jelling eller Gedved seminarium?

jelling eller Gedved seminarium? Jene
Jeg har overvejet at uddanne mig som pædagog, men jeg ved ikke om jeg skal vælge Gedved seminarium eller Jelling Seminarium.( jeg vil gerne flytte ind på deres kollegier)
Jeg har bestilt brocure og læst dem og læst her på nettet, men jeg synes bare det er så uoverskueligt at finde uad af, vhilken en der er bedst. Så jeg vil gerne høre fra folk der har gået/går på et af disse uddannelses steder og hvad deres erfaring er med det?

på forhånd tak
Jene

kender nogle tidl koldinggenser
Jeg kender faktisk 4 kvinder der alle har studeret på Jelling Seminarium. De 3 af dem har klart udtrykt at det nok var et af Danmarks bedste seminarier, mens den sidste var noget utilfreds.

Derudover har jeg chattet med nogle stykker, der også har gået på Jelling, de har også været tilfredse. Måske er det bare fordi Jelling har et godt ry, ved det ikke. Det kan jo være Gedved viser sig at være lige så godt, der kender jeg så til gengæld ikke nogle fra.

Men umiddelbart lyder det jo som om Jelling Seminarium er rigtig godt...

Jelling Anonym
Jelling - helt klart - der går jeg selv og er færdig om 5 mdr.
Tæt på banegården, indkøb og kollegier.

Du skal først have 9 klasse med sjørgensen
Da du endnu ikke har lært at stave,skal du lige tage din folkeskoleeksamen først.

Du er da overhovedet ikke egnet til at blive pædagog.Få dig en ordentlig uddannelse,istedet for det venstreorienterede pjat.

ta dig dog sammen .......
sjørgensen, luk røven og find dig da noget andet at lave, man kan da se det bare er taste fejl hun har lavet. hvad har det pis du fyrer af med hendes spørgsmål om valg af seminarium at gøre????

Jeg vil også selv gerne være pædagog, jeg tror jeg vælger jelling da det er tæt på mig, og har også hørt at det skulle være et godt sted, kender selv et par stykker der skal starte der.

seminarium studerende pæd
Et godt råd er at tage ud og se stedet, hvordan føles det i maven når du træder ind på området.. hvordan er atmosfæren osv.
Jeg er selv pædagogstuderende, og jeg stod med 3 valgmuligheder, da jeg skulle søge ind.. Jeg tog ud og kiggede på alle 3 og talte med studievejlederne på stedet og andre studerende.. Alle seminarier har en åbent hus dag, hvor man kan komme og se og stille spørgsmål, find ud af hvornår der er sådan en, eller ring og aftal en dag hvor du kan komme derud og kigge og snakke med nogen om stedet og studiet..

Held og lykke i fremtiden.

Du skulle prøve Anonym
Diakonhøjskolen... Der går jeg (skulle ellers have gået på Gedved, da jeg bor i nærheden) og er rigtig glad for det. Der er et rigtig godt og varmt studiemiljø. Du skal ikke lade dig afskrække af den kristne tilgang, for der er alle typer af troende/ikke troende på studiet. Selv er jeg ikke-troende. I øvrigt har vi en muslimsk medarbejder, der lige har fejret 25-års jubilæum. Stedet er meget rummeligt og for et værelse og (rigtig god)forplejning, som består af 5-6 måltider og hvad man ellers måtte finde i køleskabet, skal du betale ca. kr. 4000,-. Det kan vist ikke gøres billigere. Det faglige niveau er ret højt og praktikkerne gode og af ½ års varighed med løn. Hvis du har lyst til at vide mere, kan du kigge på hjemmesiden og du er velkommen til at kontakte mig. Der er ledige pladser, så hvis du er kvalificeret, kommer du ikke på venteliste, men bliver optaget. www.diakonhojskolen.dk Mange hilsner Susanne, suraf@sol.dk

sikken taknemlighed hmmmfjkerhgterktj
Sikken taknemlighed du der retter mod alle dem der tager sig af nogle af samfundets svageste....
Men du tror måske ikke på, at der er mennesker der har behov for hjælp? Eller at der er udearbejdende forældre, der har brug for at få passet deres børn af kvalificerede voksne?
Vi må da blot håbe for dig, at du eller dine nærmeste aldrig får brug for hjælp.
... Og forresten hvornår har det at være en god pædagog nogensinde hængt sammen med at stave godt...
Det lyder måske som om, du ikke helt er så vidende, at du ved, hvad det vil sige at være pædagog.
Måske du selv skulle tilbringe lidt længere tid på skolebænken