JEG VIL I BYEN

JEG VIL I BYEN anita-er-her
Hej alle sammen.

Jeg har lige et lille problem, som jeg håber nogen vil hjælpe mig med og få løst.
Jeg har en kæreste som jeg har haft igennem 1½ år. Vi har det somme tider godt sammen og andre gange skidt. Jeg synes desværre vi skændes en del.. Jeg ved ik hvorofr. Det er over de mindste ting. Kan det være fordi vi er vokset fra hinanden? Jeg er 18, mens han er 17.
Men det som er hele problemert er at jeg gerne vil i byen. På diskoteker, men det gider han ikke g han e jo heller ikke gammel nok, men i det hele taget vil jeg gerne feste. Han er bestemt ikke fest menneske, og jeg må ikke tage i byen selv, så har kun været i byen en gang. :( Og det var sjovt og vil gerne igen. men må ik tage til fest uden ham fordi han har svært ved at stole på om jeg nu er ham utro og sådan, hvilket jeg ikke ville være.
Hva skal jeg gøre?
HJÆLP

hej lonni-birthe
hvis han ikke stoler på dig, så kan man ikke kalde det et forhold det I har der.
mit råd til dig er at du enten skal gå fra ham eller også må du slå i bordet om at der er ting du gerne vil om så han kan lide det.
Hvis han så ikke ikke kan respekter det så kommer det jo aldrig til at gå på længere sigt og tro mig jeg taler af erfaring

mange hilsner lonni-birhte

Gå i byen! LNC
Jeg taler af bitter erfaring, når jeg siger: "GÅ I BYEN MED DINE VENNER!".

Jeg er i dag 26. Men fra jeg var 17 til jeg blev 19 havde jeg en kæreste (et halvt år ældre end mig selv). Vi gik ikke i byen eller til fester med mindre den anden var med.

Da vi så gik fra hinanden, havde jeg kun brugt tid sammen med ham, så mine veninder havde for længst opgivet mig. Så sidder man alene - uden kæreste og uden veninder.

Så min opfordring er, at du skal være sammen med din kæreste - men du skal også være sammen med dine veninder. Og der behøver din kæreste altså ikke altid være med, for der skal stadig være plads til jeres venindesnak.

En af de vigtigste ting i et forhold er tillid. Og hvis din kæreste ikke har tillid til dig, når du tager i byen og ikke tror på, at du ikke er ham utro, så er han måske ikke værd at være sammen med.

Been there... DID that Anonym
har selv været der for et par år siden, med en pige jeg var sammen med i et par år, og hun var sygeligt mistroisk... men jeg kom ud af det, hvilket var det bedste jeg NOGEN sinde har gjort, og mødte senere en meget sød pige, som var total i den anden grøft, vi hviler meget i hinanden, og giver plads til de sjove tinge der SKAL være plads til...
så mit råd er drop ham, eller æd kamelen og accepter smagen af lort.

Griner højlydt LNC
"Æd kamelen og accepter smagen af lort" - Griner meget. Det er den bedste, jeg har hørt længe.

ikke sundt maria_sand
Hejsa,

et forhold er ikke sundt når det kører som jeres det gør. DU ER UNG!-og skal da gå i byen,specielt når du brænder sådan for det.... I har været sammen længe,og måske er det på tide at overveje om I skal være sammen,hvis I alligevel skændes hele tiden. Men det er ikke op til mig at afgøre,det kan du kun selv mærke. Så føl nu godt efter før du gør noget overildet :)

Alt i alt forstår jeg godt du gerne vil gå i byen,men du kan jo godt gøre det selvom han ikke er med. Man kan heller ikke være sammen hele tiden, så kan han jo tilbringe lidt tid med sine venner,ikk?

Held & Lykke med det hele,
Knus fra M.

Hvad er det da for en kæreste Jacob
1. Gå i byen uden ham.
2. Kan han ikke tage det og er i aligevel ofte uvenner så spørg jer selv om i overhovedet skal være kærester.

Du kan ikke blive ved med IKKE at gå i byen, og hvad så når han er gammel nok til at tage med i byen, vil han så med på tøsetur eller vil han blive jaloux hvis du taler med en anden fyr. Senere får du måske også job hvor du skal til firma fester og julefrokoster, må du så heller ikke komme med til det ? Han lyder lidt besværlig.
Mvh Jacob

Vær ligeglad Anonym
Min mand og jeg har været sammen i 4 år. I starten var han ligesådan og han var langturschauffør, så det var ikke engang for at vi kunne være sammen han bad mig om være hjemme, det var ren og skær jalousi.
Efter lang tids ærgelse over dette tog jeg mod til mig og sagde bar henkastet en dag at jeg skulle i byen (istedet for at være på barrikaderne), først skulle han til at protestere men jeg forklarede ham at hvis han blev ved så ville han ødelægge min aften og at det jo aldrig var et problem når han selv skulle noget, så var jeg jo bare dum hvis jeg skabte mig over at han skulle afsted. Nu går det meget bedre, han skal ikke længere skabe sig og jeg skal ikke afhøres når jeg kommer hjem.
Hårdt mod hårdt.
Og vær ligeglad med hvad han siger, det virker hvis man gør som om mkan ikke hører dem eller hvis det ikke betyder noget for en!

Giv ham et par flade.. David
Eller optag 8 episoder af Bamse og Kylling!
Og sæt ham så foran fjernsynet mens du går i byen! ;D
Hygge

oOv Anonym
lol

hjælp vdzx
det kan godt være fordi du er lidt ælder end han er .
det har jeg oplevet et par gange,
nok mest fordi den der er ælder er lidt mer moden end den ander er!!!!!!

PØJ PØJ

du ville blive utro beritom
Sådan er det altid, man vil ikke være utro men man møder altid en som er mere lækker eller sød og så sidder der en stakkel tilbage.
Bliv hjemme hvis du vil have fast fyr....drop ham hvis det er byliv og one night stands du ønsker.

Sikke dog en gang..... MJ23
PIS!!!!
Jeg håber at du er meget useriøs!?! For det var da den værste gang møg jeg længe har hørt. Du må være blevet frygtlig såret!?!! Prøv lige at tage folk´s spørgsmål seriøst, det kan godt være du syntes at det er noget pjat, men det er måske vigtigt for andre!

Fest da hvis du har lyst fantagirl2003
Det skal din kæreste sgu da ikke bestemme!