jeg ville ønske

jeg ville ønske anonym
jeg kunne lave mad.Jeg har ingen fantasi overhovedet i den retning.Gi mig en ostemad og jeg er lykkelig! Jeg har altid kun spist for at leve og ikke omvendt...men hvor jeg alligevel misunder folk som kan lave god mad.Min søster kan trylle i et køkken.Det der irriterer mig allemest ved at lave mad,er al den opvask og roderi/svineri man efterlader sig.Blot at tabe en skræl fra en kartofler er jeg ved at blive hys.Vi har opvaskemaskine,så der skal ikke vaskes op i hånden.Jeg elsker at spise andre folks lækre mad .Er jeg normal,kan jeg hjælpes?

Dit problem ironick
Jeg tror ikke, at dit problem er, at du ikke kan lave mad - for så tog du vel bare et aftenskolekursus.. Det er snarere dit forhold til rodet bagefter/imens.. Så enten er du luddoven (I har opvaskemaskine, for pokker), eller også har du et unormalt forhold til roderi - og så skal du snakke med en terapeut...

Det er ikke nogen naturlov Dulkis*
- at et køkken skal blive hverken rodet eller svinet af madlavning, men det er da muligvis noget af det, der kommer med rutinen. [:D][:D]

- Det er da altid en fordel om man kan lide mad - vil jeg tro. Jeg vil da også gerne have en god ostmad, men jeg vil ikke leve af det. En eller anden form for motivation, skal der vel til.

Om at ville dtk222
lave mad, handler meget om at ville vise kærlighed eller omsorg for nogen; og hvis man vil så går man jo bare i gang efter devisen: øvelse gør mester!
Mvh. Dot