jeg ved ikke hvor jeg ellers skulle skrive det

jeg ved ikke hvor jeg ellers skulle skrive det ikke mere
jeg ved ikke helt hvor jeg skal skrive det her henne så det blev her. min historie er lang men prøver at gøre det kort. jeg er 17 og min kæreste 31.. men det er ikke det der er problemet eller jo det er det vel. det er sådan at der nu er nogen der har meldt os til myndighederne.. jeg vil gerne vide hvad der kommer til at ske?? er det ulovligt? jeg er jo over den seksuele lav alder.. men vi blev kærester da han var lærer på min skole.. jeg vil gerne ha svar på det jeg spørger om og ikke andet tak-

nogen der har meldt os til myndighederne??? hmmm
Det er vel kun din kæreste der er bleve meldt, han må jo ikke være kærester med sine elever.

Hvad der sker ham aner jeg ikke.

Hvem har meldt ham/jer?

Stadig din lærer? lagermann
Hejsa der

Hvis han stadig er din lærer, så kan han rent faktisk meldes. Han må ikke have sex med en elev, da man anser det som et afhængighedsforhold. Han er den ansvarlige for at intet "uheldigt" sker.

Jeg håber dog at de der har meldt ham, kommer på bedre tanker. Du er over den seksuelle lavalder, og det er derfor ikke et ulovligt forhold som sådan. Kun det at han stadig kan være din lærer er et problem.

Mvh Lagermann

han var ikke min lærer ikke mere
han har aldrig været min lærer kun på den skole jeg gik på. og hverken ham eller jeg har noget med den skole at gøre mere.

Som jeg forstår det.... s.s.blicher
.. er han ikke længere din lærer, og er det korrekt, sker der næppe ret meget mere, hvis i stadig er kærester. Måske en irettesættelse, men næppe mere end det.

At i er blevet anmeldt må skyldes misundelse, intet andet.

en fra skolen ikke mere
en anden lærer fra skolen har meldt ham som du siger

I så fald... s.s.blicher
... tror jeg politiet har andre og vigtigere opgaver at tage sig af, og sagen vil blive afvist.

I mine øjne har i intet ulovligt gjort, da du ikke har været hans elev.

Lykke til i fremtiden ;-)

??? ikke mere
men kan de gøre noget for at holde os fra hinanden?

Intet ulovligt i det forhold... lagermann
Enig der dobbeltS

Når det er tilfældet at de ikke længere er i et lærer-elev forhold, så ser jeg overhovedet intet grundlag for en ulovlig handling. Hvad skulle den være?

Og ja, politiet har forhåbentlig langt vigtigere ting at foretage sig end at forfølge en sag som i mine øjne, som sagt, ikke er nogen sag.

Mvh Lagermann

Ikke med loven i hånden..... lagermann
Hej igen

I mine øjne ER der ingen sag, så politiet har ingen grund til at forhindre jer i at være sammen. Fra den side behøver du ikke frygte noget. Som SSB siger kan læreren måske få en påtale, men I har intet afhængighedsforhold længere så der foreligger ingen strafbar holdning.

Jeg mener som SSB at der med denne anmeldelse er tale om misundelse eller en misforstået moralsk holdning.

Men stadig skal du vide hvad du gør, og om du vil udsætte dig og/eller ham for folks sjove holdninger. Jeg ville dig, undskyld udtrykket, skide dem et langt stykke. Og det gjorde jeg da jeg var i din alder, og var sammen med en kvinde som var en del ældre end jeg. Dog ikke helt med den aldersafstand som der er mellem dig og lærere.

Mvh Lagermann, som ønsker jer held og lykke :o)

100 % enig why.king
Med lagermann

P.S. Lagermann : You got mail, Gmail ;-)

hvad med min kæreste ikke mere
hvis vi bliver sammen vil min kæreste så få probelmer?? politiet kan ikke gøre noget forstår jeg heldigvis. men hvad hvis pps kom ind i sagen

Oh.....thanx lagermann
Allways a pleasure King :o)

Jeg skal flux rette min uforbeholdne opmærksomhed på inboxen.

Takker..........tror jeg nok? ;o)

Mvh Lagermann

PS: ikke overrasket over at vi er enige i omstående emne.

Straffeloven why.king
Om der kan gøres noget imod din kæreste i henhold til straffeloven er lidt afhængelig af om i har haft samleje eller ej, og hvornår i har haft det hvis det er.

Straffelovens § 223 siger således : Den, som har samleje med en person under 18 år, der er den skyldiges adoptivbarn, stedbarn eller plejebarn eller er betroet den pågældende til undervisning eller opdragelse, straffes med fængsel indtil 4 år.

Stk. 2. Med samme straf anses den, som under groft misbrug af en på alder og erfaring beroende overlegenhed forfører en person under 18 år til samleje.

Så hvis i har haft samleje mens han var din lærer, ja så kan han straffes efter den § der, har i ikke haft det eller er det sket senere vil den ikke kunne ramme jer som jeg læser det.

Håber det hjalp lidt

tak ikke mere
mange tak det hjalp en smule

Bevisbyrden er umulig.... lagermann
Hej igen

Det WhyKing skriver var også det jeg mente at vide. Og om I har haft samleje eller ej, det skal man først kunne bevise.

"I did´nt have sex with that woman" er jo hørt før, og det er skisme svært at modbevise.

Så få nu lidt ro i sindet. Det er grusomt at tænke på at jeres kærlighed skal forhindres/forstyrres af folk som mener de gør det rigtige, men ikke har noget at have det i.

Når det er sagt, så er den lov naturligvis til for at beskytte unge under 18år. Forestil dig at en anden lærer med knap så god en moral ville kræve sex med en elev for at give hende en bedre karakter?

Jeg håber at I kommer igennem denne sag uden ar på sjælen.

Mvh Lagermann

Forvirret... lagermann
Hej igen King

Gad vide til hvilken adresse du har sendt den mail?

Mvh Lagermann(ster)

jeg ved den er til for at beskytte ikke mere
mange tak. og jeg kan godt se den er til for at beskytte andre. men vil jo bare ha den mand jeg elsker. at der ikke sker ham noget er jeg glad for at høre.

Selv forvirret why.king
har sendt den til den mail, med emne : ryd oversigten.

Måske den er endt i spam?

Sender den lige igen.

Jo det er saadan set ulovligt Klemmen
Som jeg skrev under den anden traad, saa er der ikke ret mange der ved at der er en underparagraf i loven om den sexuelle lavalder der siger, at fra man er 15 til man er 18 maa der kun vaere 2 aars forskel paa sexuelle partnere, grunden er at man mener en voksen er i stand til at manipulere en teenager. Der sker intet med dig, hvad der sker med din laerer er op til politiet.

hvad er mest sandsynligt de gør? ikke mere
hvad kan de gøre mod ham? det var jo ikke tvang overhovedet.