jeg undskylder dybt!!!!!!!!

jeg undskylder dybt!!!!!!!! Anonym
Til alle debat læsere!! ( og en personlig dyb undskylding til nordmand

anledningen til at jeg skriver dette indlæg er fordi, er for at korrigere en KÆMPE fejl der er sket. Det er således at jeg for nogle få dage siden skrev et indlæg under titlen " foskellen mellem os og jer!!!" hvilket var en respons på nordmandens indlæg under titlen " de fremmede kulturelle"

I dag finder jeg tilfældigt ud af at den så kaldte person under navnet " tvilling" har uden min viden og accept blot tilladt sig at kopirere mit indlæg og sætte det under sit navn, og har tilmed ændret titlen på mit indlæg, til "mordmannen" hvilket har dybt berørt mig da dette ikke kun er en fornæremelse og en grov beskyldning til nordmanden, men også en fornæremelse til mig. Da jeg aldrig anvender dette sprogniveau eller andre sårende, beskyldende begreber, det kan de respektive læser forhåbentlig godt fornemme ved at læse mit indlæg.
Af det ovennævnte vil jeg sige undskyld til nordmanden også vil jeg tillade mig at undskylde på den såkaldte "tvilling´s" vegne, med håb om at alle vi mennesker bevare vores grænser og evne til at udtrykke vores holdninger/ synspunkter, på den høflig og menneskelig plan. Også på det plan hvor vi alle kan være istand til at kommunikere på et pænt niveau som kan være udtrykkende og samtidige skånende for andres følelser og værdier. Håber at tvillingen læser dette for at lære noget vedkommende ikke har i sig.

Jeg har idag fohindret adgang til at folk kan gå ind og ændre på mine indlæg, ved at oprette mig som bruger, hvilket jeg ikke havde gjort før.

venligste hilsner

Libaneseren

en undskyldning tvilling
jeg beklager til alle læsere for det indlæg, jeg skrev til >>nordmannen<<, og bla. til >>libaneseren<<. jeg drog det nok for vidt med for det første at tage noget som ikke er mit og for at skrive et nedlagende overskrift for >>nordmannen<<. og selvfølgelig skal alle have ret til at skrive deres holdninger og meninger om alt, og selvfølgelig til en vis grænse om hvordan man gør det, men skal det gøres, skal det gøres med respekt!!! hvad jeg nok ikke gjorde i mit forrige indlæg, som er !"mordmannen"
igen beklager jeg dybt til alle

tv.

Noget der ikke stemmer..... Anonym
Jeg sidder med en fornemmelse af at Libaneseren og tvillingen er en og samme person, som først skriver et ikke særligt pænt indlæg, for derefter at undskylde det under et andet navn.
Sproget og formuleringerne i indlæggene tyder meget på det.
Jeg kan ikke rigtigt tage det alvorligt

Det sund holdning. claespedersen
Jeg vil bare sige det er flot, når man anderkender sine fejl. Det er det gør os til mennesker. M.V.H. Claes