jeg var også gravid..

jeg var også gravid.. lolle85
jeg har også været gravid..
valgte at få det fjernet, det værste jeg har kunne gøre, skal leve med en evig dårlig samvittighed...
det er bestemt ikke rart, og ville for alt i verden lave den beslutning om, hvilket desværre ikke kan lade sig gøre..
høre gern fra folk der har prøvet det sammen og ved hvordan jeg har det..

knus

glem din samvittighed Nina
Hvis tallet 85 passer, så er vi på samme alder. Jeg har aldrig prøvet det du har, men jeg kan godt forstå dig når du mener det er hårdt, men selvfølgelig ik 100%. Du traf et valg som jeg mener var uderst fornuftigt, manger mener nok at det var at slå et barn ihjel... men NEJ det var ik et barn endnu... hvis du har fået valget om abort har det endnu kun været et foster... altså ik noget som kunne klare sig uden dig... jeg synes at du skal glemme din dårlige samvittighed og leve videre som alle andre unge på din og min alder. Lad være med at sidde der hjemme og tænke... jeg har slået "noget" ihjel... din tid som mor kommer når du er klar til det. Vær glad for dit valg og lev vidre.
1000 knus Nina

Tag den i røven... Virkelighedens Engel
Kære Lolle85,

Hvis du ikke vil være gravid - så få ham til at sprøjte dig i røven, munden eller hånden i stedet. Så bliver du ikke gravid. Det har fungeret glimrende i århundreder.

Det som du oplever nu er konsekvensen af at først at have være dum og ikke være tilstrækkeligt forsigtig under samlejet - og efterfølgende må tage konsekvenserne af det.

Det er helt sikkert ikke nemt - men det er den virkelige verden.

Jeg ved jo godt at du havde regnet med en masse tilråb fra alle i forumet om hvor sej du er og at du bare skal glemme det. Det gik jo fint for Maria - og det ville da også være dejligt hvis du lige kunne blive strøget over håret - og alle samstemmigt synes det er synd for dig, men at du gjorde det rigtige.

Nej, det der skete helt konkret var at du stiftede bekendskab med den virkelige verden... og det er nok ikke sidste gang den kigger forbi.

VE

har prøvet det Anonym
jeg fik selv foretaget en abort sidste sommer, jeg ved ikke helt hvordan jeg har det med det... når jeg tænker med mit hoved er det helt klart den bedste beslutning men hvis jeg mærker efter i mit hjerte gør det alt for ondt... efter min abort kom jeg ud i en svær depression jeg er lige stoppet med mine piller mod det, men lider nu af anorexi. Jeg har det stadig meget dårligt

jeg har også prøve det ! Mulle
og jeg syntes også at det er hård ... min abort var efter en one night.. og det er nu 4½ år siden ....

det er pisse hårdt.. jeg fortyder det selv og ville hvis jeg kunne lave det om så jeg havde barnet i dag..!

knuz mulle

... siri
Kære lolle85

I Oktober sidste år fandt jeg ud af at jeg var gravid.. Min kæreste ville ikke have barnet, da vi kun er 19 og 21 år, så for hans skyld fik jeg lavet en abort. Efter et par måneder gik det op for mig, at det var det forkerte valg og jeg har det meget dårligt med det nu.

Du skal ikke tage dig af når folk siger at du skal passe bedre på. -jeg mener, selvfølgelig skal man passe på, men det svar kommer sikkert fra folk der ikke har stået i samme situation og ikke rigtig ved hvordan de ellers skal håndtere det, så luk ørene for dem.. Tag imod råd fra mennesker, der selv har været der og som kender dine tanker omkring det.

Hvis du har det som mig, så tror jeg ikke der er noget du kan gøre, andet end at græde det ud. Jeg tror aldrig at man helt kommer over det.

For mig har det ikke hjulpet at få at vide, at jeg bare skal nyde min ungdom og at jeg har hele livet til at få børn. Der er faktisk ikke andet der har hjulpet, end bare at græde det ud. Snak med dine venner om det. Det hjælper for mig.
Vores ønskebørn kommer før vi ved af det :)

Kærligst fra
Charlotte

føler med dig.. lolle85
Gør mig rigtig ondt at du skulle have det sådan efter din abort.. Jeg har dog ikke haft det så hårdt, har været meget trist men ellers ikke..

tak for det.. lolle85
Tak for de rare ord, rart at vide der er en der ved hvordan man har det og føler sig.. det kan ikke rigtig beskrives hvor hårdt det egentlig er.. min daværende kæreste ville heller ikke have dette barn og ævlede løs om hvor godt det var at vi ikke skulle have det barn.. men nu er han væk og prøver virkelig at glemme det...

knus louise

me too Lik
Jow, har prøvet det samme som dig.. fik det laver for ca 3 uger siden.. og er i samme situation som dig.. er også igang med min uddannelse, næsten færdig.. har dog ik noget med mit valgt at gøre... Mig og kæresten valgte at få lavet en abort, fordi vi ik havde noget at tilbyde barnet... Tænker dog tit på om det er det rigtige vi har gjort, men som du også selv siger så er det for sent at lave om på det nu.. Skal lige siges at jeg også er 85'er..