at skulle dele mig med nogen på den måde. Det tror jeg simpelthen ikke at hun vil acceptere..

Jeg har et par gange prøvet i al hemmelighed at mødes med en dominerende transvestit, det har været lækkert, og jeg har befundet mig godt i rollen som slave. Dette ville jeg dog heller ikke kunne fortælle hende..

Allerhelst ville jeg blot, at hun ville acceptere mine lyster og tage initiativet som domina, eller lignende. Men jeg tror at hun har svært ved at se sig selv pludselig skifte rolle i forhold til mig. Hvordan klarer I det med at være søde og kælende det ene øjeblik, og at du så er den dominerende og han slaven timen efter? planlægger I at det skal ske?

Flere råd og erfaringer modtages hellere end gerne :-)

bedste hilsner tunis

encore Anonym
Du har jo nok ret Geitel, jeg bliver nødt til på den ene eller anden måde at konfrontere hende med mine lyster og...
hmmm.. jeg vil egentlig gerne fortsætte vores gode dialog, men hellere mere privat over email, hvad siger du til det?
kh tunis :-)