Jeg vågner om natten

Jeg vågner om natten Nadia-
Det er fandme irriterende.

Jeg har (rettere min krop har) fået en dårlig vane med at vågne midt om natten og være frisk. På trods af, at jeg kun har sovet i 4 timer ca.

Det er vildt mærkeligt, for jeg ved jo at jeg ikke er frisk og jeg bliver i øvrigt bare søvnig i løbet af dagen, fordi min krop ligger der og tror at nu er vi friske.

Det er dybt bizart og jeg nægter at stå op.

Jeg sover ikke når jeg kommer hjem, for så får jeg sovet for meget og chancen for at vågne om natten er så endnu større.

Jeg får lige sovet igennem nogle nætter og så begynder det igen. Helt vildt irriterende. Jeg aner ikke hvorfor. Jeg er ikke syg, jeg er ikke stresset og jeg er heller ikke deprimeret.

Nogen der kender til det eller har et godt sovemiddel, som ikke er medicin?

Mvh Nadia

Matas anonym
har noget der hedder baldrian, urt der får dig til at slappe af. Noget du vel egentligt også kan dyrke selv og lave the på?

Drikke du cola, kaffe eller andet med sukker og koffein efter kl 20? for så kan svaret findes der. Dyrker du motion? Sørger du for din krop er træt inden du går i seng? Har du en aftenrutine? Vask af ansigt, creme på kroppen, bad måske. Aftenrutine gør din krop opmærksom på at nu sænkes energien og det er på tide at gå i seng.

kender det nursestudent
måske det er her i den kolde og mørke tid, du sover så lidt. det kan være et symptom på vinter depri. så sollys og rejse til de varme egne kan være løsningen. ellers en af de der lyslamper man kan købe. hvis det ikke er vinter depri du har, så kan du måske prøve at spise solidt aftensmåltid lige inden du skal sove. plejer at virke for mig hver gang. man sover ganske enkelt tungere og længere når man sover på en fyldt mave. men det er måske ikke så heldigt at man så lettere tager på...

mange hilsner nursestudent

meget almindeligt martin,-
tror jeg - også at det kan ændres. Selv er jeg træt i bølger - både før jeg går i seng om aftenen og også i løbet af natten.

Jeg bliver meget træt omkring kl. 17 i en halv times tid, så vågner jeg op igen. Næste gang er kl 22:00 - her bliver jeg kanon søvnig, men går jeg i seng her, vågner jeg kl 3-4 stykker om natten og er frisk som en havørn. Vågner jeg på dette tidspunkt gælder det om ikke at blive irriteret over det, men istedet ligge og tænke på et eller andet behageligt og så falder jeg isøvn på et eller andet tidspunkt.

Så det er mit bedste råd - undgå at ligge og hidse dig op over det, tænk på noget behageligt og ukompliceret, lig i en stilling du ved du kan falde i søvn i, øv evt. en meditationsteknik der kan få dig til at falde hen

;-) gaaab
martin

Et glas mælk sally.christensen
Gu er det da irriterende.[:/]

Når jeg har det sådan, står jeg op og tager et glas mælk og en smøg, tuller rundt 10 minutters tid og går så iseng igen og sover som en sten.[:D]

månen

gå gå og atter gå !!! hunløve
du får det meget dejligt samt motion og sover bedre.......husk at drikke vand efter gåturen...[:)]

ingen koffein mig igen
kan ikke lide hverken cola eller kaffe.

Får heller ikke rigtig noget sukker.
Dyrker motion, men har dog ikke været så flittig de seneste to uger, da jeg ikke har været så meget hjemme.

Måske burde jeg få en aftenrutine, der kunne få min krop til at falde ned i gear. Jeg er et meget aktivt menneske i forvejen og har let ved at få energi

Er overhovedet ikke depri mig igen
og spiser egentlig også godt om aftenen. Jeg er heller ikke stresset eller syg, så derfor undrer jeg mig. Jeg er i fantastisk godt humør når jeg vågner, bortset fra, at jeg synes det er irriterende at vågne på det tidspunkt.

Ved ikke lige hvadd et er...må prøve det der baldrian

ja det ku være nadia-
vil prøve ikke at blive vred over at jeg vågner på et åndssvagt tidspunkt. Selvom det er svært :-)

Jeg ryger ikke nadia-
men tror jeg vil prøve de der baldrian som en anden nævnte.

Mælk er altid godt, men gør mig desværre ikke søvnig.

Godt du har fundet din metode :-)

Sex anonym
Sex er altid dejligt og man sover godt bagefter. [;)]

Ja nå min kæreste er på besøg Nadia-
men vi er ikke sammen hver aften. Faktisk er vi nok kun sammen 3 gange om ugen

Homøopatiske dråber, Dormi gisiger
Dormi fra firma Allergica (hvor jeg er uddannet) er udviklet specielt til når man vågner om natten. Det hjælper kroppen til selv at afbalancere nervesystemet og søvnrytmen