Jeg vil have ham. Men hvordan?

Jeg vil have ham. Men hvordan? Jane Anna
Hej.
Jeg går på handelsskole med den her fyr, som er et år ældre end jeg. Samtidig går vi til den samme fritidsinteresse, dog kun samtidig en gang om måneden. I sommerferien var vi der dog tit samtidig, hvilket førte til at vi lærte hinanden bedre at kende, og havde det virkelig godt sammen. Vi grinte, og drillede hinanden meget kærligt.
For et stykke tid siden var der fest på vores fælles handelsskole.
Eftersom vi begge var en smule fulde, stod vi pludselig med hinanden i armene og "hyggede", hvilket jeg tror vi begge nød.
Nu er det over en uge siden. Jeg har set ham siden, hvor det bare blev til et enkelt "hej".
Men jeg vil ikke bare ha' et hej. Jeg vil have mere.
Men hvordan får jeg skabt kontakt igen? Jeg har aldrig haft en kæreste, og er derfor lidt på bar bund.

Et forslag Anonym
Hey..
Ja, det der med drengene er sgu svært. Har du overvejet bare at sige til ham hvordan du har det? Det kan jo være han har det på samme måde. Hvis du ikke tør det, kan du jo spørge om han ikke vil med i biografen eller lignende og så ligeså stille prøve at lægge lidt an på ham og se hvordan han reagerer. Så kan du jo altid trække i land igen hvis han ikke virker interesseret.
Håber det hjalp lidt, ellers må du lige svare her og bede om flere detaljer.

Inviter ham i biografen.. M35Kbh
Alle ved hvad biografen betyder :) Har selv prøvet at blive inviteret i biografen af en pige som en del yngre og forstod hintet. Jeg stod af og sagde nej tak fordi jeg ikke var interesseret, men hvis han er interesseret så vil han selvfølgelig gerne med i biffen..

men du bliver jo nød til at gå hen til ham, hvis du ikke har hans email eller mobilnr. så du kan sende ham en besked.

Sig f.eks.:"Hej, det var rigtig hyggeligt at være sammen med dig til festen, har du lyst til at gå med i biffen og se film?

fat det dog mod.ild
jeg er ikke leppe,men min røv klør

Udover biografen Jane Anna
Det med biografen lyder som en fin idé. Men er den ikke snart en kliche?
Er der ikke noget udover det man kan gøre? :)

jeg vi ha'! får intet
jeg vil ha', jeg vil ha'..jeg vil ha' et stykke slik.

Nu er en person ikke ligesom et stykke slik eller noget modetøj som du "ka' ta'", du skal tage højde for om personen også er interesseret i dig.

Umiddelbart tyder intet på det, da han slet ikke har kontaktet dig i over en uge, han har åbenbart ikke lagt lige så meget i det, som du har.

Hvis du med næb og klær forsøger at slå din klo i ham, så vil du blot skræmme ham - så vil du netop virke som den forkælede pige der siger "jeg vil ha', jeg vil ha'".

Du skal derfor prøve at se dit snit til at snakke stille og roligt med ham uden det virker påfaldende - du må da gerne sige, at du synes det var hyggeligt, og du synes han er sød osv. Det er ikke kun piger, der synes det er fedt med komplimenter.

Men hvis du er for frembrusende, så skræmmer du ham væk.

Bare mit råd.

korrekt korrekt batmanspige
du skal lade som om det var superhyggeligt// eller ja fordi det var det...du gad da gerne igen,...men slap da længere er den ikke!!!...hyggeligt nok skam!!...

og ellers bilde dig selv ind at du har selvtillid og selvføgelig vil han have dig...nærmere dig som skal tænke vil jeg ha ham??

bla bla..menn pointen er at man kan nå laaangt med tankens magt...

kan du ha ret i Anonym
men netop derfor er det måske en god ide... så kan du jo invitere ham og så vil han nok forstå hvad det er du vil. Men hvis det ikke skal være så åbenlyst kan du jo bare finde på noget andet.. bare aftal at lave et eller andet i jeres fritid og hold øje med hvilke signaler han sender. om han prøver på at komme til at røre ved dig, smiler til dig, kigger lidt for længe på dig, bliver genert hvis du kigger på ham osv.. og så send selv lidt signaler og se hans reaktion. hvis den er positiv kan du jo være lidt mere åben og evt spørge om han evt vil med på en date engang.

Jeg tror godt han kan lide mig Jane Anna
Nu vil jeg ikke lyde som den der forkælede unge, der bare må og skal have det der stykke slik, men jeg tror at han er interesseret i mig, for når vi ses til vores fælles fritidsinteresse en sjælden gang imellem, kærtegner han min mave og ryg, og pifter efter mig.. Og giver mig de der øjne..
Så han må vel være interesseret, på en eller anden måde..?

spændende bare det var mig
jeg bliver helt varm, du er simpelthen så sød og kær. Jeg er 32 og sidder med de ondeste kærestesorger i verden, suger lidt af din nyforelskethed til mig:-). Tænker tilbage på mine gamle gymnasiedage. NYD tiden. Og nu til sagen. Der er kun et at gøre, make a move. På den ene eller anden måde. Hmm, kender dig ikke, men du virker en lille smule genert, og det har en hel del charme. Har du kysset på manden, eller blev det kun til holde i håndhygge? Jeg har ikke læst de andre svar, de er sikkert fine og gode. Jeg har altid været lidt af en spilopmager. Har skrevet små breve med invitationer, dato, tid og sted. Han dukker garanteret op! Mænd elsker som kvinder at blive smigret. Det fedeste jeg oplevede var en fyr jeg havde mødt til en koncert. Vi dansede, snakkede, drak øl og fulgtes hjemover, intet mere end det. Han havde mit navn. Var brandærgerlig over ikke at have taget en chance. Et par dage senere blev jeg ringet op af en fyr der ville lave et interview med mig om min uddannelse. Alt blev aftalt, jeg mødte op, og der sad han. Han havde fået en ven til at ringe. Og så ville han forøvrigt invitere mig ud på middag. Sådan du, det virkede, og jeg har aldrig glemt det. Jeg siger ikke du skal efterligne det, i kender hinanden. Men prøv et eller andet spændende, noget utraditionelt måske? Jeg ønsker dig al mulig held og lykke og ham på krogen. Hører gerne mere fra dig, fortæl om dig selv, så skal jeg se hvad jeg kan finde af ideér i tasken. KNUS

sure mennesker OPFØR JER PÆNT
hvor er i nogle slappe demente typer, eller måske bare kolde og sluprende over at træde på andre. Hvor er det trist at have glemt følelsen af teenageforelskelse. Det er sgu synd for jer, det må jeg sige. Har man ikke noget ordentlig at sige, så lad dog være med det. Informationer om at røven kløer, er mere et tegn på dårlig hygiejne og at man måske ikke helt har lært hvad den skal bruges til. Måske du skulle starte med at lukke den??? K.H.