Jeg vil gerne have en piercing! MEN?

Jeg vil gerne have en piercing! MEN? jeg er den jeg er.
Jeg er en pige på 16 1/2, og jeg vil gerne have en piercing i min læbe.
Mine forældre siger at jeg ikke må få flere huller i øerne ( jeg har 3 i alt), eller piercinger og sådan noget, før jeg er 18år.
Men jeg er lidt bange for at de ikke vil have at jeg får lavet den, selvom jeg er 18år.
For da jeg fik lavet det 3. hul i øret, sagde de at jeg måtte få alle de huller i ørene jeg ville. Men da jeg ville have det 4. så måtte jeg ikke. Jeg sage self. at de havde sagt at jeg godt måt, men de siger det modsatte og at jeg ku' få lavet alle dem jeg vil når jeg er 18.

Jeg har tænkt mig at få den lavet på min 18 års fødselsdag, men hvad nu hvis de bliver sure på mig og siger at jeg skal tage den ud. Hvad skal jeg så gøre? skal jeg tage den ud?

hilsen mig.

Hvilken læbe? Rudy
om man må være så fri at spørge?

18 år og personlig myndig....... rosalilje
..fra den dag kan du gøre med dine læber som du vil - men tænk over om du kan klare et "opgør" med dine forældre, hvis du endnu bor hjemme, så kan det være en go ide at tænke sig om en extra gang (for husfredens skyld) - men i princippet skal du gøre som du føler for :)

Vh Rosalilje

vent og se jacob.lykke
for at være helt ærlig må jeg indrømme at når du skriver du er 16½ så er du ikke gammel nok til at få den piercing...

en helt anden ting er at når du bliver 18 bestemmer du sådan set selv om du vil have en piercing eller ej.
men som rosalilje også skriver er det måske en god ide at bevare husfreden, det ville være træls at starte et større skænderi for en piercing.
men jeg tror ikke de har så meget imod det til den tid :)

mh Jacob

Vent til du er ældre Kvinde 52
Hej, Jeg er en meget ældre kvinde end dig, men med en væsentlig yngre elsker. Jeg elsker pircing men har fundet ud af at det er fyren der skal have dem. Derfor har min kæreske/elsker nu en navle pircing med en guld kæde der hænder til ruden af hans tissemand og der er bare så dejligt. Jeg har selv haft pircinger men har fået dem fjernet da de ikke er behagelige eller tiltrækker de rette mænd. Så vent lidt og sig til dine fyre at det er dem der skal udsmykkes

Ok eller ? Nielsen x 2
Jeg er selv 16, og har 8 huller i ørene + næsepiercing og tungepiercing.
Jeg har altid fået lov til at få så mange huller i ørene jeg ville have, men nu er det nok, sys jeg selv. mine forældre er ligeglade. Den i næsen måtte jeg gerne for min mor, men ikke for min far, det samme med tungen, min far har bare ikke opdaget den.
Jeg synes hvis du virkelig er opsat på at blive piercet, skal du for alt i verden ikke blivet piercet i læbe, arvævet laver en grim bule på din læbe den dag du tager den ud, - min veninde har taget sin ud og det er ikke kønt. Vælg et sted du ikke vise til alle. :)

jeg skal pierces igen når jeg får løn, - en intim piercing. Min mor ved det ikke, og jeg fortæller hende det heller ikke. Hun ser jo heller ikke mit underliv så :)

men jeg har altid sagt til min mor, hvis far ikke kan finde sig til rette med piercingerne tager jeg dem gerne ud, vil ikke blive uvenner med mine forældre pga et lille hul som man jo kan leve uden :9

held og lykke - Lotte

Nej det skal du ikke Anonym
Når du er 18 år så er du myndig... Så få du endelig lavet hvad du vil når du er 18. Og behold det.. Det er din krop. og desuden kan du altid pille en piercing ud, det er ikke noegt der sidder der resten af livet som fx en tattoo... Jeg er selv 19 og har piercing i tungen og i overlæben (kaldt en madonna). Og de er jo lige til at pille ud igen.... så det skal du selv bestemme når du er 18 er du myndig og har ret til at bestemme over dig selv

