"Jeg var uvidende og handlede uden tro."

"Jeg var uvidende og handlede uden tro." ftg
"Jeg var uvidende og handlede uden tro." — 1 Tim. 1:13.

I det første århundrede var en mand ved navn Saulus kendt for sin respektløse tale, ja, oven i købet for at han var voldelig. Bibelen siger at han „åndede trussel og mord imod Herrens disciple“. (Apg. 9:1, 2) Han indrømmede senere at han havde været „en gudsbespotter og en forfølger og et uforskammet menneske“. (1 Tim. 1:13) Hvorfor handlede Saulus som han gjorde? Han var farisæer, „oplært efter den fædrene lovs strenghed“. Selvom Saulus troede at dét han gjorde, var et vidnesbyrd om nidkærhed for Gud, manglede han i realiteten sand tro.
(Apg. 22:3-5) Han forstod ikke at Jesus var den sande Messias. Men han kom til fornuft da den opstandne Jesus talte til ham på vejen til Damaskus. (Apg. 9:3-6) Han blev kendt som apostelen Paulus, en nidkær kristen missionær.

flot thomas8d
flot tale men hva skal vi ha det at vide for det line heller ikke dig ikke at svine andre religioner til men hva er din ejen religion ? for har undre mig over det mange gange hvilken religion du har siden stort set alle andre er "falske" for der er ikke en falsk religion der er bare nogle der er mere ekstreme end andre

Jeg tror på Bibelen. ftg
Venlig hilsen, ftg

biblen trondk
det er både jv(som jeg ikke tro det er med det bruger også biblen) ,prodestand (sikkert stavet forkert) katolik og så er der også påske kirkerne (sikket et par jeg ikke har skrevet)så hvilken en dem ?

Du gør noget af det rigtige. ftg
Prøv alt, og sammenhold det de lærer med det der står Bibelen, så skal Bibelen nok fortælle dig hvilken en tro der er den rigtige. Det er meget vigtigtigt at man lærer Bibelen at kende, så kan man selv finde ud af det.

Med venlig hilsen, ftg.

FLOT............... jalmar
...........ftg.....for en gang skyld. må jeg give dig lidt ros!Med venlig hilsen

jalmar