Hmm lise-jenny
Nu er det ikk fordi jeg skal lokke` dig til at gå imod dine forældre, men jeg fik både piercinger og tattos da jeg var 16 år. Dine forældre kan jo godt be`dig om at pille dem ud, mem de kan jo ikk fysisk røre dig!!!
På den anden side så har jeg pillede alle mine piercinger ud (1 i læbestrengen (ikke en intim piercing), 2 kindpiercinger og 2x surface piercinger ved mine kraveben)da jeg blev veldig` trætte af dem! Idag er jeg lidt ked af at jeg fik dem, da jeg har brugt en masse penge på det og har fået nogle grimme ar`! Det er jo også noget at tænke over nå`man for piercinger synlige steder!!!

nej du skal da ej! pigen..
Jeg er en pige på 16 år. Jeg har 4 huller i hvert øre. Så har jeg en pircing i næsen og en pircing i navlen. Jeg vil godt ha' lavet en i tungen medn mine forældre er os imod mere nu. (Jeg skal også venter til jeg bliver 18). Men man er jo så heldig af man bestemmer over sig selv når man er 18. så dine forældre kan jo sagtens soge at du skal tage den ud. men du bestemmer jo selv. Det er måske lidt kedeligt hvis de bliver sure, og alt så noget men det går sku væk, min mor var også lidt sur i starten med min navlering,, men efter nogle uger. så syntes hun faktisk den var flot. Så ta' det cool't. Og jeg sys hverfal du ska ha' den lavet.

hilsen mig

piercing i læben Lucha
hej
jeg er også 16 år, og jeg har en piercing i min næse og vil gerne ha en i læben også. så har jeg sagt til min mor at jeg nok skal tage den i næsen ud, hvis jeg da bare kan få en i læben... jeg er igang med at finde ud af om man ikke kan få sådan en plastic 'dimsedut' på indersiden af læben, sådan at det ikke skader tænderne og tandkødet.. pas på med det ! kærlist Lucha.

vent vent bella2860
jeg havde det samme problem med min mor.. så jeg ventede til jeg flyttet hjemme fra.. og så lange man bor hjemme hos mor og far er det dem der bestemmer, om du så er 30 år og stadig bor hjemme, så er det stadig deres regler i deres hus....

Sådan havde jeg det også . ditte4-ever
Jeg havde det lige som dig , og et par dage efter min 18 års føsdag , fik jeg lavet min som er under min læbe . Jeg havde faktisk forventet at de ville blive sure på mig , men min mor hoppede op og sagde den klædte mig helt vildt . min far sagde det samme , men sagde han stadig ikke var glad for det .. men nogle gange kan man altså godt blive positivt overrasket over sine forældre . Såå , håb på det bedste ;) Forældre er ikke så slemme som de ser ud til :p

NEEEEEEEJ ! Anonym
Nej, du skal selvfølgelig ikke tage den ud, selvom de siger du skal, du har dem på ordet. og får det andet er du 18 og bestemmer over diq selv ;)

18 år, Myndig! Thea
Når man er 18 år, er man myndig,så derfor bestemmer dine forældre ikke over dig mere.
du må derfor selv bestemme om du vil have en pircing i læben! :P

nej gør oprør kirsten er sej
få din piercing, det er din krop, og når du er 16 år, kan du lovligt få den lavet uden forældres tilladelse, fordi at du netop godt ved hvad du selv vil.

jeg synes du skal vise over for dine forældre at du er selvstændig og få lavet den piercing, hvis de så rykker den ud, kan du altid melde dem for vold mod "barn"...

jeg har det værre blahblah
jeg fyldte 18 for et par måneder siden og jeg ærgrer mig over mine forældre, for de HADER piercinger, og jeg vil bare ha en piercing i læben, dog helst snakebite. Men jeg kender min mor, hun ville smide mig ud hjemmefra, hvis jeg gjorde det, så jeg har ret til at få en piercing da jeg er myndig, men samtidig jeg er myndig har hun ret til at smide mig ud hjemmefra